Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz munnergep #8137 üzenetére
Igen, amiben a legtobb "incendiary" van. Ma jatszottam Ki-84 ko -val, ott emlekeim szerint MG-ben az "Ammunition Belt" van a legtobb, azt is hasznalom, cannon befuzesre nem emlekszem. Amcsiknal az M2-es es M3-as Browningban kivetel nelkul Ground Targets befuzest hasznalok, gepek ellen is tokeletes, ha pedig ugy kivanja a helyzet, akkor lehet a Light Pillboxokat es Medium Tankokat pusztitani. Sokszor a csapat csak az AA-t lovoldozi mazsaszamra, nem veszik eszre, hogy egy darab Ticket pontos sem er . Ilyenkor en elkezdem a tankokat es LP-at pusztitani, ha mi allunk rosszabbul.
(#8138) PAtr0n
Nekem eleg surun sikerul, de csak a Yak-okat, i-185 is szeret egni. Lehet, hogy csak jo helyre talalok be, bar vadaszoknal nem szoktam annyira erre figyelni, csak bombazoknal, hogy hova lovok.[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
Új hozzászólás Aktív témák
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest