Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz King Unique #126973 üzenetére

    Eddig mindig csak forgalmi díjas kapcsolat volt említve, nem volt szó arról, hogy azt is még valahogy "megfelelően kéne beállítani".

    Egyébként meg kis update: Amikor töröltem a Minőségi frissítések elhalasztását, beállítottam a forgalmi keretet és ment a restart, majd a keresésre katt, akkor amint láttam, hogy valamelyiknél megjelenik a telepítés, mint aktuális fázis, már kb temettem az egészet, mert nem tudtam, hogy különbség lesz a végén, de lett. Most néztem vissza, mert nem csináltam meg még a resit amit kért és ez fogadott (nem pillanatkép, ezen állt egy óráig):
    alt="" title=""

    Szóval akkor a forgalmi dijas kapcsolat update-letöltési blokkolása működik. De mégis hogyan kéne beállítanom a forglalmi limiteket, hogy a két kisebb féle is (pontosabban az összes jövőbéli) update biztosan megálljon a letöltés előtt így, jelezvén, hogy elérhető és telepítésre kiválasztott, egy kattintásra a letöltéstől, de a keresés után? A forgalmi keret minimuma 1 mb/ hó... Biztos hogy sosem lesz semmi, ami ennél kisebb méretű? (érts jól...) Most beállítom minimumra... ha úgy is várható az új pakk.

    A funkció frissítések meg maximum időszakkal el lettek tolva, miután egy hét alatt 8-10 kékhalálat kaptam miután felkerült a 2004. Végigpróbáltam minden javítási opciót amit láttam javasolva itt, vagy neten hibakódokra keresgélve (posztoltam ide is válasz nélkül). Csak kettő opcióm maradt, a visszaállás 1909-re vagy a teljes reinstall-próba 2004-gyel... Maradt a visszaállás, és azóta pl nem megy az explorer (alap) -azon is mentem egy kört, és abból is csak win reinstall maradt, mint opció... hát majd valamikor...

    [ Szerkesztve ]

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák