Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz Winner_hun #49493 üzenetére
Ez a Creative Speaker Settingsben van, amit a DanielK-féle support pack rakott fel. Ha csak a Winupdates hangdriver van fent nálad, esetleg az Audioconsole, akkor szerintem nem találsz ilyen programot feltelepítve.
(#49492) pigsty: Ha kevesebb kattintással meg akarod úszni, akkor: start, beírod, hogy: cmd és Ctrl+Shift+Entert nyomsz, és így is adminként futtatja.
(#49494) pigsty: Azt hittem, hogy valamilyen saját mappádba nem tudsz menteni. Ez így teljesen rendben van. Hidd el, megszokod majd.
A Winamp néha nekem is megkérdezi indításnál, de szerencsére elég ritkán. Én ezt a verziót használom: 5.56. Gondolom a társításokat állítja be, azért kell neki rendszergazda jog. Beállításokban a File types-nál a restore file associations at Winamp start-up be van nálam kapcsolva. Illetve próbáld meg, hogy a Beállításokban pl. a Playbackre, vagy a General preferencesre, vagy a Winamp Pro-ra mész, és utána zárod be. (lehetséges, hogy ha a File types-on marad, az is bekavar...)
Illetve nincs valami más program szintén társítva a zenékhez? Lehet, hogy amiatt kell a Winampnak mindig újratársítania."Több programnál picit zavaró, hogy be kell állítgatni, hogy igen, egy ini file hozzáféréshez engedélyt adok, nem malware"
Így lehet biztosítani, hogy tényleg nem egy malware. Az UAC azt nem tudja, hogy mire kell a programnak admin jog, mit fog vele csinálni. Illetve lehet, hogy egy kártevő módosította a programodat, ezért jó, hogy meg sem lehet jegyeztetni a programokat. -
-
pigsty
aktív tag
válasz pete_21 #49502 üzenetére
Fifikás, majd beleszokok, remélem, nemrég raktam fel még csak a Win7-et;
amiből lehetett, telepítettem, legújabbat, így winampot,
nem tudom, mi zavarna be, media palyer classicot használok még, ügyelek, egyik hang, másik video tartalmat nyisson meg.Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
-
-
pigsty
aktív tag
válasz kraftxld #49506 üzenetére
hehe, epoxom van, nvidi2 chipsettel, az is tegnapi csirke, bár maga korában nem volt épp csirke, valaki korábban itt azt mondta, lassítom egy +512vel a 2 db 1 GB-s ramot, de hát ram hiány van, bár mióta telepítés miatt kiszedtem, az 512-t, nincs is kékhalál
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
-
fatal`
titán
válasz pigsty #49482 üzenetére
A mappanézetet mappánként jegyzi meg, de azt hiszem lehet valahogy fixálni, nem tudom, nem használom.
Ha az UAC kikapcsolását nem találtad meg az user error, egyébként ez nem ajánlott (vezérlőpult->felhasználói fiókoknál tudod kikapcsolni). Inkább futtasd a programokat rendszergazdaként, jobb klikk -> run as admin, ahol szükséges.
"Azt már meg se merem említeni, az miért van, hogy IE9, de Firefox5 alatt is"
IE-t nem használok, a többi nekem megjegyzi, de ennek semmi köze a winhez.
-
válasz Sweet Lou 6 #49510 üzenetére
Intel 945pm, chipset szinten max 4GB ram video memóriával együtt.
[link][ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
veterán
A laptopomon én vagyok az egyedüli felhasználó, és elvileg rendszergazdai jogosultággal rendelkezem (még szép). Azonban mégis csomószor rá kell klikkelnem, hogy "igen én vagyok a gazada", de ami a legidegesítőbb, hogy word dokumentumokat csak a "dokumentumok" mappába enged menteni.
Ezzel mit lehetne kezdeni?Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Letöltöttem Win7 Pro 64 bit op. rendszer alá a virtual XP mode-t. 2 dolgot szeretnék kérdezni: a virtuális xp 64 bites lett, ugyanúgy, mint a gépen lévő Win 7 op. rendszer? A belépés után (az első belépésnél jelszót kért, amit létrehoztam), megszakadt a netkapcsolat a virtuális xp-n (egy darabig működött), amikor ki akartam lépni belőle, csak a kijelentkezés gomb jelent meg, amire kattintva újra a virtual xp bejelentkező ablaka jelent meg, így csak a reset segített. Ezeket a problémákat hogyan tudnám megoldani? Előre is köszi a segítséget.
-
Winner_hun
titán
Be lehet állítani hogy a feladatkezelő MINDIG az összes folyamatot mutassa ha elindítom? Ne kelljen már mindig rányomni az összes mutatására..
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Воланд
titán
válasz Winner_hun #49517 üzenetére
Kikapcsolt uac-nál nem kell rányomni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Winner_hun #49519 üzenetére
Igen.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pete_21
addikt
válasz pigsty #49505 üzenetére
Akkor nem tudom, mi lehet. Ha gondolod, majd átküldöm az én verziómat, ha még megvan a telepítője.
(#49515) woland_y2k: Eközött és a kikapcsolt UAC között sincs hatalmas különbség.
(#49512) adamssss: Elég hihetetlenül hangzik, hogy csak a Dokumentumokba enged menteni. A C: gyökérbe, Program Files-ba, és Windows mappába nem enged. A saját mappáidban mennie kell.
-
arnyekxxx
veterán
Van valakinek tippje, mi lehet az oka, hogy feltettem a QTTabBar-t, hónapokig primán ment, aztán fogta magát és eltünt? Illetve ott van az opciója ha rákattintok jobbgombbal az ablak menüsorára csak épp szürkén kijelölhetetlenül. Esetleg valami win frissités belekavarhatott?
Esetleg tud valaki másik programot ami tabosítja az ablakokat?
-
ErosenZold
senior tag
Milyen rendszerszolgáltatásokat érdemes letiltani a gyorsabb boot érdekében?
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
nagyúr
válasz ErosenZold #49526 üzenetére
1. Egyiket sem.
2. SSD.(#49491) skoos:Ati CCC topikban érdeklődj, mert ez nem win7 hiba.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Gorneck
legenda
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Van egy ősrégi játékom (Freespace 2) amit nemrég vettem meg eredetiben, és a laptopomon tolom (HDMI-vel TV-re kötve). A TV felbontása 1366*768, a játék viszont 800*600-ban fut így csak a képernyő közepén jelenik meg, minden irányba fekete csíkkal a szélén.
A kérdés az lenne hogy tudnám teljes képernyőre kihúzni az ablakot (persze így romlik a képminőség de mivel elég régi a játék a grafika így sem valami jó)?
A videókártya integrált, a laptop képernyőjén játszva nincs ilyen gondom.
Let the Zone take me if I am.
-
ErosenZold
senior tag
Hát ez a kettő igen jó válasz volt, de én nem ezt kérdeztem.
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
bivalyolo
őstag
válasz Tappancs2001 #49516 üzenetére
ha 64 bites xp-t töltöttél le hozzá akkor igen.
de működik az is ha 32 bites xp-t teszel fel viszont a virtual pc mindkét esetben 64 bites lesz mivel csak azt tudod feltenni.."Let's agree to disagree!"
-
Воланд
titán
válasz ErosenZold #49530 üzenetére
De, ezt kérdezted és meg is kaptad rá a választ, hogy semmilyent.
-
Gorneck
legenda
válasz ErosenZold #49530 üzenetére
Pedig megválaszoltuk a kérdésed. Gyorsabb nem lesz max instabil...
Gorneck#1239
-
Воланд
titán
válasz ErosenZold #49534 üzenetére
Akkor tiltsd le amit szeretnél, majd nézd meg, hogy mennyit csökken a boot idő.
-
pete_21
addikt
válasz kmisi99 #49524 üzenetére
Jelszóval védett megosztás ki van kapcsolva?
Tedd őket egy csoportba, és mennie kell.(#49534) ErosenZold: A services.msc-ben ne tilts le semmit, attól nem fog gyorsulni.
Ha a Programok és szolgáltatásokban lévőkre gondolsz, akkor ott visszajelölheted a Media Centert, ha nem kell, de hogy a boot időd nem fog csökkenni, az tuti.
(Én sem használom a Media Centert, de be van kapcsolva.)[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz ErosenZold #49534 üzenetére
Ebből látszik te mindent tudsz...mi már nem is kellünk, hajrá...
Gorneck#1239
-
syler
aktív tag
Sziasztok, ide is beteszem hátha itt többen nézik:
Vodafone mobilnet drivert szeretnék eltávolítani, de a win 7 nem engedi. Ezt írja: Could not acces VBScript run time for custom action. Mit tudok evvel csinálni? Köszönöm előre is.
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
dantes
tag
Sziasztok!
Tesóm notebookjával van "probléma". Hiába állítom be, hogy kapcsoljon ki a képernyő x perc után, egy pillanatra elsötétedik, de rögtön vissza is vált. Hasonló a jelenség, ha manuálisan (billentyűkombinációval) kapcsolom ki. Egy pillanatra sötét lesz, de rögtön visszakapcsol. Mi lehet a baj?
Előre is köszi!
''Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.'' - Mark Twain
-
-
syler
aktív tag
válasz Tamás88 #49543 üzenetére
Eltávolítottam eszközkezelőből. Minden lehetséges módon megprobáltam már, csökkentett mód stb stb. Újra nem tudom telepíteni, mert ahhoz a régit el kell távolítani, az viszont nem megy. Visszaadtam a gazdájának, hogy sajnos nem megy. Vigye be vodafone-hoz kezdjenek valamit vele, mert ez a voda driver hibája lesz tuti.
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
dantes
tag
válasz fatal` #49545 üzenetére
Minden profilban be volt állítva az 1 perc aksi és hálózat esetén is. De ugyanezt csinálja, ha kikapcsolom a képernyőt. Kipróbálom a tácspad kikapcsolását is.
''Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.'' - Mark Twain
-
ironman2
csendes tag
Sziasztok! A problémám az hogy van 2 vinyóm,az egyik 500 gb-s,a másik 1 Tb-s.Az 500 gb-s fel van osztva 2 particióra C:.Az 1 Tb-s-nek a jele F:
A C.-n van a Windows7,de érdekes módon a boot fájlokat átrakta valahogy az F.-re,ezáltal alig áll fel a rendszer,vagy csak 3.indulásra.A C.-megmaradt az autoexec.bat
Kérdésem:Hogyan lehet megmondani a rendszernek,hogy a C.-ről bootoljon? És hogyan lehet a boot fájlokat visszarakni a C.-re? -
nagyúr
válasz ironman2 #49548 üzenetére
DVD lemez be, Boot, majd az F törlése, C törlése és a C-re kell rakni mindent, majd figyelni kell hogy onnan csípje le a 100 megás partíciót. Ha onnan akkor telepítés és kész is.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Aktív témák
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest