Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Dave-11 #10522 üzenetére

    Én is a CKEditorra szavazok, nagyon jó, a Drupal 8-ban nem véletlenül lett ez az alapértelmezett WYSIWYG-szerkesztő. Tud inline szerkesztést is.
    A letöltésnél össze tudod állítani, neked milyen komplexitású csomagra van szükséged, neked egyelőre ezek szerint a Basic Package megfelelő, hogy minél kisebb méretet kelljen letöltenie a kliensnek. A "let me customize CKEditor" résznél össze tudod pakolni, hogy konkrétan mikre lenne szükséged pluszban vagy mínuszban. :)

    (Ezzel a buildelős dologgal mondjuk óvatosan, hogy mit szedsz ki, mert nem fullos azért ez a része. Annak ellenére, hogy elvileg tudja a hozzá tartozó pluginek függőségeit, mégis össze lehet hozni olyan összeállítást, aminél a CKEditor szerkesztője végül nem jelenik meg, helyette csupán egy szürke sávot kapsz, és érdekes módon még csak egy hibát sem dob a konzolra, hogy mi a parája, így lényegében debuggolhatatlan (legalábbis normális időn belül), hogy ilyenkor mi a gyíkja. Kétszer sikerült ilyen összeállítást összehoznom, annyira nem örültem neki, hogy nem tudtam rájönni, most mi hiányzik neki, pedig szeretem kideríteni, de ennek a debuggolását gyorsan meguntam, miután hibaüziket sem kaptam. :D)

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák