Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ROBOTER

    addikt

    Üdv! Bár nem hiszem, hogy a problémának köze van a 11. verzióhoz, itt próbálok segítséget kérni, ezt láttam aktív fórumnak.

    Van több magántulajdonú eszközöm, mindegyiken kifogástalanul működnek a weboldalak. Telefon és tablet Android. Saját notebook Win 11 (Dell Precision).

    Kaptam egy ideiglenes céges notebookot (Dell Inspiron), még nem vagyok tartományban, rendszergazda jogom van a notebook felett, nem is férek hozzá még semmihez. Pár hétig lesz nálam. Csak egy előretelepített OS + Office van rajta. Sebességteszt ezen is eléri a névleges sebességeket, ftp is ezt mutatja. Viszont ezen a YouTube használhatatlan. Minden más működik, csak a YouTube nem.

    A kezdőképernyő rohadt lassan jön be. Ha rákattintok egy videóra, a reklám 20 másodperc homokóra. Aztán a videó kezdése +10 másodperc. Ha pause-szal megállítom, és a csík már sok perccel a kurzor előtt van, akkor is fél percig homokórázik. Még a kezdőoldalon is a képeket sávonként pásztázva tölti be.

    Chrome, Edge alatt ugyanaz. Chrome tisztítás, újratelepítés nem segített. Vodafone otthoni háló.

    Szerintetek? Köszi.

    szerk: Ja igen, egy múltkori balhé miatt az IPv6 le lett tiltva a szolgáltatónál, de az minden google szolgáltatást és minden eszközön egyformán érintett, semmi nem működött. Most minden más működik, csak ez a gép nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák