Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Jó lesz ez!!! Nagyon tetszik a lépések hangja, érzed, hogy tényleg súlyuk van a karaktereknek, de mégis hihetetlenül agilisak! Ha a kontroller támogatás kifogástalan lesz, akkor rendben leszünk. És továbbra is bekaphatják, hogy ennyi pénzt elkérnek azért a karakterért! Nagyon badass-nek tűnik, de nem bánom az alapjáték megvásárlását.
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Peace
nagyúr
[link] Még 20 perc gameplay. Jól elleszek én ezzel! Azért vannak még gondok. Hiányzó hangeffektusok, meg-megálló animációk és beakadt karakterek, kisebb glitch-ek. Remélhetőleg csiszolgatják még május 5-ig.
-
BoB
veterán
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Phobion
őstag
-
Peace
nagyúr
[link] Kinn a Necron DLC Battlesector-hoz.
-
Phobion
őstag
Holnap 16:00-kor lesznek megint droppok!
-
Peace
nagyúr
válasz Phobion #2470 üzenetére
Jaja, néztem már. 18:00. Az első kettőről természetesen lecsúsztam, mert nem volt még párosítva a fiók.
"Látogass el valamelyik részt vevő élő csatornára, mint a(z) FrontierDevelopments"
Ebből a szövegből kiindulva úgy voltam vele, hogy a fejlesztők bármely élő adását nézve beadja, erre valami tök más játékhoz kezdte el adni az ajándéktárgyakat. Szóval csak és kizárólag a Chaos Gate közvetítéssel működik, úgyhogy ez a mai két óra az össz, amin részt tudok venni. -
félisten
Nézegetem ezeket a Hammer & Bolter videókat, és felemás a véleményem...
Általános a legfeljebb közepes grafika, amit gyenge animáció kísér. Az iszonyú kevés FPS, nagyon olcsó trükkökkel való manipulálás, pl. egy-egy snitt hosszú másodpercekig való képernyőn tartása, állóképek, amelyeken csak a lövések animáltak, stb..
A történetek jobbára biztosra mennek - klisés a Wh40k szintjén, de éppen elég téren térnek el az ezerszer emlegetett, leírt, játékba rakott történetektől, hogy szórakoztatóak legyenek.
Bevezetőnek nem volt rossz az első epizód ("Death's Hand" - a Callidus orgyilkosnő), a fentiek mellett sem, de igazából annyira jó sem.
A 3. epizód (The Old Bale Eye), amely a Yarrick féle történetet ŰrOrk szemszögből mutatja be, szintén tényleg élvezetes és szórakoztató ( ez volt, amit nyálcsorgatónak megosztottak próbaidőben ).
Nagyon becsülendő, hogy a mertek eltérni a bevett toposzoktól, és az Ultramariskák határozottan barbár gyilkosoknak lettek beállítva például az In the Garden of Ghosts epizódban (az Eldar Warlock története).
Szintén jó volt a Kill Protocol, ami egy magányos Mechanicus TechPriest és robotjának viszontagságait meséli el a harctéri logika útvesztőjében.
A gyenge animációt igazából az 'Artefacts' epizódnál nem bántam igazán - ez volt az, ami egyszerűen zseniálisan volt felépítve és van benne annyi csavar, hogy tényleg ütött.De ezek mellett nem egy tényleg gyenge videó is akadt. Önmagában az, hogy véres-belezős rajzfilmet csinálsz, még nem ad Warhammer 40k hangulatot. A 'Bound for Greatnes' a mélypont, mert bár jó ötlet lenne, de pocsék a kivitelezés történetvezetés terén is.
Ha őszinte akarok lenni, akkor a GW megint mellényúlt. Ezekért az epizódokért nem fizetnék elő a szolgáltatásukra.
A baj pedig az, hogy tényleg nem kellett volna sok ahhoz, hogy valóban üssön. Akad egy-két tényleg szórakoztató (a top 3 az Artefacts, a Kill Protocol és a The Old Bale Eye nálam), de azok sem olyan minőségűek, amitől letettem a hajam. Ha kicsit többet költenek a grafikára, akkor ezek tényleg lehettek volna olyan videók, amiről mindenki beszélni fog évek múlva is. Így csak szép emlékek...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
WayneGace
őstag
Szerintem észrevehető, hogy fejlődött a grafika, 9-10. részben már részletesebbnek tűnik, mint a korábbiakban.
The Old Bale Eye-ban pedig illet a történet elmeséléséhez. Ott annyira nem is zavaró.
Van hova fejlődni az biztos, de én annak is örülök, hogy van egyáltalán.Videók minőségében való előrelépésként az utóbbi trailerek biztatóak, mert azok nagyon jól sikerültek.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
félisten
válasz WayneGace #2478 üzenetére
Valahogy úgy érzem magam, mint anno az 'Ultramarines' CGI filmnél.
Pusztán azért, mert Wh40k a témája, még nem fogok térdre borulni és minden felsőbbrendű létformának hálát adni érte.Örülnünk kellene, hogy legalább ilyen van?
Persze, örülhetünk, és a tendencia örvendetes...Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
félisten
A történetek tényleg jók, de azért fáj, hogy sokszor kis költségvetésű rajzfilmek szintjén vannak rajzolva és animálva. Paradox módon a hangok viszont a legtöbb esetben tényleg nagyon jók lettek - úgy tűnik ott nem spóroltak.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Peace
nagyúr
Ha tökéletes lenne, akkor már nem is lenne jó. Én baromira örülök, hogy végre készülnek ilyenek is. Persze jobb lenne, ha több pénzt ölnének bele, de szerintem így sem térül meg nekik ezzel a streaming tv-vel. Kíváncsi vagyok, hogy az Astartes folytatást engedik-e elkészíteni neki beleszólás nélkül. Nagyon kíváncsi lennék az eredeti story végkimenetelére!
-
Phobion
őstag
Chaos Gate Daemonhunters-ről lesznek review-ok még ma esetleg?
-
Djuree
félisten
Valakinek nincsenek meg esetleg ezek e-bookban, magyarul?:
Hadúr
Anarch
Sabbat-háború
Elolvastam az összes Gauntot és ezek lennének még. Nem volt elég még belőle.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Phobion
őstag
Na most jön egy ~190 MB patch, hátha. : (
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest