Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Kékes525 #102786 üzenetére

    Azt ügyesen lehagytad a szövegben, hogy ez egy külső SSD és USB-n csatlakozik. :) Azoknál szokott ilyen előfordulni, hogy a beépített optimalizáló merevlemezként detektálja. De amúgy tényleg érdekes, mivel a Samsung T5 támogatja USB-n az ATA TRIM, pontosabban az SCSI UNMAP parancsot, vagyis elvileg szilárdtest-meghajtó is szerepelhetne ott és annál az optimalizálás a TRIM-et futtatja. Ellenben ha merevlemezként van feltüntetve, akkor elvileg töredezettségmentesít (akár ki is kipróbálhatod). A HDS látom azt írja oké a működése és UASP módban csatlakozik, de amúgy ezzel a módszerrel is lehet tesztelni, USB-n talán célszerűbb így.

    (#102792) Sirandrish:
    Az MCT bizonyos esetekben hajlamos ilyen-olyan hibakódokat szórni. Első körben próbáld újraparticionálni (format=fat32 quick) a pendrive-ot, vagy másik pendrive-val próbálni a telepítési adathordozó elkészítését. Vagy ha már Rufus, akkor a 3.5-ös verziótól kezdve már az is le tudja tölteni direktben a Windows 8.1, 10 ISO-kat, szóval ez utóbbihoz sem kell okvetlenül az MCT.

    (#102821) seger:
    A HDS akkor szokott SSD-knél 80%-os teljesítményt írni, ha nem működik a TRIM. Ami lehet reális, de van amikor akár helytelen megállítás is. Ha a program 5.20.1-esnél régebbi verzióját használod, akkor valószínűleg az utóbbiba futhattál bele, azok írták ezt a W10 1803-as verziója óta. Viszont az a hiba már rég javítja lett és jelenleg az 5.50-es verziónál tart a program. Vagyis tessék frissíteni!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák