Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz donmackó #1464 üzenetére

    Köszi szépen a listát, Fel-nek meg az ütős bizonyítékot ;)
    Az érdekes amúgy, hogy többször előfordult már, hogy benyögi hogy "bullzáááj", erre se frag-et, se egy csicska hit-et nem ír ki. Na ilyenkor mi van? De mondom, ilyen még sosem volt, hogy ekkora szórásból, ne kapjak el semmit az 50kg-s cuccokkal. Az meg szerintem hülyeség, hogy 50kg-nak telibe kell vernie a heavy-t, szerintem ha mellette robban, akkor már számol hit-et, még ha keveset is. Minden esetre ennek jobban utána olvasok.
    Ju88:
    Már lassan kifejlődik rá minden modul, a 2 nagy atombomba is, na majd viszem azokat. Mellesleg fel lehet rá hajítani majd 2x500, 20x 50kg kombóban is a bombaterhet. De van az orrában egy 7.92-es csúzli, honnan veszed hogy nincs? :)
    Amúgy most olvasom a játékban az adatlapját, hogy a legismertebb német bombázó volt, a variánsaiból közel 15.000db-ot gyártottak :Y

    #1443) torz on borz
    Megnéztem a BF109-es tutorialt, volt mit tanulnom! Most már én is így játszok vele, és baxameg, tényleg rohadtul ki kell használni a nagy climb rate-jét, ez teszi rohadt jó támadóvá, a turnfightot el kell vele felejteni.

    D.Orion:
    Ezt a játékot még akkor is lehet szeretni, ha béna vagy. Gyönyörű, szép a zenéje, nagyon jó a fizika, és van miből válogatni a játékmódok terén. Egyszerűen beszippant, ami sajnos a WoWP-ról nem mondható el, nem tudta azt hozni, amit a WoT.

    Preda:
    érdekes, én BF109-eknél nem vettem észre, pedig pár napja csak a németeket nyüstölöm. Az oroszoknál viszont a Lagg-ok hajlamosak melegedni. Mondjuk nem tudom RB-ben mennyire van ez komolyabban véve, AB-ben nem túl gyakori.

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák