Új hozzászólás Aktív témák

  • Mizol29

    senior tag

    Üdv! Ha véletlen nem jó helyre írok akkor irányítsatok a megfelelő helyre. Igazából nem tudom hol találhatnék választ a gondomra. Azért ide írok mert kezdem azt hinni, hogy valami wines marhaság kavarhat be.
    Na szóval az a problémám, hogy egy bizonyos játéknál (Division 2) egy idő után úgy érződik a játék mintha nem lenne folyamatos a kép úgymond dadog annak ellenére, hogy folyamatosan megvan a 60 fps. RTSS-el van lekorlátozva 60 fps-re és természetesen a vysync ki van kapcsolva. Már mindent megpróbáltam. Új vga driver le régebbi fel. Windowst frissítettem. Lapozófájlt másik meghajtóra tettem, de ki is kapcsoltam már. Egy 128gb-os ssd-n van a játék amin még van 30gb szabad hely. Azt vettem észre, hogy amikor elkezdek játszani akkor ugye meg van a képtörés amit a vysync hiánya okoz ami nem is gond, de amikor előjön ez a dadogás akkor mintha megszünne a képtörés mintha egy vysync szerű valami bekapcsolna a háttérbe. Ez elég hülyén hangzik meg nem is hiszem, hogy van ilyen, de már nem tudom. Egy RX 580 4gb-os vga van a gépbe ami high beállítások mellett sem éri el a 3,5gb memória használatot FullHD felbontás mellett. RTSS-el van monitorozva minden adat. Vga hőfok 60, cpu 47-50 és fixen 60 fps akkor is amikor érzem, hogy nem folyamatos a kép. Ja a rendszermemóriából meg max 10gb-ot használ és semmi program nem fut a háttérben. Próbáltam rákeresni a játékkal kapcsolatban, hogy nem e jár valaki hasonló cipőben, de hasonlót se találtam.
    Gép:
    Cpu: R5 2600
    Vga: Sapphire Nitro+ RX 580 4GB
    Ram: Patrior Viper4 2x8GB
    SSD: Crucial BX500 120GB
    HDD: WD10EZEX 1TB
    Kezdem azt hinni, hogy nem a játékkal van baj mert a monitorozott adatok alapján minden patika mint fps-ben mint frametime-ban. Lehet valamilyen win hülyeség okoz ilyet? Nem szivesen raknám újra a rendszert mert még ez is elég friss.

    Ui.: Amikor előjött a jelenség akkor nyomtam egy alt+entert ami ablakosba rakta a játékot ami felbontásban annyit jelent, hogy 1920x1061 és a dadogás megszűnt.

Új hozzászólás Aktív témák