Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz #54715584 #64649 üzenetére
defenderen kívül nincs fent semmi. ez amúgy a legrosszabb, hogy nem ír semmit csak ntoskernel. és ez egyből kiakad. csak tisztaszoftver van a gépen, ezen melózok és elég ciki, amikor eclipse-szel dolgozok fél órát és puff elszáll a projekt, persze mindig van mentés, de egyszer csesződik el akár 10 perc munkám lehet ideges lennék.....
sokszor böngészésnél száll el..... kétlem, hogy köze van hozzá ( legyen ez opera, IE, chrome ).
van hogy csak az IE megy ( más nem fut háttérben ) és annál durran el.Annyi kiegészítés, hogy azóta vannak nagyjából ezek, amióta vettem az ultrabookba egy m.2 sata ssd-t....
nagyon remélem, hogy nem kompatibilitási hibák.....
Lehet külön ssd miatt kékhalálozik?"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
sbazsi
veterán
adott egy fujitsu q702 tab.
gyári win 8.0 van rajta. most lett először bekapcsolva. (kérte a nevet, lokációt, meg ilyeneket)próbáltam feltenni rá a win8.1-et az áruház azt mondja, hogy ehhez előbb fel kell tenni a frissítéseket.
viszont ezek nem jönnek le.van valami ötlet, hogy tudnám leszedni a frissítéseket manuálisan/feltenni a win8.1-et?
[ Szerkesztve ]
-
-
aizen92
addikt
válasz rgeorge #64657 üzenetére
100/100 az ssd, semmi hiba, akkor futtatok egy egész napos memtestet.
Az a baj, hogy ezt a szervizzel mire leharcolom, hogy ha tényleg memoria hibát találok, ők ne a 2 perces windowsos szart futtassák, ami sose talál hibát......
Legviccesebb, hogy a Ram az "integrált", úgyhogy az egész alaplapot ki kell cserélni.....+ ha ez se fut hibába akkor ssd helyett visszarakom az OSt a csigalassú SSHDra és tesztelem azzal....hátha tényleg az ssd, erre meg a szerviz nem tud mondani semmit....
Köszönöm uraim!
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
törölt tag
Sziasztok!
Rádugtam a tévém HDMI-vel a laptopra, viszont a hangbeállításoknál tiltottam, szóval a laptop jack csatlakozóján tudom hallgatni a hangot. Eddig semmi probléma.
A kérdésem az lenne, hol tudom majd visszakapcsolni, hogy a tévére küldje a hangot is ha esetleg szükségem lesz rá?
Köszi előre is!
-
törölt tag
válasz tom_tol #64660 üzenetére
Volume Mixer-ben rákattintottam a Device-nél lévő tévé ikonra és az előugró ablakban. Most nem tudom kiválasztani a tévét. Ha kitudnám nyilván nem kérdeztem volna
Közben megtaláltam, csak simán a hangbeállításoknál volt Control Panel-ben. Nem tudom miért vártam hogy bonyolultabb lesz
[ Szerkesztve ]
-
b.kov
senior tag
Erre valaki esetleg?
-
cattus
addikt
Mióta kezeli a 8.1 külön a fejhallgató és a hangszóró hangerejét (legfrissebb rendszer, a választható frissítéseken kívül minden fent van)? Mintha régebben egybe lett volna. Vagy ez gépfüggő lenne (laptopom van)?
Do the thing!
-
Gabesz87
veterán
A OneDrive-ról nem lehet valahogy leválasztani a Skypot? Nem szeretném, hogy a OneDrive-ba belépve is látszódjanak oldalt a skypos üzeneteim. Vagy ha már ott van, hogy lehet eltüntetni? Pl. van ott olyan üzenet olyan embertől, aki már nincs is felvéve nekem skypon.
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Az alábbi gépen:
Gigabyite GA-8I945PLGE-RH
Pentium D 925 (2x3Ghz)
2GB DDR2 RAM (DUAL 533Mhz)
GeForce 8600GT 256MbJelenleg XP van.
Melyiket lenne érdemesebb feltenni win7 vagy win 8.1?
Több helyen olvasható, hogy a 8.1-nek jobb a hardver erőforrás kihasználása.
-
plus44
veterán
Nem tudom mennyire releváns ebben a topikban a kérdésem, de hátha van átfedés.
Miért jelentkezik ez a jelenség és hogyan lehetne ezt orvosolni, mert tanácstalan vagyok. (a képek nagy mérete miatt csak így érhető el) LINK
Röviden a lényeg: folyamatosan 100%on pörög a hdd-m, emiatt ugyebár minden csigalassú. Adatok a képeken, a hdd jó, a gépem nem egy atomerőmű, de nem is szégyenletesen régi rossz, eddig nem volt ilyen probléma, ezért nem értem...
Előre is köszi.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
v.tom
őstag
Az alapértelmezett programoknál érdemes szerintem keresgélni a hibát. Lehet, hogy valamihez nincs megfelelően beállítva vagy társítva egy program. A windows keresőben írd be, hogy "alapértelmezett programok", és ki fogja dobni neked a megfelelő funkciót, ahol böngészhetsz a beállítások között.
-
GEPESZ66
veterán
Én általában esténként,rövid ideig használom az asztali PC-t.
Viszont bekapcsolást követően az ütemezett karbantartás elindul, s elég sokáig fut.
Elméletileg, ha használatba veszem a gépet, akkor leáll, viszont szerintem akkor is tovább dolgozhat még egy ideig, mer tekeri a merevlemezt.
Ki lehet-e valahogy ezt az automatikus karbantartást kapcsolni, mert a műveletközpontban nem találom? -
st6969
őstag
Sziasztok, megpróbálom itt is, hátha valakinek van ötlete.
Win 8.1-et használok már egy jó ideje, Chrome böngészővel. Tegnap újratelepítettem az oprendszert (a PRO verziót), és rögtön feltettem a Chrome-ot is. Legnagyobb meglepetésemre nem akar elindulni. Soha nem volt ilyen gond korábban. IE, Firefox gond nélkül megy.
Mit csinálok rosszul? -
veterán
Üdv!
Tud erre valaki magyarázatot?
http://itcafe.hu/tema/notebook_laptop_alkatreszek_csereje_processzor_ram_hdd/hsz_10937-10937.htmlAz 1 gigás modulokat miért 512-esnek látja az oprendszer, miközben a CPU-Z-ben ott vannak, h 1gigásak a modulok?
512 + 256 = 768MB Win8.1
illetve:
512 + 512 = 1GB Win8.1[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
quailstorm
nagyúr
válasz Thunderzolee #64682 üzenetére
Kétoldalas modult nem kezel le a chipset. Régi.
BIOS friss?Unichrome IGP max 64MB-ot eszik.
Csak kíváncsiság: hardvergyorsítás megy? Ha jól látom DX9.0b legalább van, meg Vista driver.
[ Szerkesztve ]
-
v.tom
őstag
válasz Thunderzolee #64682 üzenetére
Valószínűleg az a hiba, amit előttem is említettek, tehát nem kezeli megfelelően az alaplap a memóriákat. Én ennek a jelenségnek pont a fordítottját láttam: DDR3 ramokat raktam a gépbe DDR3L helyett, a Windows eszközkezelő látta őket, de az Aida és CPU-Z esetében már nem ment az SPD.
-
mttssz
senior tag
Meg lehet oldani, hogy ha akarom akkor a frissítések telepítése után automatikusan újrainduljon a rendszer? Tehát nem mindig, csak ha mondjuk beindítom a frissítést és ott hagyom a gépet, akkor amikor végzett a telepítéssel induljon is újra. Pluszpont lenne ha ezt ki is lehetne kapcsolni, tehát ha már egyszer kiadtam hogy induljon újra de közben meggondolom magam akkor lehessen megszakítani. Meg lehet így oldani, vagy hiú ábránd?
-
HTCX715
tag
válasz qqcqqc #64680 üzenetére
A fájlok nem sérültek fizikailag is megvannak. Áttudom másolni más eszköre és az meg is tudja nyitni. Egyedül ez a gép nem tudja.
Ettől függetlenül ha azt mondod rakjak fel egy linuxot én megteszem, de biztos, hogy az megtudja majd nyitni.
Azt még nem említettem mi ennek a gépnek a különlegessége: semmilyen másik windowst nemtudok rárakni. Lelövi a telepítőt.(suse 11-el jött) Ezt a verziót nem akarom rárakni mert vannak vele gondok. -
addikt
Eseménynaplóban egy ilyet latok.
A következő boot- vagy rendszerindító illesztőprogram(ok) nem indult(ak) el:
damEseményazonosító:7026
Service Control Manager
Windows nem töltött be végigszámolt majd restart utána és azóta is teljesen jó.
Keresgéltem de nem találtam rá semmi konkrétat itt dobott egy olyat hogy esetleg táp hiba lehet, de nem hinnem.
-
Kronos3000
senior tag
Uraim!
Volna egy elég érdekes problémám,amire hiába keresem a megoldást,de még hasonlót sem nagyon találtam.
Lap:Asus B85M-G
Proc:G3258
VGA:GT-640
Ram:4X2Gb hyperx
Wiv 7-en gyönyörűen fut minden,a proci 4Ghz-n pörög,amire kell így optimális és elég.
Win 8.1.Biosban ugyanaz a beállítás,a proci hol megy 4Ghz-n,hol csak a gyári 3,2Ghz-n.Cpuz is ennyinek ír,és tesztek szerint is ennyi a teljesítmény,úgy hogy a biosba(uefi) lépve minden beállítás változatlan.Viszont a bios belépés után,semmit nem változtatva elindul 4Ghz-n,ám egy sima újra indulás,vagy ki-be kapcsolás után random módon,de többnyire csak 3,2Ghz-n hajlandó működni.Minden létező beállítást energia gazdálkodás,stb végigzongoráztam,de semmi változás.Azóta Win7 üzemel hiba nélkül 4Ghz-n megy a proci soha nem észlelhető a fentebb leírt anomália.
Valakinek volna épkézláb megoldási javaslata?
Kellene a 8.1...[ Szerkesztve ]
Wasabi...
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Van 1 HP laptopom (több is van persze), amit rá lehet kötni 2. képernyőre. Namost. Nem látszik az egész képernyő és nem bírom a gépházban átállítani. A monitor pedig azt írja, h a méretet/felbontást a gép irányítja. És nem működik, a 2 képernyőn ugyanaz, csak a kiterjesztés és a többi...
Előre is köszönöm!
Ui.: win7-tel gond nélkül megy csak ahhoz nincs licencem... Próbaverzióban teszteltem. Meg a win7re már nem veszek licencet, mert lassan kizárják az updateből. Mint az xp-t.
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
HTCX715
tag
válasz qqcqqc #64688 üzenetére
Megkéne csinálni. Sajnos valamiért állandóan lelövi a telepítőt, tudatosan. Most az jön, hogy a hhd át tesz az asztaliba és ott megpróbál. Akkor már mondjuk 7est teszek fel, azt jobban szeretem.(127fok egy laptopnál veszett sok. Néha ezzel a verzióval ennyit produkál)
(#64689) kaszaf
Ha az újrarakás nem sikerül, ezt fogom megpróbálni.Ma töltöttem le zenéket melyeket meg kellett vágnom. Letöltés utáni pillanatban se tudtam megnyitni. A vágó program viszont benyelte, megvágtam, telefonra rámásoltam, működik.
-
válasz Kronos3000 #64690 üzenetére
Energiagazdálkodási lehetőségek közül válaszd ki a teljeítménycentrikut és hagyd rajta.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
half333
őstag
Üdv! Az lenne a problémám hogy mikor elaltatom a windows-t,rövid időn belül újraindul. Mi lehet a probléma? amúgy ha még nem indult volna be automatikusan,megnyomok egy gombot,erre be akar kapcsolni,de mindjárt utána kikapcsol,és újból be kell kapcsolnom
-
v.tom
őstag
válasz half333 #64695 üzenetére
Egy ötlet:
Hálózati kapcsolatok / (aktuális network adapter) / jobb gomb / tulajdonságok / beállítás / energiagazdálkodás / A gép kikapcsolhatja az eszközt, hogy energiát takarítson meg pipa legyen kivéveEgy próbát tegyél vele, hátha ez segít. Esetleg próbáld meg a hybrid sleep-et kikapcsolni, ha be van állítva.
-
bence188
tag
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, h nem tom elindítani a fifa 15-öt, mivel ékezet szerepel a mentések elérési útjában, alapban ide rakja : C\felhasználónév\Bence\........ és így sajna nem indul. Nem lehetne ezt valah megváltoztatni, h ne ide rakja alapban a személyes dolgokat, hanem vmi ékezet nélküli elérési útban? Windows 8.1 64bitem van. Segítségetek előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a win 8.1 startup után bezár programokat magától? Megnyitom az értesítési területet, és ahogy rámutatok a dolgokra eltűnnek az ott maradt ikonok sorban. Általában ugyan azokat, van amit pedig meghagy.
-qbittorrent
-google drive
-noti FN gombok szoftverétamit nem zár be:
-teamviewer
-videokártya szoftvere
-adobe frissítőValami ötletetek van erre?
bence188: nem hiszem, hogy teljes elérési úttal hivatkozik a szoftver, ez egy nagyon béna programozói baki lenne. Még ha nem is %UserProfile% a hivatkozása, akkor is angolul teszi (Users/Alluser/...)
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest