Új hozzászólás Aktív témák

  • Taci

    addikt

    válasz martonx #17574 üzenetére

    Valamit elképesztően rosszul csinálsz
    Ebben egyetértünk. :DDD
    Azért indultam ennek a fura kombónak (WP + saját HTML kód), mert bár az adott volt, hogy HTML-lel kóddal fogok dolgozni, korábbi ismereteimből és tapasztalataimból láttam, mennyire jó lehet egy WP-alap. Már ha csak a biztonságot is nézem: rendszeres frissítések, spamszűrő, WordFence stb. Van valamennyi tapasztalatom is vele, és mivel arról fogalmam nem volt, van-e (biztonságos, folyamatosan frissen tartott) alternatívája ennek, így maradtam a WP-nél.
    De bármilyen helyreigazításnak örülök, ami a jó irányba terel. Ami nekem kell: HTML, CSS, JS, PHP, SQL.

    Amúgy a legtöbb sokkérdőjeles ( :D ) kérdésedre a válasz az, hogy ez nekem még mind egészen új. Tényleg. Novemberben vagy decemberben kezdtem el tanulni a fenti techonlógiákat. De szépen lassan majd helyükre kerülnek a dolgok, mert folyamatosan tanulok - ezért is kérdezek.

    A saját tartamadhoz is minek kellett saját tábla?
    RSS-ből húzom be a tartalmat, és nyilván én is pluginkereséssel kezdtem neki, volt 1-2 úgy-ahogy használható is, de amire nekem kell, egy sem tudta, a töredékét is max csak fizetősen (ami nem gond, ha fizetős, csak akkor nyilván már úgy tudjam használni, ahogy én akarom).
    Ezért írtam meg a saját kódot rá, ami kezeli az RSS-ek tartalmát, ehhez pedig saját tábla kell, hogy úgy tudjam tárolni és kezelni az adatokat, ahogy szükségem van rá.

    És ezért sem világos számomra, hogyan lehetne "keverni" a WP userkezelését. Ez valószínűleg azért van, mert amikor a WP-s fícsörökre (és a userkezelésre is velük együtt) gondolok, mindig az van a szemem előtt, hogy oké, működik, de nagyon korlátozott funkcionalitással. Mint az előbb említett pluginoknál is. Oké, hogy van WP alá olyan plugin, ami névben mondjuk megegyezik és hasonló funkcióra utal (pl. RSS feed import), a végén mindig az derül ki, hogy nem 100%-ban jó, mert valami valahol hiányzik, máshogy vagy, mint nekem kellene. És pont így gondolok a userek kezelésére is a WP-s megoldással, ezért is kerestem egyből alternatívát, amit bármennyire személyre szabhatok, csak rajtam és az általam írt kódon múlik.

    De még azért sok idő, amíg a userekig eljutok, szóval jegelem is ezt a témát magamban. Ha pedig majd visszatérek rá, megnézem, hogyan tudom ezeket a dolgokat egy kalap alá hozni.

    Köszi a türelmet. :)

Új hozzászólás Aktív témák