Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
válasz Plazmacucci #14900 üzenetére
Milyen bugokra gondolsz pl? Nekem eddig tökéletes a 242
-
Zsoti90
csendes tag
Sziasztok! Megoldották már azt, hogy a navigációs sávot ellehessen tüntetni minden program alatt? A hivatalos .218-ban fenn áll ez a probléma még.
-
mtomi95
senior tag
válasz Plazmacucci #14900 üzenetére
Egyelőre nem.
Szerk: Mintha lassabb lenne a görgetés.[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
törölt tag
Valaki leírná nekem hogy slow fast és hivatalos körön milyen sorozatszámú build van kint?
Már nem tudom követni az összefoglalót meg frissíteni szeretném.
-
félisten
-
Švejk
őstag
Jönnek a Facebook appok!
A mobilosok megint le vannak sz*rva, FB majd jön valamikor, Messenger meg majd a távolibb jövőben -
zsoltzsolt
addikt
Mos tényleg sírni fogok, hogy nem tudok küldeni izgő-mozgó-csili-vili-színes-giccses szarokat egy csevegő alkalmazásban. 😀
-
pikszel
addikt
válasz zsoltzsolt #14915 üzenetére
Egy logóanimációt szerettem volna így tovább küldeni (gif-ként exportálva), amikor szóltak a másik oldalról, hogy bizony csak egy statikus képet kaptak. Fejfájást nem okozott, de azért na...
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Nooeca #14888 üzenetére
A bug az bug, kisebb, vagy nagyobb tökmindegy.
Ráadásul, ha már ilyen kifejezés is van, ez inkább major, bár zene komponálásban jobban hangzik.De mindegy, remélem kijavítják, abban viszont durva, hogy megint csak "lappangott", vagyis hogy hány nap múlva is aktiválta nálad magát?
[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
Hétfőn volt 1x csak, amióta kijött a .218 azóta van meg a telefonomon a windows 10, nem tudom ez hány nap de két hét biztos. de ártalmatlan minor bug szóval ha így két hetenként előjön, de ha még naponta az se zavaró, hisz ahogy előjön úgy eltünik. Gondot nem okoz, lefagyni nem fagy le hálisten, újraindulni se indul újra, szóval tényleg ártalmatlan.
Néha csinált olyat 8.1-en hogy megnyomtam a bekapcs gombot és nem ébredt fel... na ez kb ahhoz hasonló, mármint olyan értelemben hogy 2x kell valamit csinálni hogy reagáljon a telefon... 1x bárhova kattintani egyet és akkor eltünik a moziak, még egyszer meg megismételni azt, amit szeretnék... ugyanezt játszotta el a 8.1, hogy megnyomtam a gombot semmi, megnyomtam még egyszer felébredt.
-
kovacss72
aktív tag
HR után sem mindig jelezte a hívásokat .14332 alatt a rendszer így áttértem a .242 -re. Ez jól működik, akárcsak előtte a .218.
-
zsoltzsolt
addikt
Egy kérdés, ja nem kettő!
Használja valaki a Kisalkalmazások nevű valamit és működik is neki?
Nekem mostanában nagy nehezen munkára bírom, de utána semmi. Kép mellékelve, nfc, bluetooth megy.
Meg megy a BH20-a fülhallgatóm csak nem az alkalmazáson keresztül, vagyis így amikor csatlakozik a kütyü nem nyitja meg a beállított - jelen esetben Groove -alkalmazást. Korábbi buildeken ment. Rs-en nem igazán. A képen látni, hogy csatlakozva van, de a csatlakozás gombraa nem reagál.[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz zsoltzsolt #14924 üzenetére
Ez nálam is ilyen. Érdekes módon viszont a CR-200 autós tartónál az NFC-vel csatlakozáskor elindítja amit beállítottam. Na most akkor ez kinek is a hibája?
-
MODERÁTOR
14322-ben tudtok sms-t irni? nálam nem jön fel a billentyűzet
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
válasz zsoltzsolt #14928 üzenetére
most frissül a másik teló, mindjárt kiderül h egyedi probléma-e
-
MODERÁTOR
válasz Aethelstone #14930 üzenetére
ehh, elég volt egy restart is
-
zsoltzsolt
addikt
Kézbesítési visszajelzést kaptok?
-
MODERÁTOR
válasz Aethelstone #14934 üzenetére
na persze, kapcsoljak ki mindent, aztán meg küldjek postán levelet...
-
chipesz
őstag
Most vettem észre, hogy legújabb RS builden ha hívnak, akkor nem rezeg és csörög, hanem rezeg majd csörög. Pedig TH2-n már így volt. Másnak is ilyen?
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
karway
csendes tag
válasz zsoltzsolt #14933 üzenetére
igen, a beírt szöveg alatt írja kézbesítve, nem üzenetközpontban, és nincs hangjelzés sem
Never Settle
-
Nooeca
senior tag
De ez milyen már hogy ő a redstoneról beszél, te a .242-ről egész más a kettő, és egymáshoz hasonlítjátok hogy itt jó, itt nem. Hagy ne kapjak már röhögőgörcsöt rajtatok
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akkor is más körön fut a kettő, az RS (fast ring) szinte még bug tenger a legtöbb wp8-as telefonon, 650-en nálam meglepően jól futott a legutolsó build, pár hülyeséget leszámítva, viszont a 242 (RP) már rendesen odatette magát, tehát, ha nehézkesen is, de most tényleg léptek előre!
A Wp7, Wp8.1-nél ugyanezek voltak, sőt...
Persze, megtehetnék azt is, hogy egy teljesen végleges verziót nyomnak a pofánkba, de ez a lehetőség is létezik, aki meg ide belép, az vállalta a "következményeket", vagyis teszteljen és küldje folyamatosan a feedback-et, erről szól az egész.Aki itt veri a nyálát, még mindig nem érti, hogy miről szólnak ezek a fucking ring-ek?
[ Szerkesztve ]
-
feketedini
tag
Nekem az Insider most Lumia 435-ön nem jelenít meg köröket, egyből azt írja, hogy no builds. 8.1-re visszaállva ugyanez van. Valakinek van ötlete, mi lehet a baj? Pár hete még működött.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest