Hirdetés
Aktív témák
-
mohotol
aktív tag
Sziasztok!
Erre a gépre 64 vagy 32 bites W7et érdemes rakni? Semmi extrára nem lesz a gép használva, netezés, munka, kevés játék, ilyesmik.
ASROCK H61M-VS
INTEL Pentium G620 2.60GHz 1155 BOX
KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz
PALIT GTS450 512MB GDDR5 PCIE
SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ -
őstag
válasz Vanek Eduard #48900 üzenetére
Nm
polonic, hunfatal
köszi
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
modern
aktív tag
Üdv.
Lenne egy problémám, remélem tud valaki segíteni.
Van egy 160gb-os sataII hdd-m, ami 2részre van particionálva.
Az egyiken xp van, a másikon win7.
Először a win7-et raktam fel majd a win xp-t.
A gondom az hogy amióta felraktam az xp-t nem tudok rendszert választani indításkor és egyszerűen nem tudok belépni win7-be:S(automatikusan belép xp-be)Van olyan megoldás erre hogy egyik op.rendszert se kelljen újratelepíteni?
[ Szerkesztve ]
Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
nagyúr
válasz modern #48903 üzenetére
Van itt róla szó, keress rá a keresőben. De most a program neve sem jut eszembe.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
fatal`
titán
Nemrég írta valaki, hogy mit kell tenni, ha nem fogad el egy ISOt a Windows 7 USB DVD Download Tool, de nem találom a HSZ-t és ismerősöm belefutott ebbe a problémába. Nem emlékszik valaki, hogy mit kell tenni? Vagy linkelni a HSZ-t?
-
félisten
válasz fatal` #48907 üzenetére
[link] Én sem tudom ki írta (bár emlékeim szerint valamikor régebben Cigam), csak annak idején elspájzoltam a linket.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
fatal`
titán
válasz Fire/SOUL/CD #48909 üzenetére
Köszi.
-
CarrGomm
aktív tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy windows 7 starterre van-e és milyen lehetőség más nyelvet telepíteni?
Én úgy tudom, hogy csak Pro(?) és Ultimate esetén van lehetőség nyelvváltásra, de lehet rossz az infóm...[ Szerkesztve ]
-
oregcsóka
őstag
Az megoldható, hogy felrakom az XP-t egy gépre, aztán másik particióra, amit az XP-vel csináltatok, feltolom a WIN7-et? Müködni fog a dolog? (csak egy HDD van a gépben sajnos)
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
ToBeY
nagyúr
A lapozófilet van értelme átrakni a rendszer particióról egy másik particióra (ugyan az a HDD)
Ha igen hogyan kell? -
félisten
válasz oregcsóka #48913 üzenetére
Igen. Ha ebben sorrendben telepíted az OS-eket, akkor automatikusan létrehozza a W7 a boot menüt is, ahol kiválaszthatod majd, hogy melyik OS-t szeretnéd indítani.
(Ha valaki teljes telepítés előtt áll, akkor mindig a régebbi OS-től haladjon az újabb irányába. Ha most először a W7-et telepítenéd, aztán az XP-t, akkor csak az XP indulna és lehetne utólag "szórakozni", hogy meglegyen a boot menü)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
oregcsóka
őstag
Telepítéskor eleve csinálsz egy külön kis particiót, mondjuk úgy 3-5GB-osat, aztán a vezérlőpult-rendszer-speciális-speciális-virtuális memória fülön kijelölöd a kis particiót lapozófájlnak.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
oregcsóka
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #48918 üzenetére
Köszönöm szépen neked is a választ !
-
fatal`
titán
Ugyanarra a HDDre semmi értelme. Egyébként Control Panel -> System -> Bal oldalt Advanced System Settings -> Advanced fül -> Performance résznél settings -> Advanced fül -> Virtual Memorynál Change... -> Beállítod az értékeket, Set (minden partíción, ahol változtattál) -> OK
-
nagyúr
-
Tamás88
őstag
válasz fatal` #48921 üzenetére
Valóban nincs értelme, azt csak a Linuxosok csinálják azzal a céllal, hogy elkülönítve legyen a lapozófájl, de ugyanolyan gyors lenne, mintha egybe lenne az egész partíció. Ellenben úgy lehet gyorsítani, ahogy én csinálom: 2 merevlemezem van, és az egyiken rajta van a Windows, a másikon pedig a lapozófájl. Esetleg egy olcsó merevlemezt is vehetne, hisz azzal is gyorsul a rendszer (főleg ha SSD-t vesz, akkor viszont újra kell telepítenie a rendszert, de akkor arra nem szabad rátenni a lapozófájlt).
-
retrolany
csendes tag
Az létezik hogy HP Laserjet 1000-rest nemtudok feltelepíteni windows 7 rendszerű gépre?Sajnos a HP oldalán sem találok drivert:S
Help please! -
C0d3r
addikt
válasz retrolany #48925 üzenetére
Esetleg próbáld meg a Vista-s driverrel.
-
CarrGomm
aktív tag
Netbookra szerintetek érdemes, vagy épp fel lehet-e tenni win7 ultimate-et, vagy nagyon lassú lesz tőle a gép? Vagy tökmindegy, hogy Starter van rajta, vagy Ultimate?
-
LemPeti
csendes tag
Hello !
memóriabővítést akarok majd végrehalytani a közeljövőbe és 4gb ram lesz a gépbe... na ebből adódóan 64 bites oprendszert kell telepítenem . akad néhány programom amiről nemigazán tudom h fog e menni 64 bit-es oprendszeren ilyen pl a 3ds max , meg adobe szoftverek... meg vannak még játékok is dirt 3, crysis 2 ... na ezek gond nélkül fognak e települni illetve futni ?válaszokat előrre is köszönöm !
-
Lenry
félisten
válasz LemPeti #48934 üzenetére
3dsmaxozol, de nem tudod, hogy van belőle 64 bites? ahha
egyébként gond nélkül fog futni minden felsorolt, 8 éve vannak a piacon x64-es Windowsok, volt azért ideje a programozóknak felkészülni.
ezen kívül aki tényleg komolyan dolgozik a felsorolt szoftverekkel, mind 64 bites rendszert használnak, ebből azért következik, hogy futnak 64 biten.(#48937) LemPeti 64 biteset telepítsél, különben semmi értelme az egésznek.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
félisten
-
fatal`
titán
válasz hackeeeee #48942 üzenetére
Na ezt nem tudtam, nem használtam még win7et ilyen vassal. Bár én elvoltam a Vistával is 1 magos P4 és 1GB rammal, de később 2 lett és érezhetően gyors volt.
Azért ultimatet semmiképpen nem javasolnék egy netbookra, márcsak azért sem mert még az OEM is majdhogynem többe kerül, mint maga a gép.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz fatal` #48944 üzenetére
Ez így igaz.. Ezért is mondom, hogy egy HP, vagy egy Prof bőven jó.. Nem lesz sebességbajnok, de használható...
Amúgymeg, manapság már elég olcsó a memória, lehet érdemes lenne bővíteni egyet, és úgy már nyugodt szívvel használható a 7.. Bár mint mondtam, 1GB-vel is használható.
Véleményem szubjektív...
-
naksys
senior tag
Tudtok mondani olyan minialkalmazást amivel az asztalon egyszerűen válthatok a felhasználói fiókok között?
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz hackeeeee #48948 üzenetére
Hát erre mit lehet írni?!
Amúgy meg egy kis bang, meg kugli. [link]"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Sub-ZeRo #48949 üzenetére
Vagy ittvan mégegy..Vagy itt...
Vagy itt...
Vagy itt...Amúgy semmit, Google csodákra képes.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Aktív témák
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések