Új hozzászólás Aktív témák

  • elder troll

    senior tag

    válasz Fire/SOUL/CD #16175 üzenetére

    i5-6500 és 6600 processzorokat raktam a gépekbe, a Fujitsu Esprimo D756/E90+ amúgy is csak 6. generációs procikat fogad, a HP EliteDesk 800 G3 már 7. generációssal is megbirkózik, de nincs érdemi jelentősége a jelenlegi helyzetben. Mindegyik lapon van lehetőség secure boot-ra és TPM 2.0 beállítására.
    Alapvetően nem akarok kiszúrni a volt melóhelyemmel, hiába nyaggatnak, hogy üzemeljem be ezeket, ha később mennek a levesbe. Arra a 2 évre a korábbi gépek is bőven megfelelnek az adott célszoftverekhez. Nekem sokkal egyszerűbb feldobni apróra, mint beüzemelni nekik.
    Kis naivan azt hittem, hogy ha ezeket most a lehetőségeimhez mérten jól bekonfigolom, akkor két év múlva döccenésmentes lesz az oprendszerváltás.
    Amúgy az első 6. gen gépet 2020. első félévben vettem, a következő kettőt 2022. áprilisban, a következő kettőt idén év elején (mielőtt jött volna a hír), és az utolsót nem tudtam 30e-ért otthagyni ~ egy hete :DDD

    De akkor röviden és tömören: 2 év annyira hosszú intervallum ms mértékben, hogy bármi és annak az ellentéte is megtörténhet, és nem lehet az adott kérdésre igennel vagy nemmel válaszolni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák