Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz BUZZLGHTYR #130100 üzenetére
Nem mai a gép, de pár napja semmi probléma sem volt, mostmeg olyan mint 20 éve.
Most ezt dobálja be játék közbe 3 percenként.
[kép] -
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz BUZZLGHTYR #130101 üzenetére
-
Zoz
őstag
válasz BUZZLGHTYR #130102 üzenetére
A tünetek alapján legvalószínűbb, hogy a vinyó/ssd döglődik.
-
NoMix
tag
válasz BUZZLGHTYR #130100 üzenetére
Abban van vírus irtó nem kell telepíteni sőt már a hétben is volt.
szerk. Mit lehet kezdeni a QR kóddal? Hivatalos állami papírokon is már ott van és funkcionalitása semmi. De volt annyi esze az iranistának
hogy erre ne pecsételje le és ne is írja alá...[ Szerkesztve ]
Kontárok klubbja chat oldal.
-
NoMix
tag
[link]
Épp most láttam meg a hirdetésedben... Zoz
Már nincs ott.[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
válasz Csengődi #130107 üzenetére
De az én HP2480-as nyomtatómhoz van win 10-es driver, akkor miért nem?
Sőt mielőtt újraraktam volna a wint az előzőleg fennlévő 20H2-vel kifogástalanul működött a nyomtató ....Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
movax
őstag
Van egy sanda gyanúm, hogy valamelyik frissítéssel letiltották a Clipboard historyt (akkor is, ha a gépházban látsózlag be van kapcsolva) ha az ember nem MS-fiókkal van bejelentkezve. Valaki megnézné, hogy működik-e nála?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #86564352 #130110 üzenetére
"egy gondom van vele: Edge privát ablakból másolva nem jó"
Nekem meg még mindig az a problémám a vágólappal, hogy ha a win Posta-ból másolok ki valamit, csak akkor használható a vágólap, ha nyitva marad a Posta alkalmazás. A Posta bezárása után is ott marad látszólag a vágólap-előzményekben a kimásolt cucc, de nem illeszthető be, se a win+v, se a ctrl+v segítségével. Beszéltünk már erről régebben, úgy látszik érdemi változás, javítás ebben nem történt.
-
Kekmen
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudom azt elérni, mint amikor előtelepített oprendszerrel és programokkal érkezik egy gép és bekapcsolás után az első beállítási folyamat jön be (billentyűzetkiosztás, hálózat, felhasználónév, jelszó..stb) Azt szeretném, hogy előtelepítek egy gépet, driverezem, frissítem, felhasználói programokat telepítek és úgy visszaállítom alaphelyzetbe, hogy ezek megmaradjanak és felhasználó aki megkapja a gépet, saját maga tudjon végigmenni az előzetes beállításokon.
A helyreállítás --> gép alaphelyzetbe állítást néztem, de az elméletben törli a fájlokat.[ Szerkesztve ]
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Kekmen
senior tag
-
Kovács86
tag
Sziasztok!
Tud valaki esetleg olyan programot a "kiszedi" a csatlakoztatott monitorból/Tv-ből, hogy milyen valós felbontásokra képes a beépített kijelzője felbontásából adódóan.
Talán ezt nevezik natív felbontásnak(vagy-mit-is? )? "Nem-Tom"!A "konkrét" problémám: a HD-nak ismert LCD TV azt írja ki bekapcsoláskor, hogy az aktuális felbontás 1920x1080. Ami ugye FullHD:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz liszi70 #130112 üzenetére
Emlékszem, anyáztam miatta. Azóta a Onenote esetében már jó ez a szituáció, a Mail esetében szar még mindig. Utóbbit nem is használom, outlook.com és mobil app elég. Amúgy ez az Windows UWP Mail app kukázva lesz és a One Outlook néven egy új készül. Panos Panay főnöksége alatt lassan talán lesz valami minőség is, azért egyelőre csak hiszem ha látom elvet tartom. Az új Edge jó lépés, start menühöz is hozzányúltak megint, majd meglátjuk a többit. Mert már sok új design tervet hirdettek, hogy na most szeressék is az emberek a Windows-t és ne csak szükségük legyen rá, de a mail, képnéző, fájlkezelő stb. mindre ráférne újítás. 2021 van, ha a Win8 azaz 2012 óta nézzük gyakorlatilag egy évtizede szarakodnak alapvető dolgokkal.
-
Kovács86
tag
válasz I02S3F #130121 üzenetére
4-5 éves TV, nincsenek "iratai" a sok költözés után.
A hátlap. egyéb feliratok szerint HD.Minden ismert infó szerint HD-s a TV, de a W10-nek felajánlotta a FullHD felbontást.
Beállítottam, majd ennek megfelelően jelentkezik be a TV, mikor a PC képpel ki-, majd bekapcsolom és kiírja a kezdő infót(a TV), felbontás: 1920x1080.Nem is látok -a direkt beállított apró-betűs szövegben- pixel-hibát a betűknél, ami amiatt lenne mert fizikailag nincs elég pixel a megjelenítéshez.
Mivel ez elég egyéni megítélés, ezért gondoltam, hogy biztos van olyan -az ezer tesztprogramból-, amelyik megbízható választ tud erre a kérdésre.
Van ilyen?
Monitoroknál is előfordulnak "rejtett" beállítások, jobb felbontások, mint a "papiros",
TV-nél még nem találkoztam ezzel a (lebutítom-olcsón adom) jelenséggel.[ Szerkesztve ]
-
Archus
csendes tag
[Lehet, hogy nem jó topic, de nem találtam mást]
Sziasztok!
Van valakinek tippje hogy az alábbi dolog mitől lehet?
Azt vettem észre, hogy nagyon akadoznak a gépemen az online fullHD videók. Az internet sebesség és a hardware ezt nem indokolja. Egy kis nyomozás után rájöttem, hogy amikor elindítok egy youtube videót rögtön felugrik a videokártya használata 100%-ra. Egy GTX 750 Ti-ról van szó. Szerintem nem normális, hogy a böngésző 100%-on pörgeti a videokártyát egy videó lejátszásakor. Több böngészővel is ezt tapasztalom, és semmi más nem megy 100%-on csak a GPU. A proci terhelése 20% körül van. Ha lejjebb veszem a videó felbontását, akkor is 60% körül használja a böngésző a videokártyát. Ha megállítom a videót visszaáll 0%-ra a kihasználtsága.Valaki tud segíteni, hogy mi lehet a probléma?
Előre is köszi a segítséget!
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Csupingo #130126 üzenetére
Vannak bizony ilyen TV-k, nekem is az első LCD TV-m ilyen volt.
Sőt "hivatalosan" még ott sem támogatta!
Szerencsére a HDMI bemeneten, kézi beállítással, összejött!
De ez nem ilyen TV, ez "Hivatalosan" is Full HD!
Bush LED40127FHDCNTD 40
Pl Google:
"Márkanév nélküli
(A képen meg BUSH felirat látható)
LED40127FHDCNTD 40 hüvelykes SMART LED TV
Full HD
Freeview C fokozat
Ez az elem C1 osztályú felújításra került. Nagyon észrevehető mérsékelt vagy súlyos karcolásokkal, horzsolásokkal, nyomokkal vagy horpadásokkal rendelkezik. A termék teljesen működőképes, és 3 hónapos garancia vonatkozik rá
0 vásárlói vélemény
1080p felbontás
Felbontás 1920 x 1080 pixel
Okos TV
Wi-Fi engedélyezve"[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
I02S3F
addikt
válasz Armagedown #130131 üzenetére
Én is azon csodálkoztam! Bocs, hogy érdemben nem tudok segíteni!
-
Kovács86
tag
válasz ElektrikusDE #130127 üzenetére
Igen, kiderült, hogy a (BUSH)cég marketingese beteg volt, ezért nincsenek "ordító" FullHD feliratok tucatjai a TV-n, amihez -mi(én) vásárlók/felhasználók- hozzá vagyunk szoktatva ...
Ez egy álcázott, "lopakodó" FullHD TV
Köszönöm a segítséget Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
NoMix
tag
válasz Armagedown #130131 üzenetére
A kompatibilis nézet miatt csak ez a jó!
-
NoMix
tag
válasz #86564352 #130138 üzenetére
Microsoft Edge Beta is now based on Chromium 77, here is what’s new
GOOGLE WINDOWS 10[ Szerkesztve ]
-
ridiculous
aktív tag
Valaki tud abban segíteni hogy hogyan tudok Windowson belül egy alkalmazást két külön ablakban megnyitni? (mindenképp úgy gondolom hogy ne ugyanaz jelenjen meg mindkettőben hanem egymás mellett tudjam használni eltérő munkamenettel)
[ Szerkesztve ]
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
mpo
veterán
válasz ridiculous #130140 üzenetére
Tálcán jobb gomb a programon és vagy a régi dokumentumot vagy a programot választod.
Ha érted, akkor már elavult.
-
NoMix
tag
A mappáját másolod egy másik mappába és onnan futtatod. Ezt több mappába is be másolhatod és így akár 128 darabban is el indíthatod.
-
Doky586
nagyúr
Én például a Total Commandert akárhány példányban el tudom indítani. Minden trükk nélkül. Vagy a win filekezelőt is. Mi itt a kérdés?
[ Szerkesztve ]
-
I02S3F
addikt
Mi az a program, amit így akarsz futtatni?
-
Csupingo
veterán
Középső gomb pl. az ikonon, vagy jobb gombbal újra megnyitod. A legtöbb programnál működik. Némelyiknél a programon belüli beállításokban van olyan, hogy több példányban is futhat.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
törölt tag
válasz Csupingo #130146 üzenetére
Ebben is érdekes az új UWP appok felemás viselkedése. Onenote ikon a tálcán, SHIFT tartásával kattintva indul a második példány is, középső gombbal is működik. A mail app már nem és a gépházból se lehet két ablakot kicsikarni a régi vezérlőpulthoz képest. Vicces Ablakok nevű rendszeren csak egy ablak lehet. Csodás lesz, ha a file explorert is majd ilyenre "modernizálják".
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Van egy zavaró jelenség HP 612 Pro X2 gépemen.
Vélelmezem egy egér beállítás lehet, de nem jöttem rá ezideig hogy mi.
Nem, nem az inaktív ablakok görgetésére gondolok.Ha egy kicsit is elmodítom a kurzort, akkor azonnaé átvált a mögöttes, háttérben lévő ablakra. Legyen az akár az Asztal is...
Így elég nehéz néha beállításokat kattintani a tálcáról, stb...
Belső, és külső kijelzőt rá kötve egyaránt.
Touchpad és külső egérrel használva egyaránt.Tudnátok segíteni?
Köszönöm. -
NoMix
tag
válasz Csupingo #130146 üzenetére
de ha a programok használják a fájljaikat az az módosítják akkor szoftver ütközés lép fel és az egyik folyamat ki léphet a másik hatására hiba miatt. Vagy szólhat a Windows hogy a gubanc.dll fájlt egy másik program használja. Lehet hogy fut úgy a program de munkára csak az egyik lesz alkalmas.
-
NoMix
tag
A windows9 threshold az nem el írás? És trash hold akar lenni…
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kupon kunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest