Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz TRob1 #30975 üzenetére

    Most azon gondolkoztam hogy belemenjek-e, de csak értetted. Vagy te is 99'-es.....?

    (#30978) arnyekxxx: pl. számítógép kezelés, szolgáltatások, hálózati kapcsolatok, mappa beállításai, csoport-házirend.....meg egyebek.
    Azt sem értem miért kell minden win-ben regedeitben vadászni az egyes beállításokat. Meddig tartana egy mélyreható "options" felületet létrehozni, ahol aztán rendes kezelőfelülettel minden megtalálható lenne a legmélyebb szintig, állítható, kapcsolható, regeditben való bináris értékékek írogatása nélkül.
    A start menü kihagyása is, amire lejjebb céloztam, ez most jó nekik, hogy innen-onnan kell majd moddolt kiegészítőket vadászni? Ugyan ilyen kényszerítés volt a 2010-es vagy hányas Office-új stílusa is. Ott sem hagyták bent az opciót hogy használhasd a régi felületet. Nem. Az óriás gombos, logikai elrendezésű, ecceri felhasználó-user módot erőltették, mert állítólag sokan nem találtak olyan opciókat amik eleve benne voltak az office szolgáltatásaiban, és felhívták az ms ügyfélszolgálatot....legyen. Üljön le marinéni és tudja használni elsőre a word-ot. De meddig tartott volna egy kapcsolót beletenni, hogy bárki átválthasson a régi felültre, ha azt szeretné használni? ....helyett: "szoktassuk át a népet"

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák