Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
afk22
tag
válasz doddencs #14999 üzenetére
Baratnomnel elojott 532 DS, igaz meg csak kb 2 hete van meg. Viszont csak akkor jott elo amikor az en erosebb toltomre dugtuk, es a restart utan el is tunt (kiveve akkor amikor a tolton maradt, de akkor lehuzas utani restart utan mar jo volt). Ez kb 2 alkalom volt, amig kb 1 hetig csak a sajat toltojen volt, addig ez nem jott elo. Arra gondoltunk, hogy nem birja valami a nagyobb aramfelvetelt (pl tulmelegszik stb.).
-
pprod94
aktív tag
válasz Boonen007 #15000 üzenetére
No lassan csak előjön mindenkinek az Edge hiba. Emiatt tettem fel sokszor az RS buildeket, ott sem változott még... Képernyő skálázódást te állítottad? Most azzal próbálkozom, hogy ugyanúgy megomlik-e pár nap után az Edge. Nekem 2-3 nap, mint már sokszor leírtam, és csak fehér képernyő van görgetésnél. Feedback ment egy párszor, de még .242 alatt is ugyanúgy előjön.
-
Vadászmenyét
aktív tag
Helló!
Lumia 950, legújabb windows 10 mobile insider. Kérdésem az lenne, hogy miképp tudnám kilőni az outlook csempémen a beragadt "1"-es számot. Tehát azt jelzi, hogy van 1 olvasatlan e-mail a csempén is és a zárolási képernyőn is, pedig nincs. Restart nem segít. Ötlet?
-
anorche1
őstag
válasz Vadászmenyét #15004 üzenetére
Megnyitod az appot.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Arni9010
aktív tag
válasz Vadászmenyét #15004 üzenetére
Nálam is csinált ilyet, nem nagyon segített semmi. Aztán egyszercsak magától helyrejött
-
Vadászmenyét
aktív tag
válasz Arni9010 #15007 üzenetére
Értem, akkor várok. Azt még megkérdezném, hogy egy fénykép készítése után mennyi idő mire a képet automatán feltölti a Onedrive-ra? Mert nálam rettentően sok idő és nem értem miért. Androidon egyből, régi lumia 625-n szintén hamar ment. Be van állítva minden.
[ Szerkesztve ]
-
Arni9010
aktív tag
válasz Vadászmenyét #15008 üzenetére
Nálam ez most ilyen 1-2 perc kb. 8.1-en gyorsabb volt, de még ez sem vészes annyira.
-
pikszel
addikt
válasz Vadászmenyét #15006 üzenetére
A csempe törlése, majd újra kitűzése nekem segített. De az elmúlt hónapokban volt ilyen gondom, most minden élő csempe rendben frissül.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Boonen007
őstag
Nalatok van hivas tiltas app? Blokkolas es szures v mi, nekem eltunt.
-
Clemi
veterán
válasz pprod94 #15016 üzenetére
Nálam a 930-on az RS build alatt (korábban sem) eddig nem jelentkezett a fehér képernyő görgetésnél. Olyan van többször, hogy egy linkre kattintva nem töltődik be az oldal és csak az üres fehér képernyő van, de alul a folyamat sávon a betöltődés jelző csík nem fut végig. Azt hittem eddig ez az adatkapcsolat, vagy a mobil verziójú weboldal hibája.
-
bali73
tag
Érdeklődnék hogy számunkra van snapchat?
-
Ricardo
titán
Arra vagyok kíváncsi milyen Olimpia, és EB app lesz a rendszerre. Annak idején még nem win telefonom volt, így nincs vele tapasztalatom.
-
retroid
senior tag
Win 10 alatt a Messenger meg a Skype mennyire küldi pontosan az értesítéseket?
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
Ricardo
titán
válasz Aethelstone #15026 üzenetére
Hurrá Akkor nem kell semmilyen alkalmazás, csak böngésző. A neten minden ott van
-
Ricardo
titán
válasz Aethelstone #15031 üzenetére
Ránézek. Konkrétan az EB/VB szokott érdekelni. Olimpia esetében az éremtáblázat, Időpontok (mikor milyen sportág eseményei zajlanak),Csapatnévsor...stb
Köszi mindkettőtöknek
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz Aethelstone #15033 üzenetére
Igyál egy kávét
-
Nooeca
senior tag
Nem tudom, hogy kivel vitatkoztam itt a jó múltkor a kiegészítőkről mobil Edge-re, de úgy látszik nekem lett igazam, ugyanis amit linkeltem korábban "roadmap-ot", ott az "in development" alatt találtam ezt:
Magyarra lefordítva:
A Microsoft Edge bővítmények lehetőséged adnak számodra, hogy befolyásold a böngésző funkcionalitását.
A fenti ikonok pedig jelzik hogy PC-re, Táblagépre és Mobiltelefonra is folyamatban van ennek kiterjesztése.
Vagyis ha az MS ezt megvalósítja, hogy mobil Edge bővítmények telefonon is lesznek, akkor máris 1:0 pl. a Chrome-al szemben és egy hatalmas pofon a konkurenciának.[ Szerkesztve ]
-
steele80
senior tag
Nem tudom volt-e már, de nálam a .218-as build nagyon eszi a mobilnetet. És nem tudom mi. Elvileg az időjárás app és a e-mail működik, de napi szinten közel 40 MB-ot fogyaszt úgy, hogy semmi netezés nincs. Ami érdekes, hogy napi szinten kb 2 órát van wifi környezeten kívül a készülék. A 8.1-el kb a havi mobilnet adatforgalmam volt 40 MB. Az 500 MB-os csomagom két hét alatt elfogyott.
-
pzstm
titán
független, kereskedelmi forgalomban lévő TH2-es masinák este készülhetnek upgrade-re.(szolgáltatósoknak 1 hetet várni kell) Lényeges minőségi javulások várhatóak, elég sok mindent javítottak felszín alatt a fiúk.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest