Új hozzászólás Aktív témák

  • adika4444

    addikt

    Hali!

    Ezzel a GitHub-os driverrel használom a Dell 5490-em Realtek hangkártyáját. A gyártó, és a Windows által felrakott driverrel elég doboz hangja van, így az használhatatlan.

    Telepítéskor felraktam ezt a drivert amit linkeltem, viszont most az Update listázza a havi frissítések mellett a Realtek illesztő frissítését. Rányomtam, hogy telepítsen mindent, erre tönkrevágta a hangot, és hiába rakom újra az illesztőt a fenti linkről, nem változik. Kézzel leszedtem eszközkezelőn át az illesztőt, hogy kihúzott netkábellel a Windows rakja fel amit gondol, és felülírom a pal1000 félével. Igen ám, de a törlés után azt írja a telepítő, hogy nem talál Realtek eszközt, ezért nem tudja felrakni a drivert.

    Jelenleg ott tartok, hogy visszaállítási ponttal visszaléptem a néhány órával ezelőtti állapotra, amikor még minden jó, viszont ha frissítés lesz, szinte biztosan fel fogja dobni újra a Realtek-et. Most kikapcsoltam a csoportházirendben az illesztőprogramokat a Windows Update-nél, de ez nem a legjobb megoldás.

    Hogy tudom rávenni a rendszert, hogy a hangkártyát ne piszkálja, mert csak elrontja?

    Köszi!

    üdv, adika4444

Új hozzászólás Aktív témák