Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pprod94
aktív tag
válasz Plazmacucci #16000 üzenetére
Hátha kamu.. Elég szokatlan, hogy szépen fogalmazzak.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz pprod94 #16001 üzenetére
Ráadásul tök fölösleges is, remélem kikapcsolható lesz, mint most rsen a tetszőleges kapcsolók.
Aminek több értelmét látnám, az a fix hangerő, és ha épp megy, akkor zenevezérlő a karikák meg a fényerő csúszka helyén.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Plazmacucci #16000 üzenetére
Mintha buziknak készülne ez a rendszer. Néha olyan érzésem van.
A "minden kocka és egyenes volt" 8.1 sokkal jobban nézett ki és egyedi is volt, de legalább a fél képernyőt igénybevévő, -nevezzük így - hívásképet meghagyhatták volna, mint ezt a kis kör alakú faszságot. -
törölt tag
+1 osztom a véleményed, az a pici karika nekem se jön be, meg a karikás kapcsolat csempe sem a másik, mennyire híresztelték hogy majd a project islandwood-dal bővül az appkínálat,ami eddig nem igen kecsektet sok appal,ami nagyot aratott volna az project astoria, csak hát a szerencsétlen agyonfizetett fejlesztőcsapat képtelen volt megoldani a hibát így kivették,pedig hát, inkább csökken mint bővü,az új messenger siralmas, a fb béta még szóra sem méltó olyan fos...ha ilyen ütemben halad, lassan kezdhetik szervezni a win10mobile temetését mert arra a sorsra fog jutni, maga a rendszer ötlet nagyon jó, de annyira le van maradva hogy sohasem fogja utolérni az androidot vagy az ios-t..a bb10es rendszer is már bukás elött áll, pedig az is jó platform a maga módján...de majd a samu új tizen rendszerére leszek kiváncsi, hogy arra hány cég fog majd appot készíteni,mertugye bejelenette a samu hogy szakítani akar az androiddal és a saját tizen os-ét szeretni terjeszteni inkább... hááát... egs... próbálják meg, de erőltessék rá az egész palettára...
-
scyllarus
veterán
válasz #97246720 #16004 üzenetére
Valahányszor visszaraktam a 8.1-et, mindig megörültem a normális hívóképnek és a jól kinéző kapcsolatok csempének. És valahányszor felraktam a 10-et, mindig azon hezitáltam a legtöbbet (a rövidebb akkuidő mellett, ami most egyébként megint elég jó a 14383-ban), hogy hogy fogok megbarátkozni az undorító pici karikákkal. Azt rúgnám ki először, aki ezt kitalálta és keresztülvitte.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz #97246720 #16006 üzenetére
Megértem, hogy a droid piacvezető, és át akarnak onnan venni dolgokat, de nem biztos, hogy jól választottak. Vegyék át az appkínálatot, ne a rendszerre jellemző és amúgy is jó dolgokon változtassanak.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
törölt tag
válasz scyllarus #16007 üzenetére
valahol jogos, de előbb piaci pozíció kéne ahhoz hogy hogy windowsra is fejlesszenek...amíg nincs piaci poziciója a windows 10 mobile-nak addig, nem lesz app kínálat, sajnos ez egy ördögi kör, de valahogyan meg kéne hogy indítsák a folyamatot...ha csak ülnek és bambulnak attól nem fog megindulni
-
Pearce
aktív tag
válasz #97246720 #16004 üzenetére
"mi nagyot aratott volna az project astoria, csak hát a szerencsétlen agyonfizetett fejlesztőcsapat képtelen volt megoldani a hibát így kivették"
ad1. Hát persze, hisz a BB-nek is mennyire bejött a droidos alkalmazások futtathatósága .. ja nem.
ad2. Ha megjelent volna a Project Astoria, a maradék rendszerre fejlesztő is lelépett volna /levelet írtak az MS-nek/, hisz minek ide bármit is tolni, ha letöltöd a droidos verziót.
Az Action Centerrel kapcsolatban meg meg kell érteni, hogy nem csak az 1 000 000 (?) wp-snek fejlesztenek, hanem a maradék 6 milliárd másik embernek is, aki esetleg gondolkodik a váltáson.
