Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Srácok köszi a segítséget, a creation tool elvileg működik, de közben a frissítés is elindult, most tart a 100. telepítésénél. Egy Asus alap laptop celeron procival, hát nem egy bajnok az biztos..
Am írtatok számomra kínait is, ennyire nem vagyok a témában mint ti
OEM = alaplap dobozát kidobták, hátlapját elhányták..
-
zzola
titán
Üdv!
Adott egy EpicGear Cyclops egér. Driver/szoftver nem létezik hozzá gyárilag! Az oldalsó két gombot szeretném programozni, egyikre az x, másikra y billentyűt. Ezt hol/hogyan tudom megtenni?
Igazából csak játékon belül lenne szükségem erre a beállításra, viszont a játék nem ismeri fel az oldalsó gombokat a menüben, így ott ezt nem tudom beállítani! Próbálkoztam az X-Mouse nevű alkalmazással, játékon kívül sikerült hozzá rendelnem a gombokhoz a kívánt funkciót, de játék közben nem működtek....
Alap helyzetben böngészőben előre illetve vissza lapoznak ezek a gombok, esetleg registryben ezt nem lehet módosítani, ha igen hogyan?
Köszi! -
Syz
senior tag
válasz szabonagyur #65893 üzenetére
Egyáltalán van most még értelme Win 8.1-et venni vagy már érdemes megvárni amíg kijön a 10?Igen tudom hogy felfrissítené a 8.1-et,de ha történne valami az átállás közben és én Win 8.1 kulccsal rendelkezem,akkor utána minden újratelepítésnél 8.1-ről kellene indítani?Mi ennek a metódusa?
"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
wmati
addikt
Tegnap este volt egy frissítés az lefutott utána ma bejelentkezés után fekete kép fogadott. Ilyenkor mit lehet tenni ? vagy csak a teljes újra telepítés maradt ?
-
Cuci3
tag
Sziasztok!
Vettem használtan alfától egy 850 G1-et, amiben 500 GB HDD van, WIN8.1 Pro aktiválással (hátlapon WIN8 Pro cimke van, termékkód / termékkulcs persze már nincs). Szeretnék belerakni egy m.2 SATA SDD-t, az lenne a master vinyó, így valahogy rá kellene tenni a windowst aktiválással.
Kérdésem a következő: hogyan csináljam, hogy minden frankón működjön, aktiválás tutin meglegyen, illetve a recovery partícióval kell-e bajlódnom (itt eléggé problémáznak erről, ha a Win8.1 telepítési adathordozót választom)?Köszi a válaszokat előre is!
-
t72killer
titán
Olvastasd ki egy progival a kulcsot és írd le valahova.
Amúgy valószínű, hogy a BIOS-ban is megvan, de biztosra kell menni.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
félisten
-
félisten
-
jr1994
addikt
válasz szabonagyur #65909 üzenetére
Köszönöm
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Kephamos
addikt
Sziasztok!
Pár napja próbálkoztam win 8.1 újratelepítésevel, de a cél előtt valahol megállt a folyamat hardveres probléma miatt, mely úgy fest, hogy a holnapi napon megoldódik, mégpedig a kipurcant AMD VGA helyére egy Nvidia kerül.
Szeretném kérni, hogy valaki lépésről-lépésre magyarázza el nekem, hogy hogy volna érdemes az SSD-n található oprendszert teljesen legyalulni és újra felrakni, mert legutóbb problémák jelentkeztek, melyek eddig soha még.
Ott tartok, hogy van egy MSDN-es win 8.1 iso-m. Szeretném, hogy lenne UEFI. Alaplapom :GIGABYTE Z77X-UD5H
Előre is köszönöm! -
félisten
-
-
Kephamos
addikt
válasz szabonagyur #65912 üzenetére
Elvileg sikerült, azt viszont nem tudom hogy UEFI-e.
-
donmackó
addikt
Ide is beteszem hátha előbb kapok választ -> HDD klónozás
Hozzátartozik még hogy a Win működik rendesen.Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Syz
senior tag
válasz szabonagyur #65907 üzenetére
Konkrétan milyen driver-re gondolsz?
-
félisten
-
Syz
senior tag
válasz szabonagyur #65918 üzenetére
Ne nézz madárnak..Konkrétan milyen driveres buktatóra gondolsz?Kicsit furcsának tartom hogy a végső Windowsnak titulált Win10-nél driver problémákkal kellene valakinek is küzdenie..
-
félisten
-
oxalisz
tag
Vettem egy notebookot előre telepített 8.1 win-nel. Rendben működik minden. A gép alján lévõ matricán nincs termék kulcs, mint a win7-nél volt. A géphez kaptam egy újra telepítéshez szükséges lemezt. Ha használni kellene honnan lesz, ill. kell-e termék kulcs? Világosítson fel valaki tapasztaltabb. Elõre is köszönöm.
A hibáimból tanulok, az erdményeimből erőt merítek.
-
MasterMark
titán
válasz szabonagyur #65922 üzenetére
Win 8-as driverek nagy része, azért menni fog valamilyen szinten, nem?
Azért sok előnye van már most is s Win 10-nek. DX12, HSA, meg miegymás.
Switch Tax
-
törölt tag
válasz oxalisz #65923 üzenetére
Telepítéskor nem is ugrik fel a kulcskérő ablak, anélkül feltelepül a Windows. Nekem egyszer tönkrement a gépben a HDD, és a recovery partíció is ugrott. Vettem egy új SSD-t, és egy OEM telepítőről húztam fel a Windows-t. Nem kérte a kulcsot, és azonnal aktiválta is.
Az a fontos, hogy előretelepített gépekre csak OEM lemezről működik ez az eljárás. Amikor a HDD tönkrement, újratelepítéskor az apám gépéhez utólag vásárolt OEM telepítőről tettem fel a Windows-t.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz MasterMark #65926 üzenetére
Notim egy drivere nem megy pedig hiaba Win8.1es a gep.. asztalinal talan jobb a helyzet kicsivel.
-
sz.j
nagyúr
válasz szabonagyur #65929 üzenetére
Van egy előretelepített notim, amin a rendszerhez tartózó partíciók (650MB+260MB+C) összesen közel 400GB helyet foglaltak le. Ezt sikerült a winben lévő zsugorítóval kb 190GB-ra csökkenteni, de tovább már nem csökkent a win beépített zsugorítója.
A vicc az egészben az, hogy a fenti 3 partíció össz helyszükséglete kb. 40-50 GB, ennek ellenére további zsugorítást nem enged.Mivel egy SSD-re szeretném átklónozni a HDD-n lévő fent említett partíciókat, plusz egy tárolót, így nem férne rá az összes ...
Szerintetek, hogy lehetne biztonságosan tovább (tetszés szerint) csökkenteni a rendszerhez tartozó partíciók méretét?
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
félisten
-
Rruuer
senior tag
hello nem igazán tudom hogy ide tartozik e a kérdésem vagy sem de felteszem. most a gépemen win 8.1 fut és beletettem egy szűz hdd-t és arra feltettem egy win 7-et, a vinyot kivettem és most mikor bekapcsolom a gépet kiírja az op választási lehetőséget, ezt hogy tudom eltüntetni?
-
-
félisten
-
Rruuer
senior tag
válasz szabonagyur #65936 üzenetére
Kitöröltem. Normális hogy vagy 10 perce azt irja hogy a windows elökészítése ne kapcsolja ki a számítógépet?
-
félisten
-
Rruuer
senior tag
válasz szabonagyur #65938 üzenetére
-
félisten
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
"Óriási" problémám van. A kép fájlokat IrfanView programmal nyitom meg. Eddig ez volt az alapértelmezett és a kis piros ikonja szerepelt a fájloknál. Most valamiért megváltozott. Sárga mappa szerű ikonja van. Próbáltam a programban visszaállítani, hogy minden képet az IrfanView nyisson meg. De a fájlok ikonja nem állt vissza. Alapértelmezetté tettem a jpg fájlok megnyitásához is az IrfanView-t a windowsban, de nincs változás. Persze nem életbevágó, de a szemem már hozzászokott a piros maszathoz. Így gyorsan ki tudom szűrni a kép fájlokat. Van ötletetek? -
Isti2
aktív tag
Sziasztok. 8"-os tableten win8.1 metro/modern alkalmazást hogy tudok bezárni?
A gépházban csak a váltást tudtam beállítani köztük.
Illetve a Lenovo miix 2 8 tabletre elérhető a wimboot?
Köszönöm -
-
Syz
senior tag
válasz szabonagyur #65922 üzenetére
Kezdeti nehézségek mindenhol vannak,biztos lesznek a Win10 alatt is kezdeti "driver" problémák de hosszú távon ez nem jelenthet akadályt főleg hogy túl nagy a hype körülötte.
-
félisten
Komolyan nem érted? Ha a gyártót nem fogja érdekelni a dolog akkor nem ad drivert. Nézd már meg, hogy hány gép van ami amikor kijött Win8 driverrel Win7 drivert már nem adott hozzá.
Vagy pedig kijött a gép Win7 driverrel a Win8 megjelenés előtt fél évvel aztán meg Win8 drivert nem kapott.
Utoljára írom le: NEM AZ MS csinál drivert, így ne tőlük várd. Egy gyártó sem fog a MS kedvéért csak úgy drivert készíteni a gépre ha mondjuk nem támogatott. Lásd. az integrált Intel HD-k jelentős része csak általános Win10 drivert kap max.
-
_Smooth
senior tag
Miért van az, hogy W8.1 tableten képtelen automatikusan beállítani a pontos időt? De ha meg is adom manuálisan, akkor se képes azt megtartani -.-
Archos Cesium 80# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
hroberto
veterán
Adott egy Acer Switch 10 táblet 8.1- el. A napokban letöltöttem a Windows update-ről egy driver frissítést. Azóta alvó módból való felélesztés után eldobja a wifit. Manuális wifi ki-be kapcsolás után működik csak újra. Mit kellene tennem, hogy normálisan működjön?
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
tagagaba53
tag
Üdv !
Újabban csökkentett módban, nem akar betölteni a masina.
A 4 sarkában villog a felirat, de tovább nem lép.
Sose tapasztaltam eddig.
Win 8.1-s.- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
Syz
senior tag
válasz szabonagyur #65946 üzenetére
Senki sem mondta hogy az MS-től várja a drivereket,én sem.De nem tudom elképzelni azt a szituációt,hogy ha elterjedt lesz a Win 10 és főleg ha tényleg ez lesz a végső akkor egy gyártónak ne álljon érdekében drivert kiadni hozzá.Ha már le tudsz gyártani egy számítástechnikához kapcsolódó terméket akkor egy drivert is ki tudsz hozzá adni.Ha meg nem akkor az ember választ majd olyan terméket amihez lesz Win10 driver.Elég csak 1 gyártónak elkezdenie ezt,a konkurencia úgy is követni fogja mert csak úgy maradhat fel.Szóval előbb vagy utóbb de minden említésre méltó gyártó eljut majd oda,hogy bizony ki kell adni ha tetszik,ha nem.Amúgy marha érdekes eleve a hozzáállás is mert azért nem minden nap jön ki OS..
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest