Új hozzászólás Aktív témák

  • Malachi

    addikt

    helló, végső elkeseredésemben írok, 2 napja nem tudok dolgozni a laptopon és nem tudom, mi legyen.

    Win11 pro, minden jogtiszta, nem tudom mit kellene még tudni. Edge böngésző. minden a legfrissebb, gyári meghajtók. bővítmény nincs, hardveres gyorsítás kikapcsolva. 4 hónapos Dell Inspiron és egy külső monitor.

    röviden: 2 napja este munka közben valami furcsa hibaüzenettel lefagyott az Edge (kevés memória, nem értem 16 GB van a gépben) aztán crtaltdel-re azt írta, nem tudja elindítani az intézőt, lefagyott az egész, fekete kép, újraindulásnál letiltott a VGA. (Iris Xe) utána felállt a rendszer, eltelt 5 perc, kék halál, ugyanez. feláll a rendszer, eltelik pár perc, nem csinálok semmit és kifagy az Edge és viszi magával az egész gépet is általában. de néha úgy, hogy újra kell telepíteni a VGA drivert. Chrome ugyanezt csinálja, (kevés memória hiba) Firefox ugyanezt csinálja, fagy és restart.

    ma az utolsó az volt, hogy ma csináltam egy teljesen új Win installt, nulláról, gyári állapotra visszaállítottam a gépet. és megint kezdi ugyanezt. random kifagy az Edge és csak hard reset/újraindítás segít.

    20 féle megoldást próbáltam és semmi nem megy. kb. 4 hónapos a gép, eddig még hasonló gondja sem volt, és most itt állok és őszintén egyáltalán nem tudom, mit kellene csinálni.

    találtam ugyanilyen gonddal embereket MS fórumokon, semmi válasz, semmi megoldás. javaslatok: bővítmények törlése, hardveres gyorsítás kikapcsolása, felh. profil törlése és új indítása, VGA vezérlő intel oldaláról telepítése, minden megvolt. már 2022-ben is volt ilyen gond. akkor ez már így marad? kuka az egész? hardveres gond mégis?

    de az összes létező hardver tesztet lefuttattam és semmi hiba. a CPU 45 fokos, a RAM jó, az SSD jó. látott már ilyet valaki, megoldódott neki? teljesen tanácstalan vagyok és nagyon-nagyon fontos lenne most már dolgozni, mert mindennek vége, ha nem megy.

Új hozzászólás Aktív témák