Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz csako #34541 üzenetére

    "Én a "Win gomb + X"-el vagyok így, h"
    Na, mostmár kiírom magamból, mert kikívánkozik :D Az a WinX gomb a bizonyíték arra, hogy ez az egész egy fércmunka. Amolyan "Béláim, se ajtó, se ablak?" Mert mi lehet a normális magyarázata annak, hogy a szépújmetro felület, meg a start menü pótlék mellé csak odarittyentenek egy ilyen ótvar popupmenüt, amit nem bírtak máshova elsózni? Amúgy azoknak a funkcióknak a nagy része nagyon jól egy kattintásra elérhető volt a Win7 start menüből, és nyócason tényleg el van dugva.

    De, hogy valami építő jellegű kritkát is írjak:
    A start képernyőt szerintem ott rontották el, hogy én úgy száműztem volna a desktopot, hogy a desktop helyén a start képernyőnek kellene lennie. Állandóan. Akkor kvázi a minialkalmazások is funkciójukban megmaradhattak volna, pontosabban fogalmazva, átvehették volna a minialkalmazások feladatát az élő csempék. De így, hogy a desktopról állandóan be kell menni a start képernyőre, hogy azokat a dolgokat, amit eddig minialkalmazásban állandóan láthattam, be kell menni a startra, így nem az igazi.
    A 8.1-be berakott alkalmazás lista sem tetszik. Ez van. Egész képernyőn végignézegetni az összes ikont, az nekem nem átlátható, túl nagy a terület. Ráadásul néha ki sem tudja írni az ikonok nevét, íme egy példa:

Új hozzászólás Aktív témák