Új hozzászólás Aktív témák

  • trisztan94

    őstag

    válasz TheProb #14166 üzenetére

    Ha csak profik nyomnák az ipart, nekem sem lenne munkám, meg sok másnak sem. Ebben a szakmában sosincs olyan, hogy na, akkor én most mindent tudok, mert naponta jönnek ki újdonságok. Pont ez a jó benne, hogy mindig tudsz újat tanulni, és mindg lesznek dolgok amikkel szenvedni fogsz.
    Lehet minden szinten freelance melót vállalni, annyi a különbség, hogy mennyit fogsz sz*pni vele. Én is vállaltam már el olyan melót, amiben kb 0 tapasztalatom volt, meg lett csinálva, meg jó sokat tanultam belőle, de attól függetlenül jobb lett volna, ha nem kellett volna folyton a Google-t bújnom és fél napokat állnom egy hülye bug miatt amit nem értettem.

    Én általában fake it till you make it-ben nyomom, eddig bejött. Jó, nyilván kellenek alapok meg minden, de attól függetlenül szerintem így a leghatékonyabb tanulni. Persze valakinek meg pont az jött be, hogy slidereket csinált meg css-el, de szvsz az nem ad annyi gyakorlati tudást mint egy határidős projekt amiért fizetnek is.

    (#14168) Zedz

    Nem konkrét sub-okra jártam, csak amúgy is böngészgettem, és ha felmerült a téma hozzászóltam konstruktívan. Tehát nem úgy mentem oda, hogy na akkor én most írogatok a témáról, hanem csak így jött, érted.
    Amúgy vannak jó kis webfejlesztő subok:

    https://www.reddit.com/r/webdev
    https://www.reddit.com/r/html
    https://www.reddit.com/r/css
    https://www.reddit.com/r/javascript
    https://www.reddit.com/r/php

    stb. Kb mindenre van egy sub.

    [ Szerkesztve ]

    https://heureka-kreativ.hu

Új hozzászólás Aktív témák