-
-
törölt tag
válasz Pearce #16009 üzenetére
bocs, de látom nem vagy tisztában a bb-vel a bb azért haldoklik mert az elavult futtatási környezetet nem frissítik, és az android 4.3 már édes kevés minden appnak...
csak így meg hogy lett volna esély kicsit fellendíteni a piacot, de már így már végképp felesleges, mert sok jövője nem lesz a windows 10 mobilenak ha 1 éven belül nem érik utol, vagy legalább nagyon közel az androidot vagy az ios-t appok terén, minek vegyen az ember windows 10-es telefont ha semmi sincs rá... messenger úgy fos és lassú ahogy van, a régi sokkal gyorsabb volt, tehát felesleges volt a fejlesztés(netpetinek meg megsúgom hogy a messenger az ios port,nem saját windowsos fejlesztés, ahogy a facebook beta is portolt verzió!)
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz #97246720 #16011 üzenetére
(netpetinek meg megsúgom hogy a messenger az ios port,nem saját fejlesztés, ahogy a facebook beta is portolt verzió!)
Nem érted, a Facebook nem a Project islandwoodot használta a portoláshoz, hanem az Osmetát. Az Osmeta pedig a Facebook saját megoldása a portolásra. Pontosan tudom, hogy az IOS verziót portolták...
[ Szerkesztve ]
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz #97246720 #16008 üzenetére
Szerintem azért nem fedi le a teljes valóságot. Egy átlag user mit használ, fb,messenger,viber,instagram,offline térkép, navi.,szolgáltatói app. Tudtommal mind elérhető windowsra...itt egy dolgot kell csak szimplát megérteni, mig egy átlag user aki csak egy telefont akar és ra van utalva a mobil szolgáltatók dolgozoira, akik a piacot nézik és a nekik legkézenfekvőbb ajánlásuk a népszerű rendszerek eladása...egyszerű emberekre az olcsóbb anroidot is ráerőltetik,mert azon rengeteg app van és "uberkiraly"., s az emberek nagyon nem foglalkoznak azzal, mit adnak nekik mert megbiznak a szolgaltatoban.....Ha valaki androidban gondolkodik akkor csakis felső kategóriában lehet gondolkodni, mert az alsó es közép kategória egy nagy fos, s ezek szerepét a wm tölti be. A vállalatok bb,wm,ios ebben gondolkodnak, de manapság már csak wm,ios. A wm átlag dolgozoinak, ios meg vezető beosztásúaknak. A fejlesztők mig megírják az alkalmazásukat asztali winre, akkor mar ott van mobilon is, persze ha uwp-ben írják. A hibrid gépek meg egyre jobban keresik...ha új laptop után nézek,akkor csakis ilyen gép jöhet szóba. Ha meg az oem gyartok nem adnak ki készülékeket, akkor az ms fogja. Nem mondom azt,hogy nem csinálhatná jobban, mert rengeteg tokevel rendelkezik, de nem hinném,hogy halni hagyja a mobilis rendszert ha már együtt fejleszti az asztalival....
[ Szerkesztve ]
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz #97246720 #16014 üzenetére
Akiknek eddig ajánlottam mindnek jobban bejött mind az android. Nekem az android most mar 3 ev Windows használat után furcsa..meg s3-al próbáltam androidot aranykorában..de kb 1 ev után az új os-vel éreztem a lassulat....s ekkor váltottam wp-re.Szerintem meg nem a rendszerrel van bajuk, hanem azzal,hogy az app fejlesztők igazan írhatnának erre a paltformra is ha mar asztalira fejlesztenek (uwp, le van fedve minden). Igazából a rossz kommunikációval van baj...nem hiszem hogy mással...jah meg igen amire jobban odafigyelhetne az a lokalizáció lefedettsege...ne minden csak USA-ban lehessen elérni vagy néhány nagyibb EU országban....
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Sjkolrd #16015 üzenetére
Kb, amiket felsoroltál, az átlag nagy százaléka pont ezek miatt lép le, mert mindegyik, konkrétan használhatatlan fos a mai napig és ehhez csúcs android sem kell, hogy körberöhögje a win féle okádékat. Pont ezeket kellene tökéletesre csiszolni legalább.
Persze, biztos van néhány ember, ahol ezek az alapparaszt apllikációk is úgy működnek, mint a vaj.HBO GO, HORIZON GO, UPC phone... csak pár applikáció a sok közül, ami a másik kettőn tökéletesen működik, win-re meg töketlenül működő sincs. Pl a horizon go-t tükrözéssel hd-ben unottan kihányom a nyaralómba a tv-re és működik.
Sokáig védtem a wp-t, de egyre jobban kezd elegem lenni, hogy gondol egyet és olyan alap, mint az e-mail szinkron tovatűnik. Persze, ha bekapcsolom, akkor leszinkronizálja, hogy két órával ezelőtt jött, kb 15 üzenet, hurrá. Aztán mindennap kidöglik egy csempe, majd másnap, vagy utána megjavul.
De ez csak pár apró kiemelés, amiket droid és ios alatt azonnal rendelkezésemre áll és biztosan működik, winre meg nem is létezik.Az egyik nap a 950 xl (teljesen véletlen vettem észre), hogy a háttérben megnyitott programokat, ami kb 10 körül volt, visszafele elkezdte megjeleníteni, mintha én nyomkodnám a vissza gombot, majd megmerevedik, feketeképernyő, betöltés szöveg és így körbe-körbe, miközben tojást süthettem volna rajta.
Semmire nem reagált, amíg ki nem szedtem belőle az akksit. Ez aztán érdekes bug volt?, bár azóta nincs ilyen gond, a fent leírt, néha szinkronizálok, néha nem, néha kidöglök, majd megjavulok apróságoktól eltekintve.
Egyelőre azt tapasztalom, hogy az RS csak gyorsabb lesz, pár olyan funkcióval gazdagítva, amire nagyon szükség sincs, de lényegi felzárkózás, legalább annyira, hogy a rendszer legalább stabilan működjön, nem sok esélyt látok. Nyár végéig kiderül... -
Sjkolrd
aktív tag
HBO GO,HORIZONT GO,UPC,stb...upc-nel miért kínálnak egyáltalán akkor wm-es telefont ha nem írnak rá app.-ot. Es ez igaz minden olyan szolgáltatóra aminek kínálatában meg található a wm-es telefonok.Igazából ameddig a fejlesztők nem kezdenek el app-at írogatni, nem is lesz feltöltve rendesen az áruház....az meg hogy, nincs akkora részesedés ennek a platformnak nem lehetne kifogás, tudtommal az adroidnak sem volt mikor megjelent...csak ott lelkes amatőr fejlesztők alkalmazásaik is megtalálhatóak...nem tudom miért nem működik nálad rendesen, nekem rendesen működik az fb,messenger,viber, (igaz az a par future ami nincs meg az androiddal szemben,nah bum, feltudom emelni a telefont es tudok telwfonalni)meg azok az alkalmazások amiket használok. Lehet, hogy nem olyan fejlett mint az android, de most vissza kérdezem, ha mar van egy ilyen applikáció amit fent tart az adott fejlesztő miért nem hozza ugyan arra a szintre, vagy amikor kiad egy frissítést miért nem olyan frissítést add ki ami megegyezik a másik kettő verzióval?! Ha mar filmet akarok nézni akkor ott van a netflix 1000x több kínálat...lehet hogy másoknak fontos az a sok hülye reklám ami a tv-ben megy...de en kb.7 eve nem tv-zek, inkább filmes cégeknél fizetek(netflix,filmbox), s ott azt nézek amit szeretnek reklámok nélkül...hbo meg irdatlanul magas a kínálatát nézve.....
Nos en nem xl csak sima 950. Rs-el.egész nap nyomogatom a telefont es most van meg csak 51%-on az aksim...a kezdetekhez képes a mostani verzió mar stabilnak mondható...Igaz az is nem google e-mail-el használom a telefont. Meg most mire is legyen 6 e-mail fiókom...Outlook-al. Minden rendben van es pont. Igazából az ms-nek le is kellene tiltani minden mást, jah de ez megint kiverni a hiszi larmat egyeseknek...csak az nem tudom az android-nal akkor miért nem, ott sem tudod a play aruhazat mással használni csak ott gmail-nek hivjak....majd meglátjuk mit hoz ez az év ennek az os-nek, de ha váltásra fogom magam elhatározni akkor ios. Android maradhat azoke akik szeretnek buheralni...rom-kat cserélni stb stb...
-
tomboy0013
veterán
válasz Sjkolrd #16022 üzenetére
Az a baj a Messenger-rel, Facebook-kal, Viber-rel, hogy amellett hogy tetű lassúak, funkcióban is hiányosak, meg persze baromi instabilak, laggolnak stb. (Ugye most ne csak 950-eken nézzük mert nincs mindenkinek keret rá, de nálam például a 930-on is elég gáz volt, 920-on inkább hagyjuk is, mert azon egyenesen idegösszeroppanást kap az ember ezektől). És itt most nem csak a hívás, videóhívás funkciókra gondolok, hanem arra, hogy se glance screen-re se lock screen-re nem lehet kirakni az értesítés jelzőjüket, a vissza nyílra bezáródnak ami nem lenne gond ha hamar megnyílnának de olyan lassúak, hogy az már vicc. És sajnos sokszor akaratlanul is megnyomom a vissza nyilat egyel többször mint kellene mert lassan is reagálnak az app-ok. Aztán ott van még az interaktív üzenet kezelés ami természetesen nem működik (Android N beta alatt már 1 hónapja észrevettem, hogy működik ez a funkció a Messengernél is, Vibert nem néztem de gyanítom ott is). És mindezt 8 hónapnyi várakozás után kaptuk a FB app-ok esetén.
Az ilyen hozzászólásokon meg mindig kacagok, hogy nincs hanghívás funkció és akkor fel tudod emelni a telefont. Ennyi erővel bármit ki lehet magyarázni. Rossz az e-mail szinkron? Semmi gond, majd leülök laptop elé és megnézem mert ez így teljesen természetes dolog Na mindegy is szerintem ezek nem magyarázatok a problémákra és a hiányosságokra, ez kompromisszum amit nem mindenki szeret kötni aki fizet egy telefonért és a vele járó szolgáltatásokért. Régebben én is elfogadtam a hiányosságokat, de aztán rájöttem, hogy felesleges szívatni magam ha van jobb alternatíva jóval kevesebb pénzért is mint mondjuk a 930-am volt anno (ami egyébként egy jó telefon csak W10-zes app-ok meg az elcseszett üzemidő miatt meg kellett válnom tőle).
Az android meg nem csak azoknak van akik buherálni szeretnek, csak jó telefont kell választani (Nexus). Gyári droid és semmi gond, jobb mint bármi. Ha esetleg igényed van insiderhez hasonlóra is és az új droid funkcióit akarod mókolás nélkül tesztelni csak belépsz a beta programba és OTA-n kapod az új verziót, ha vissza akarsz állni a régi rendszerre akkor kilépsz a programból és kapod szintén OTA-n a régi rendszert. Még annyira sem kell szívni vele mint itt az Insider programban. Arról nem is beszélve, hogy a szoftver is kiforrottabb ezerszer mint bármelyik Win-es insider build vagy akár a hivatalos rendszer. De persze az alap rendszer is kifogástalan és gyorsabb alkalmazások hideg indiításának szempontjából is mint a legerősebb Win teló. Nem kell itt negyed millát iPhone-ra cseszni, hogy normálisan működő telefont kapjon az ember, csak szét kell nézni ezen az óriási piacon és egy picit használni az eszét az embernek. -
Clemi
veterán
válasz tomboy0013 #16023 üzenetére
+1
-
mtm800
senior tag
Ezekért, az általad felsoroltak miatt használom mind a két platformot + még ios-t is
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Nekem a 2 legújabb build (fast ringen) is okozott olyat, hogy miközben valamit (bármit) csinálok, elkezd rezegni a teló, mintha az alsó kapacitív navi gombokat piszkálnám (L532) és elindul a kereső. Innentől nem működik a vissza és a home gomb sem, csak ha a power gombbal lezárom a telót és utána feloldom, akkor tudok kilépni belőle. Napi 10x megcsinálja, sokféle app közben és rohadt idegesítő.
Belefutott valaki hasonlóba?[ Szerkesztve ]
-
bzhadarics96
csendes tag
Én utolsó két verzió óta a store-t nem tudom hasznalni😒
-scyllarus hozzaszolasara-[ Szerkesztve ]
-
Sjkolrd
aktív tag
Igen nem mindenkinek telik felső kategóriás telefonra. Ez igaz wm,ios,droid. Emlited a nexust na az nem oem beszállítók gyártja hanem google. Az sem egy olcsó készülék. A múlt héten volt szerencsém egy huawei keszulekkel találkozni 640-el van kb. Egy szinten de irdatlan lassú..szóval nekem lehet jönni azzal,hogy android-ban van olyan jo készülék ez az állítás igaz 90-100 -tol....igen lehet használtam is venni, de en nem vennék használtan droidos készüléket,meg máshogyan se...ios-ért sokallom az árat, de inkább azért kifizetem, minthogy 1 év elteltével új készüléket vásároljak,mert kezd lassulni...érdekes módon páromnak nincs gondja 735-vel. Lezárt képernyőnél, megjelennek az alkalmazás jelzések e-mailek rendben megérkeznek, messenger,viber hangjelzést add.....érdekes módon nem indul újra a telefon se, s nem forrósodik fel....jelenleg 950-el (rs)meg 38%-on állok egy töltéssel,735 (th) 83%-on. Nem panaszkodom az üzemidőre..az meg hogy gmail-es fiókból nem érkeznek meg az e-mailek....erre nem tudok mit mondani, talán a Google szórakozik,mint youtube app-al, vagy csak egész egyszerűen igy megy gmail-el. Ohm is kinek lehet köszönni,hogy 8 hónap várakozás után kitudott tolni egy felig kész frissített appot a facebook?! Jah tudom ms mert nem kezdett el mérgesen nézni....viber megcsinálta uwp-re nah jajdejo de nincs benne video hívás, ki miatt tudom ms...Ha mar csinálnak vmi fejlesztést akkor csinálnák mar rendesen vagy sehogy akkor..ez nekik se jo...az meg hogy az android ennyire előre jar maradjunk annyiban,hogy ameddig windows téren csak az asztalira fejleszt egy cég es mobilra nem testi elérhetővé, meg a szolgáltatók kínálják a windowsos mobilokat, de alkalmazásaikat nem irjak meg ra...csak a pénzt akarják az eladásból..
Akkor no comment... -
starr
őstag
10 perce twitteltek egy hétvégi buildet: 14385
-
tomboy0013
veterán
válasz Sjkolrd #16029 üzenetére
Azért ne menjünk már le óvodás szintre, nem mindegy kinek a hibája az alkalmazás hiány? Van és ezen van a hangsúly. Nekem attól nem lesz jobb Win felhasználónak lenni mert tudom a miértjét. Meg ne a Facebook legyen már azért felelős mert nincs piaci részesedés és ezért nem éri meg fejleszteni... Nem a fejlesztők dolga vonzóvá tenni az OS-eket az emberek számára, hogy meg is érje nekik rá alkalmazásokat készíteni. Egyébként a MS tisztában van az alkalmazás hiánnyal, ne mondja már nekem senki hogy nem tudna egy kis pénzt tolni legalább a populárisabb app-ok fejlesztőinek hogy ez által talán vonzóbb legyen a platform.
Nem tudom te milyen androidos Huaweit néztél de ami nálunk van 2 éves G6 az bizonyos esetekben még a W10-es 930-am is alázta sebességben (többek közt app-ok hidegindításánál), ami azért valljuk be szánalmas.
