Új hozzászólás Aktív témák

  • niof

    addikt

    válasz #11493888 #1554 üzenetére

    Szerintem a Win11 "tesztelgetés" nem arról szól, legalábbis az én esetemben nem, hogy bármilyen módszerrel ekecseljem a rendszert. Rohadtul nem kell ehhez mérnöki diploma, egyszerű bugvadászatról van szó. A magam részéről eddig 1db hibába futottam bele az általam használt szoftverek közt (a Riva Tuner dob egy hibát induláskor, de ettől függetlenül teljesen hibátlan működés közben).
    Ha meg a M$ trehány munkájára akarod felhívni a figyelmet, azt lehet nem jó helyen teszed. Lehet, hogy a tapasztalataidat le kéne írni nekik, van erre az insidereknek lehetősége, igazából részben erről szól a dev channel.
    A másik része meg, hogy nem tudom minek hozod ide a szerver üzemeltetést. Mi köze van az egészhez? Mi is üzemeltetünk jópárat, de egyelőre semmi köze a W11-hez. Az meg, hogy az otthoni hobbigépét ki hogy használja, persze magánügy, de totál felesleges dolgokat kényszerítesz ki a HEDT gépedből, így értelmét veszti az optimalizálási elgondolás maga. Ennek akkor lenne értelme, ha egy low budget PC-n érnéd el ugyanezt úgy, hogy nem okozol a rendszerben működési és stabilitási problémákat. De jelenleg azt mutatod be, hogy egy tuning Ferrari-val hogy kell menni 10-el. Itt a hiba a mondanivalódban. De persze a saját géped, azt csinálsz vele, amit akarsz. Nekem az is mindegy, ha kiviszed az udvarra, felgyújtod, aztán esőtáncot jársz körülötte. Ha neked ez a jó!...

    Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák