Új hozzászólás Aktív témák

  • Marci112233

    őstag

    Üdvözletem!

    Adott két digitális licencem a Microsoft fiók alatt látható is mindkettő. Az egyik az aláírásomban szereplő asztali PC-n van és ennek kódja hozzá is van kötve a Hotmail-os fiókomhoz. A második eszköz a laptop, amire úgy van feltéve a 10 mint az asztali PC-re, hogy először 7-ről lett frissítve, és utána tiszta telepítéssel ment fel a 10 a működésbeli problémák elkerülése miatt. Na most úgy néz ki a laptopom meg fogja magát adni hamarosan mert egyszerűen BIOS hangjelzés utal az alaplap hibára vagy BIOS sérülésre, de egyszerűen nem tudom megoldani a gondot, de így is többszöri újraindítgatás után elindul a laptop, viszont ez így nem oké, és el kezdtem új laptop után nézelődni. Na most az új laptophoz mindenképp kell kódot vennem, vagy a mostani laptopról amiben egy SSD-n van a rendszer, azt át tudom tenni az új laptopra és használni tovább azt a licencet, vagy Inkább előretelepített rendszerrel vegyem meg az új laptopot?

    Tudom, hogy ha a hotmail-os fiókommal belépek a z új rendszerbe akkor aktiválódni fog, de tudtommal akkor az asztali PC-n ugrik a licenc. Vagy ezt rosszul tudom?

    Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Hydro G 650W

Új hozzászólás Aktív témák