Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    válasz wednesday #2984 üzenetére

    Én már megvettem (még teljes áron... :DDD ), de anno átnyergeltem én is a BG3-ra, mert nagyon bugos volt. Lassan végzek a BG3-al, most már aztán megyek Rogue Trader-ezni. :)

    Mint szerepjáték nagyon jó, a karakterek első blikkre nagyon kellemesen kidolgozottak és az, hogy a saját karaktered elég szabadon lehet megkreálni alapból képes órákra elrabolni az embert. :DDD

    Az Act1 megnézve lett anno, bejött, de akadt bőven bug, én ezért hagytam abba. A fórumok alapján az Act2 és Act3 is nagyon jól sikerült, de onnantól szétcsúszott sajnos a játék és elég sok bug és hiányos küldetésláncok voltak az Act4-től kezdőden.
    Most Március 11.-én jött ki egy nagyobb patch, sok bug javítva lett, de aki az Act4-nél járt, azok sokan panaszkodnak, hogy "elvesztették" a már megkezdett küldetésláncukat.

    Akad még bőven balance probléma, most éppen az Officer-eket nerfelték le, ami miatt sokan nekiálltak sírni a fórumon, mert eddig iszonyú OP volt.

    Mindent összevetve nem egy BG3 szintű játék, messze nem és nem csak a bugok miatt (pl. rengeteg párbeszéd nincs például leszinkronizálva, más szóval nincs hang, csak olvassuk a szöveget :D), de azért mint Wh40k CRPG nagyon üt, csak sajnos ugyan az az eset, mint annyiszor már, hogy lenne egy tök jó játék, de kb. béta állapotban került kiadásra, és a játék vége félkész...

    (hozzá teszem én még 2020-ben early accesben játszottam először a BG3-al (akkor még csak az Act1 volt elérhető), és azért elég sok minden változott azóta ott is - szóval ha innen nézzük....)

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák