Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
Aktív témák
-
feka007
veterán
Üdv, miért fagy le a gépem néha FF böngészés közben? Eddig kb. 3-szor csinálta 1 hónapon belül. Egyszerűen megáll az egész, és újra kell indítani. Más (játék, stb.) nem csinálja. Szar a FF4, vagy a gépemen lehet valami?
-
pete_21
addikt
válasz feka007 #49651 üzenetére
Nem BSOD-t dob? Csak megfagy a kép, és csak a resetre reagál?
Videokártya drivert frissítsd, esetleg a régit Driver Sweeperrel szedd le. Firefox nem igazán csinál ilyet. Esetleg futtass le egy memtest-et, hátha a rammal van gond. Vagy ha van tuning a gépen, vedd vissza alapra.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Srácok milyen update jött 2011-es mail + msn-hez? (nekem csak ezek vannak fent)
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
randras
veterán
Helló!
Két gyakran használt jelszavas WiFi hálózat adatait szeretném "megjegyeztetni" a Windows 7-el.
A Vezérlőpult\Hálózat és internet\Vezeték nélküli hálózatok kezelése oldalon tök jól hozzá tudom adni a dolgokat, de amint feljelentkezek az egyikre, a másik eltűnik, és onnantól ahhoz, ami eltűnt, újra jelszót kér, de a titkosítás beállításai megmaradnak.
Első notebookom-at használom így rendszeresen WiFi-re, szóval nem tudom hogy működik ez a dolog, felhomályosítanátok?
-
nagyúr
Akkor én vagyok le maradva, mert nekem wu-n nem jelzett, de ma telepítette is. Igaz minden héten rányomok hogy keressen frissítéseket, mindegyik opció is be van kapcsolva de nekem nem ajánlotta fel, hogy frissítsem. Na mindegy, akkor én maradtam utoljára.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
DaNi017
csendes tag
válasz #93794560 #49657 üzenetére
Kipróbáltam másik táppal is, ugyanez a jelenség :S
Próbáljam meg hogy kicserélem a hővédőpasztát a hűtőbordák és a proci között?
Amúgy az probléma ha a ventiből egy propeller levan törve, lehet hogy azért nem hűt rendesen?... N73 ->N73 ME ->N95 8GB ->5800 XM ->C6 White ->iPhone 3G ->HTC Desire HD
-
DaNi017
csendes tag
Még lenne egy kérdésem. Haver a gépén beállította a meghajtó tömörítést (Win7) és mikor újraindította a szokásos szöveg fogadta: BOOTMGR is compressed. Press CTRL+alt+del to restart.
Ha bebootolok DVD-ről, a Win7 telepítőt akkor nem javításra megyek hanem elvileg meglehet valahogy nyitni a sajátgépet. De a kérdés, hogy hogyan?
... N73 ->N73 ME ->N95 8GB ->5800 XM ->C6 White ->iPhone 3G ->HTC Desire HD
-
bobsys
veterán
válasz DaNi017 #49668 üzenetére
DVDrol bootolsz, konzolt kersz (start command prompt) es a kovetkezo parancsokat kell kiadni
bootrec /FixMbr
bootrec /fixboot
bootrec /rebuildbcd
exit
restart es ha minden ok akkor elindulEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
pckownz
őstag
Sziasztok. Ismerősöm netbookján megdöglött az Xp, és szeretnék külső hdd-re telepíteni egy XP-t, hogy lementhessen az adatait első körben. Win7 alól ezt hogyan tudnám megoldani?
Próbáltam Xp lemezzel bootolni, de nem tudja kezelni a hordozható hdd-t.Második körben meg az Xp telepítőt szeretném rávarázsolni a hdd-re, bootolható módon. (A netbookról "eltünt" a recovery partition)
-
ErosenZold
senior tag
Gondolt egyet a Cfosspeed em és megjavult magától :| Windows én így szeretlek!
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
Воланд
titán
válasz ErosenZold #49672 üzenetére
Szvsz nem a win hibája, szarul van megírva a program. Anno én is használtam, volt amikor manuálisan kellett rásegíteni, hogy elinduljon. Meguntam, megszabadultam tőle.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
fatal`
titán
válasz ErosenZold #49672 üzenetére
Persze, hát a gányul megírt szoftverek mind a windows hibája. lol
-
Szipcsi
csendes tag
Sziasztok!
Nos az a problémám, hogy van 2 gépem, egyiken Xp másikon Win7 van...már mindent beállítottam, ottohni csoport, megosztások, mindenki, tulajdonod, munkacsoport mindkettő stb... De amikor AZ XP-s gépen próbálok belemenni a win7-es gépen megosztott mappába , akkor ezt írja : hozzáférés megtagadva ( ok, vagy rendszergazdaként, és kér jelszót...)... Szal nemtom mi ven..Viszont a C meghajtón egyetlen könyvtárba be tudok menni hálózaton keresztül, mégpedig a USERS be...és ha ide bemásolok valamit, akkor azt látom meg minden..de miért csak ezt az egyet? ugyanúgy osztom meg a többi mappát is pedig..és csak ezt az egyet látja... valaki segítsen pls... KÖszi
-
félisten
válasz Szipcsi #49676 üzenetére
otthoni csoportot csak a W7-es gépek érik el, XP/Vista-s gépek nem.
Hagyományos fájlmegosztást használj és mielőtt megosztod a mappát/fájlt, vedd saját tulajdonba először. (Ha most meg van osztva, akkor először a megosztást távolítsd el, majd saját tulajdonba vétel és újra megosztás)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Szipcsi
csendes tag
Köszi szépen..valahogy sikerült
-
Gercsa
senior tag
Sziasztok!
Felmerült bennem egy kérdés, amire nem nagyon találom a választ.
A Win7 Starter elvileg nem támogat fizikailag több processzort, de azt sehol nem találom, hogy a Hyper-Threadinget vajon tudja-e használni?
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
válasz Sub-ZeRo #49663 üzenetére
Nem csak te, nekem is ma telepítette.
---
Huntafal
Minek tömöríti a meghajtót? Csak lassabb lesz a rendszer.Minek? Mert a lehetőség adott. Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy ha fejreál ettől a windows, akkor miért engedi?!
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
DaNi017
csendes tag
A régebbi kérdésem még továbbra is fent áll: Miért csinálja azt a PC, hogyha kikapcsolom akkor kikapcsol a monitor a venti még pörög és csak akkor áll le teljesen az egész gép ha megmozgatom az egeret. PS2-es az egér nem USB-s, de megpróbáltam USB-el is, ugyanezt csinálja. Esetleg BIOS-ban nemlehet elállítva valami?
... N73 ->N73 ME ->N95 8GB ->5800 XM ->C6 White ->iPhone 3G ->HTC Desire HD
-
Biriboyka
senior tag
A gondom a következő: win7-et használok 32 bites rendszerűt. Ha kikapcsolom a gépet és vissza, nem tudom a játékokat elindítani mert hibát ír ki. Amennyiben újból felteszem a videokártya driverét elindulnak a játékok. Nem tudok rájönni a hiba okára ezért segítsetek ezügyben.
A VGA-m egyGigabyte GTX275-ös.Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
jeni
félisten
Szia
A Win 7 professional 64bit van meg nekem. A gondom a következő. A Windows RAW kiegészítőt leszedtem de nem engedi telepíteni Installerre hivatkozva. Sajnos a menüben nincs olyan opció,hogy rendszergazdaként futtatás. A kompatibilitás tulajdonságában ott van a jogosultság kiegészítésnek a bejelölése jogosultság szerint de halványan van és passzívként nem tudom kipipálni. Ezt hol tudnám a Windowson belül bekapcsolni a rendszergazda opció?[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Lehet hogy az Office fórumban kellene próbálkoznom kérdésemmel, de én mégis itt tenném fel először kérdésem:
Srat menüben, bal oldalt megjelennek az utóljára megnyitott programok, pl. Excel 2010, Word 2010. Ezekre egérrel rámutatva tőle jobbra megjelennek az utóljára megnyitott dokumentumok (Legutóbbi). Nálam ez 8db.
Találtam egy olyat hogy Start-Tulajdonságok-Testreszabás-Jump List menükben megjelenített elemek száma.
Itt lehet beállítani hány darab jelenjen meg? Ha igen, nem értem, mert 10 volt beállítva, nálam meg max. 8 jelent meg
Mit jelent a Jump List, mire van hatással?[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz polonic #49689 üzenetére
Nem a programok számával problémázom! Félreértettél! Start-ban megjelenő programok közül, pl. az Excelre mutatva az egérrel, tőle jobbra kilistázza milyen excel programokat nyitottál meg legutóbb. Ez független a Legutóbbi Fájlok Start menü ponttól, mert ott turmixolva megjelenik minden legutóbbi, pl. Excelre mutatva meg csak az excel fájlok!
Nos ennek darabszámával van a bajom, mert keveslem.[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
IreN!CuS
őstag
Üdv.
Egy kisebb hibával találkoztam win7 telepítés után.
Az oldalsó sáv(sidebar)nem jelenik meg,vagyis a minialkalmazásokat betudom állítani és pozicionálni is tudom de,az oldalsó sávot nem tudom beállítani,így azt sem hogy mindig láthatók legyenek az alkalmazások.kép
Én vagyok ennyire béna és keresem rossz helyen vagy mi lehet a hiba?Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz fatal` #49693 üzenetére
Igen pont ez a baj.Előző win7nél megtudtam csinálni hogy legyen oldalsáv és amikor pl.: Winampot/FF-et/stb kidobtam teljes ablakba akkor alapból a oldalsávhoz igazította,ez nem megy most.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Lenry
félisten
válasz IreN!CuS #49694 üzenetére
arra kíváncsi lennék, mert a Win7ben sosem volt sidebar...
gondolom azért lenne ez fontos, hogy lásd a gadgeteket, de akkor akár használhatod a Win+Szóköz kombót. amíg nyomva tartod, látszanak a gadgetek.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
IreN!CuS
őstag
Megpróbálok keresni róla képet,hogy megtudjam mutatni.Csak ugye most volt format. Win+szóköz is jó de ugye kényelmesebb az oldalsáv.
hunfatal Köszi,bár anno működött ilyen nélkül is na mindegy
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Az öcsém barátnője elhozta a notiját, hogy hozzam egy kicsit rendbe neki (kissebb nagyobb probémák voltak vele). De volna itt egy kissebb probléma, amivel én még nem találkoztam. A probléma az lenne, hogy ha beállít egy hátteret, akkor az állandóan visszaáll neki minden bekapcsolás után az eredeti asusos háttérre. Hogy lehet megoldani, hogy ne cserélje meindíg vissza a hátteret? Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest