Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
szerintem az mar mindegy, hogy kabel, vagy wifi, s800 alatt akkor sem fog menni. aztan ki tudja, lehet, hogy egy honap mulva 520-on fogjak ezt demozni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
vicze
félisten
válasz #42308056 #1699 üzenetére
Igazából elég tiszták a lehetőségek.
Vagy dokkolód van, ami MHL-es (ez elég fontos), sima USB2 és 3 nem fog képet soha átvinni, max. ha lesz majd USB 3.1 C-s teló akkor nem kell adapter de akkor a töltést bukod, bár azt már elvileg monitorból megoldható, de jelenleg ezek nagyon speciális HW-k sőt nem létezők konkrétan. (Azt én speciálisnak gondolom. )Vagy van Miracast és BT csatlakoztatás, ez esetben könnyen töltőre is dughatod, szóval igazából ez a legkényelmesebb.
Az nagyon vicces amúgy végignézve, hogy 1-1-ben ugyanaz a designe irány vagy gyakorlat, mint Android esetében a telefon és "tablet"(nem tudom mi a neve épp) mód közti váltás Fragment API-val, az MS talán jobban skálázódik azért, bár nem ártana arra is gondolni, hogy nem csak horizontálisan skálázódjon.
Összefoglalva: "Lovely!"
[ Szerkesztve ]
-
-
vicze
félisten
Az nem egészen olyan képátvitel. Teljesen máshogy működik.
Vannak USB-s monitorok is, de maga SoC nem képes arra, hogy magán az USB-n küldje át a képet. Itt a monitornak egy HDMI bemenet kell, aminek jóval nagyobb a sávszélessége mint az USB-nek és ez az igazi probléma. Elméletben bár lehetséges lenne, de gyakorlatban nem működik.
Amúgy más platformokban is a kábeles megoldás a kényelmetlensége és a problémák miatt kb. soha se terjedt el. Mindenképpen a vezeték nélküli változat fog elterjedni, de remélem Miracast-ot kivéve más is támogatnak, mert az a licence miatt szintén nem terjedt el, hiába támogatja pl. Android 2,5éve.Ez a cucc PowerPointra kb. zseniális.
Viszont a PPI-hez kötése a skálázódásnak kicsit veszélyes lesz, mert a 4K cuccok bizony nagyon súrolhatják a 300PPI-s határt.
-
vicze
félisten
Sajnos minden elterjedt alternatíva "zárt".
Wi-Di az Intel "only"(lehet licencelni, de Qualcomm nem fogja), a különböző Cast-ok meg adott rendszerhez kötöttek sajnos. Google Cast lesz amúgy messze a legelterjedtebb összességében.Márkás Miracast úgy 50$ körül van(MS sajátja 60$), ha nincs a TV-be integrálva(legtöbb LG-ben van). Kínait ~20$-ért lehet kapni, de ott lehet probléma a kompatibilitással, mivel nem feltétlen cert-es lesz. Annyira még a 60$ se vészes árban igazából, aki használni akarja annak igazából ennyit meg fog érni.
Az mondjuk nem értem miért ScreenBeem Pro-val demóztak mikor ott az MS saját adaptere, ez is kicsit olyan bénázás szagú.
[ Szerkesztve ]
-
Levwi
aktív tag
válasz gyurkikrisz #1710 üzenetére
Az ön készülékében van a hiba
Nekem nem akad a 920 telepítéskor észre sem veszem hogy telepít.
De egyébként várható, hogy nem fog megkapni mindent a 920. Nem mai gyerek már.Xiaomi 14
-
vicze
félisten
-
vicze
félisten
Az max SW korlátozás a MSM8960 biztos támogatja már.
@tjb007: Igen csak az S400 nem feltétlen régebbi SoC-ot jelöl, az meg hogy kisebb számú egy dolog. Az átnevezgetés miatt, nem vagyok biztos, hogy az S4 Pro-k végül támogatják-e vagy sem, mert a MSM8960 elvileg igen ami a WP-k többségében van.
[ Szerkesztve ]
-
no1r
őstag
akkor végül csak az MS faszkodása miatt nem tudom majd használni -.-"
régebbi cikk[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Ringman
nagyúr
akkor 100%, hogy ugrál, ha van a szövegben hosszabb link vagy szóköz nélküli/egybeírt hosszú szöveg van, mint a szövegdoboz szélessége, mert az nem képes tördelni.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Воланд
titán
na ezt nekem semmilyen marketing dumaval nem fogjak megmagyarazni, hogy miert is jobb, mint a win8.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
nem ertem, hogy ebben a nagy egysegesitesben hogyan gondoltak, hogy tabletre ilyen feluletet tesznek. most komolyan, a task valtot gesztus helyett egy talcan levo miniatur ikonnal akarjak lecserelni? arrol nem is besezlve, hogy mi a tokomnek egyaltalan talca egy tabletre?
-
vicze
félisten
Pont azért akarok Z4 Tabletet, mert ott kb. Windows like (na jó inkább ChromeOS) tálca van/lesz kb.
A swipeolgatást én hülyeségnek tartom, borzalmas idegesítő kezelni a Win tabeteket, agyrém számomra.
Arról nem is beszélve hogy mocsok magas a "learning curve".@Glenda: Jup hülye vagyok.
@no1r: Mint hivatásos Metro utáló, nem vicc volt.
-
no1r
őstag
-
no1r
őstag
hm... akkor gagyi
nem baj, majd egykét év múlva amikor mindenki más a csempéket meg a modern/flat/metro design-t fogja tolni, mert a
sok idiótauserek rájönnekhogy ez tényleg fasza meg trendi lesz, akkor majd lehet visszasírni a win8-8.1 megközelítést...a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
vicze
félisten
válasz Pikkolo^^ #1736 üzenetére
Fruit Ninját kivéve soha nem fogom megérteni, hogy miért jó a képernyőn hadonászni. Egyszerűen fárasztó és macerás 1000x szívesebben nyomok egy átkozott gombot, minél nem kell gondolkozzak, hogy ja 10cm vagy 5cm kell húzzam, nagyobbat kell kisebbet, egyáltalán mit csináltam épp?
Még droid tableten is utálom, hogy le kell húzogatni a mocsok értesítő sávot. 4.3-ig Tabet UI-ban normálisan lehetett böködni és nem kell a karomat nyújtogassam egyfolytában hanem kényelmesen kezelhető volt, csak ráböktem az órára és ott volt.Felőlem lehet swipe action nem gond tök rendben van hogy van akinek kényelmes megértem, DE legyen mindig gomb megfelelője, mert sokkal pontosabban és gyorsabban használható, nem lassít mint egy swipe. Pontosan ugyan olyan dolog mint a felesleges screen animációk. (csili-vili csak nem jó semmire)
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
Continuum for phones új hardvert igényel
Bár itt a fórumban ment a találgatás, hogy a Snapi 800-as készülékek megkapják, mert hogy azon demózták, de elég nyilvánvaló volt hogy nem, hisz maga Belfiore mondta, no meg úgy rémlik hogy a bemutatóban a "simulation" szót használta, tehát az csak egy dolog, hogy jelenlegi készüléken láthattuk.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
tatararpad
őstag
válasz chipesz #1738 üzenetére
Mondjuk ennek a Continuumnak a magyar valóságban nem sok hasznát látom, elvégre mennyi az esélye hogy ha bemegyek egy random helyre bt-s bill és egér vár majd miracastos megjelenítővel pároztatásra készen, de ha tippelnem kellene új hardver csak a dupla kijelzőhöz kellene, vagyis a két dekstop menjen egymástól függetlenül. A Microsoft részéről erről le lehetne mondani, vagyis hogy akkor régi hardveren menjen csak egy kijelzős módban, de szerintem meg akarják majd tolni a WP10 indulószekerét ezzel.
-
veterán
válasz tatararpad #1739 üzenetére
Egy prezentacional lazan elofordulhat kis hazankban is.
Everybody lies.
-
törölt tag
válasz tatararpad #1739 üzenetére
Nem arról beszélt hogy majd bemész egy random plázába és eléd tárul egy rakás billentyűzet meg monitor hogy használhasd. Viszel magaddal billentyűzetet és hotelszobában, irodában, otthon, ilyen helyeken használod. Azért tévé itthon is van a szállodákban.
-
tatararpad
őstag
válasz #42308056 #1741 üzenetére
Ha már egeret és billentyűzetet kell magammal vinnem akkor már egy notebook is elfér vagy egy tablet, és a kijelzővel sem lesz gond. Otthon és munkahelyen meg ott a gép minek szórakozzal telefonnal ha szöveget kell szerkezteni? Én ennek akkor látnám értelmét ha nyilvános helyeken, mint könyvtár, suli, kávézó, hotel, stb olyan helyeken ahol idegen gépek vannak használhatnám a zsebből előkapott telefonomat.
(#1740) Crytec210: Prezentáláshoz szerintem nem kell Continuum, az sima kivetítés ami most is van. Hacsak nem prezentáció alatt akarod megszerkezteni.
-
vicze
félisten
válasz chipesz #1738 üzenetére
Mivel már kibeszéltük, hogy HW-san támogatja a két kijelzőt a régebbi SoC is, Droidon elég régóta megy ugye, így nincs HW akadálya, ahogy a Demo is L930-on volt, ami valós működő demo volt a HW-n és nem "szimuláció". Igen csak egy dolog, hogy láthattad, és nem kapod meg annak ellenére hogy tudná.
"Continuum for PC"
Az meg mi a jó fene? Ha rádugom a PC-t monitorra akkor PC-kén fog működni vagy mi? Most komolyan a létező lehetőséget adják el újracsomagolva?Mondtam már, hogy a marketing osztályt a Dunába kéne lőni?
-
netpeti98
addikt
A PC Continuum azt jelöli, hogy máshogy működik tablet és desktop módban. Pl.: felcsatlakoztatod a tabletedre a billt, akkor desktop mode, ha csak tabletként használód akkor a tablet mode fut. Tehát az éppen aktuális használathoz igazodik.
OFF: mennyivel jobban nézett volna ki, ha megtartották volna Win 8 desinget
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest