Új hozzászólás Aktív témák

  • Doky586

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Kempetlen #119150 üzenetére

    A Rufus-t azok részére kezdték el fejleszteni (egy évtizede) akik nem értenek a számítógéphez és a "gyors üzembehelyezési útmutató" t sem hajlandók elolvasni (kihelyettesítette az akkoriban szükséges iso mountoló progi beszerzését és a formázást filemásolást A-ból B könyvtárba is, mert legtöbb embernek ez már bonyolult). Pont ezen egyszerűsége mára a visszájára hátrányára fordult bonyolult választások elé kényszeríti a felhasználóját.
    Szerencsére fejlesztői felismerték mára ezen hibát és új funkciókkal bővítették: ISO letültés; WinToGo készítés. Ez utóbbi mindenképp hasznos.

    Az MCT-nek is van hátránya ha közvetlen akarsz vele pendriveot csinálni. [kép]
    Ha a pen formázás, másolás közben bármi probléma (kontakthiba, hibás flash, stb) miatt megakad, akkor törli az ideiglenes állományokat és kilép.. Ez 100Mbps feletti netnél nem probléba, de ha órákig vártál előtte hogy végre letöltse, ami sikerült is, csak a hdd-ről penre másolás nem, az nagyon idegesítő hogy a 0-ról kell újra kezdened. Emiatt inkább az ISO-t töltetem le csak vele és magam írom a penre a tartalmát.

    A másik hogy mindig mindent törölnek (formáznak) ezen progik. A linkelt módszerem nem töröl semmit, minden megmarad a pen-en, használható tovább másra is..

Új hozzászólás Aktív témák