Új hozzászólás Aktív témák

  • Düsseldorf

    tag

    válasz Peace #2956 üzenetére

    Jó lenne tudni, miért húzta le, nekem 5*, alig volt benne ellentmondás, izgalmas volt, egyedül a Végső Csatát találtam túl hosszúnak. Illetve a lezárás kicsit kurta lett, arról olvastam volna jóval többet, mi történt, miután visszavitték a Császárt a Terrára.
    De az már eddig is kiderült pl. a melyik Gaunt kötetek a legjobbak a sorozatból, hogy nekem más az ízlésem mint a többségnek.

    Az egyedüli igazi wtf nekem az a mellékszál volt, amit igazából nem is kéne sp alá tenni ( de hátha valaki semmit nem akar tudni a könyvről :) )
    hogy ha az Astronomicont szerkezetileg eléggé roncsolt állapotában a Császár bármilyen közreműködése nélkül működésbe tudta hozni pár Dark Angels könyvtáros Keeler és pártízezer hívő kollektív hite segítségével, akkor egyáltalán nem igaz az, hogy a Cs. nélkül nem működik az Astronomican és azért nem léphet ki az Aranytrónból, mert akkor kihúny az irányfény és a warpban nem lehet tájékozódni és széthull a Birodalom stb.. Persze lehet ezzel akarnak annak megágyazni, hogy egyszer még el tudja hagyni azt)

Új hozzászólás Aktív témák