Új hozzászólás Aktív témák

  • Vikus

    tag

    Próbáltam simán, hogy nem osztom fel a meghajtókat, , csináltam úgyis, hogy nincs ott az "elsődleges" címke, vagy úgy hogy törölve, és "újat" lehetne létrehozni a partíciók között, gondolva arra, hogy majd megoldja magának de azt is figyelmen kívül hagyja.
    Ugye nincs most semmi a gépen, se recovery-ből vagy bárhonnan nem tudom előhozni a windowst, szóval az ottani beállításokat vagy onnan elérni a biost sem tudom. Tudom, hogy a gyorsindítás manipulálással lehetne, de most erre nincs opció, mert nincs oprendszer a gépen. A gépet simán bekapcsolva nem tudom elérni a bios-t. Nem tudom miért. Szóval nem tudok ott állítani most semmit. Gőzöm sincs mi van ott most beállítva, de biztos, hogy eddig ment a telepítés penről.
    Egyszerűen a meghajtó kiválasztásától nem tudok továbblépni.
    Ugye most az XP-s gépen tudok tevékenykedni, mert nincs más. Viszont sajnos rájöttem hogy miért nem használom már nagyon rég, mert egy idő után úgy felmelegedik, hogy se kép se hang, kikapcsol. Aztán várhatok, míg lehűl.. :U Szóval ameddig tudtam vele dolgozni, addig próbáltam leszedni ezt az MCU-t, és azzal próbálni kiírni pendrive-ra. Sajna próbáltam 2 verziót is leszedni, de XP-n nem indul el a program. Így maradt a rufus.
    Ott a beállításoknál az NTFS formázás volt megadva MBR particiós séma BIOS-os vagy UEFI-CSM-s gép(ek)hez. Egy 16Gb-s pendrive-on.
    Így lett kiírva az ISO. Eddig ment így a win 8.1 telepítés, de most az se. Most majd megpróbálom kiírni megint egy másik Pen-re, ha újra bekapcsol. Lehet az lenne a gond? Vagy a partríciót hogyan tudnám felosztani, hogy valamelyiket elfogadja telepítő helynek?
    Vagy van rá valami parancssor amivel megoldható?

    Sorry, hogy amúgy full béna vagyok, de nem áll össze ez az egész.. tudom sok türelem kell hozzám.. :U :(

Új hozzászólás Aktív témák