Ezt az iOS-es érvelést sem igazán értem. Szóval a 90-100 ezer sok pénz mondjuk egy Nexus-ért ami stock droid-os támogatott masszív eszköz, de a 150+ egy iPhone-ért nem az Oké. Ez a lassulás is maximum a köztudatban létezik, de nem az újabb szoftverrel rendelkező droidos telóknál, nyilván ott sem az 512MB RAM-os Vodafone-os aljakategóriás android 6.0-ás telóra gondolok, de amiben van egy S410 meg 1,5 giga RAM ott sok probléma nincs. Ez kb olyan mint amikor valaki azzal dobálózik hogy a Windows telefonokhoz kell Zune, meg nem lehet bluetooth-on fájlt küldeni (valóban találkozni hébe-hóba ilyen emberrel még 2016-ban is). Igen, kb 4 éve igaz volt de ma már nem az, de mivel csak a saját platformját használja és újabb eszközöket nem lát a konkurenciától ezért szajkózza a lejárt lemezt. De itt pl az iPhone-ok stabilitását is írhatnám, ami ma már közel sem olyan egyértelmű mint mondjuk 3-4 éve. A 8.1-et nekem sem sikerült megfektetni sebesség terén de a 10 már egy picit hektikusabban működik(főleg app indításnál és multitask-nál), és laggolások is előfordulnak(pl. kezdőképernyőre való visszatérés), az akadozó action centerről meg ne is beszéljünk a gyengébb telefonok esetén. Jöhetsz a stabilitással is, de mikor biztonsági mentés visszaállítás nélküli HR javasolt nagyjából minden előforduló problémára(ami órákat vesz igénybe), meg rendszerfrissítések után is, hogy ne haljon le valami akkor szerintem nincs miről beszélni. Persze, hogy jó lesz a sebesség ha 2-3 havonta HR-ezik a többség, ezzel a módszerrel a régi gyengébb android-os telók sem lassulnak be. Oké, nálad biztos tökéletes, nekem sem volt ezen a téren sok panaszom a 930-ra, de olvass már bele Windows telefonok topikjaiba és láthatod, hogy van baj bőven. Meg rengeteg esetben "mflex féle leírás" kell ahhoz, hogy tökéletesen működjön egy frissített 8.1-es telefon? Aki nem fórumozik és beleszalad olyan alapvető funkciók hibáiba mint az sms-ek vagy e-mail-ek hangjelzéseinek megszűnése frissítés után az szerinted mennyivel fog pozitívabban nyilatkozni a platformról mint egy 1 év alatt belassult 4.3-as androidos telóval rendelkező ember? Nagyjából semmivel mert fel fogja dühíteni. És ez csak 1 példa volt a sok közül ami eljött a felhasználóknál.
Egyébként az új Facebook, Messenger meg talán még a Viber-nél is ki van csukva hogy zárképernyőre ki tudjátok tenni az értesítés jelzőt mert olyan buták még az app-ok hogy ezt sem tudják. Itt van előttem a 920 és nincs rá lehetőség.
Lehet a hozzászólásomból nem ez jön le, de őszintén drukkolok, hogy legyen valami ebből a rendszerből mert még mindig a csempés felület a legszebb számomra, és az androidos Win launcher-ektől meg hányni tudnék[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Sjkolrd #16022 üzenetére
Azért nem válaszolok erre és bele sem megyek, mert ha ennyi karakterleütésnél, ennyire (semennyire) nem értetted meg a lényeget, egyszerűen kár folytatni. Ami lejött, hogy bármit írhat bárki, neked muszáj mindenáron fényezni az MSt.
Nem neked kell fényezni a csizmájukat, hanem nekik kellene segget nyalni. Na mindegy is... -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz busman #16038 üzenetére
Új build (99%-ban) elsőre mindig fast-ra jön, aztán lehet, hogy kevés idő és slow-ra is átkerül, igazából (én már nem vágom, de nem is akarok rajta filózni) nem lehet tudni, hogy mi alapján döntik el, hogy az most van annyira stabil, hogy a slow körön is elérhető, szerintem, ez már hasráütésszerűen megy...
Nálam épp fogaskerekezik a 650, szóval még nem tudok írni róla semmit.
-
Medical
aktív tag
Sziasztok!
Legyetek szívesek, magyarázzátok már el mi a különbség Windows Insideren belül a FAST, SLOW és a Release Prewiew között!
Illetve a 3 ág közül melyik a legjobb, melyikről érdemes használni a W+in10-t!Korábban, mflex javaslatára eddig a Release Prewiew -ről frissítettem! Érdemes változtatni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Amit elsőre tudok írni, pörög rendesen még mindig, mint az Istennyila, még a 650-en is látványosan alázza a négyhúszast, de hogy a többi, rejtett, alvó és meglévő problémák javítva lettek-e stabilitás szempontjából, az majd kiderül.
Most vonatkoztassuk el, hogy applikáció terén a béka segge alatt vannak, itt a rendszer a lényeg, hogy a végső (általuk kijelölt) final verzió megállja-e majd a helyét, legalább annyira, hogy ne legyen olyan alapvető dolog, hiba, bug bármi..., hogy egyszer csak minden ok nélkül úgy dönt a rendszer, hogy baxok szinkronizálni és, pl ezt a csempét a főoldalon most leállítom a másik kettővel, egyetemben hogy örüjjjjéééé...
[ Szerkesztve ]
-
kovacss72
aktív tag
Én a napokban frissítettem TH2 -ről RS1 .14383 -ra 730 -on. Ugyanazok a hibák jöttek elő, mint 1-2 hónapja.
- Hívásvárakoztatás közben az új hívónál az értesítési hangot lehetetlen meghallani.
- Nem jelez minden beérkező hívásnál (sötét marad a kijelző, nincs hangjelzés, csak a végén egy csippanás, hogy nem fogadott hívásom volt.)
- Outlook Posta és Naptár csempén nem jelenik meg az értesítés, eltávolítás és visszahelyezés után sem.
- Akku időnként jobban merül készenlétben.
2x csináltam HR -t, másodjára a mentést sem állítottam vissza, de semmi nem változott.
Ezután visszatettem a 8.1 -et majd .107 ->.456 és minden helyreállt.
Mivel ez az egész folyamat sok-sok órát vett igénybe, arra már nem volt türelmem, hogy 8.1.->107 ->.14383 telepítéssel próbálkozzak.
1-2 dologért azért sajnálom hogy nem sikerült: Áruház, tárcsázóban a számok tagoltsága. Viszont az ékezetes betűket tartalmazó neveket még mindig nem adja ki. Sebességben viszont nem éreztem sokkal gyorsabbnak a 730 -on. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz kovacss72 #16044 üzenetére
Pedig úgy kellett volna th-ról átálni, hogy itt hatványozottan muszáj a recovery. Tehát...recovery 8.1...107...és utána felrakni a fast build-ot. Természetesen ott sem engedni közben az áruházi frissítésekhez, csak amikor feltelepült végre az utolsó fast build. Azokat mind kívánni, ami vagy minimum 40 lesz, vagy több, ha végzett csinálsz egy restart-ot és kész.
-
félisten
-
Akybron
aktív tag
Hova lett az a beállítás, ahol megadhatom, hogy SMS küldésnél az ékezetes karaktereket automatikusan konvertálja az SMS szabvány változatra?
Hajnali 3-kor kaptam egy szolgáltatói üzenetet, hogy egy üzenetet nem sikerült kézbesíteni. Pár percre rá Ismerőstől kaptam egy sms-s-t, hogy nem tud mms-t fogadni, ne küldjek ilyesmit. (meg miért hajnalban ?)
A vicces az, hogy nem is küldtem neki semmit.
Válaszoltam neki, hogy nem küldtem semmit, de látom, hogy a rövid üzenetem két SMS-ben akar elmenni, mert van benne ó ő.
Gondoltam, biztos a frissítéskor állítódott el, visszaállítom. De hol is?73&DX HA5OJN
-
kovacss72
aktív tag
válasz Plazmacucci #16046 üzenetére
Most már megvárom, hogy hivatalosan is megjelenjen, hátha akkor a 8.1 -ről egyből fel lehet majd telepíteni.
Mondjuk az hogy hívásvárakoztatás közben nincs normális jelzőhang, az nem hiszem hogy a telepítés hibája, másoknál is olvastam róla.
Sok kis aprónak tűnő, de rendkívül bosszantó hibák vannak még, amiket hihetetlen hogy még nem tudtak kijavítani.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz kovacss72 #16049 üzenetére
Én pl slow-ról egyik nap csak úgy átálltam fast ringre, mondanom sem kell, használhatatlan lett a telefon. Aztán erőt vettem magamon, 8.1 vissza, s úgy léptem fast ringre. Azóta nagyon jól megvagyunk. Igaz sim kártya nincs benne és nem telefonálok, de otthon tabletként használom a 1520-at, és nincs bug, vagy nem veszem észre. Csak tetvedék lassú a nem gyári alkalmazások megnyitása.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest