Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz jimmy74 #4657 üzenetére
Beállításokban megkeresed és hozzárendeled a "B" gombhoz, minden tankhoz van (parancsnok nyakában).
Én elsősorban az életerőt és a loader-t fejlesztem, de majd a többiek leírják.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
PAtr0n
addikt
válasz jimmy74 #4657 üzenetére
A bino itt nem azt adja, hogy 250m-el (vagy mittomén mennyivel) messzebb látsz, alapból van, úgy kell elképzelni, hogy a commander kinyitja a kupolát, kihajol, és körbenéz vele. B-re érdemes állítani, így átkapcsolva lövész nézetből, gyorsan körbe tudsz nézni. A többi hasznos dolgot vele kapcsolatban már előbb leírtam ugye.
Pontok elosztása, a legfontosabbak (mindig a lista alján vannak):
Commander: Vezetőkészség (leadership), ez ha kimaxolod, a legénység minden képességéhez 10%-ot ad.
Aimer (irányzó): távolságbecslés, célzás (rangefinding, aiming). Előbbi abban segít, hogy távolabbról pontosabb lövést tudj leadni (nem fog annyira szórni a lövedék), utóbbi meg gyorsabb célzást teszt lehetővé, gyorsabban állítja célra a löveget.
Vezető (driver): Driving skill (harckocsivezetés), azaz minél fejlettebb annál pontosabban találja el a fokozatok közötti váltást, így hamarabb gyorsulsz fel, és hatékonyabban fordulsz menet közben.
Töltőkezelő: reloading (újratöltés) Szerintem ezt nem kell magyarázni.
Rádiós lövész: artillery precision, és reload time, illetve radio contact. Előbbi kettő a hívható tüzérség pontosságát, és újratöltési idejét, utóbbi a rádió hatótávolságot növeli. Utóbbi persze leginkább RB-ben fontos.Ezen kívül, ami minden legénységi tagnak megvan: Életerő (egyik legfontosabb húzandó skill), fürgeség (milyen gyorsan cserélnek helyet egy halott taggal), harctéri javítás (minél jobban ki van húzva, annál gyorsabban javul a harckocsi), illetve látótávolság (minél közelebb veszik észre az ellenséges tankot, tehát tevődik rá a marker)
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Francia91
veterán
válasz jimmy74 #4662 üzenetére
Automatán squadba tesz a WT, ezt ki lehet kapcsolni a beállításokban. Én nem kapcsoltam ki, jól jön néha, amikor egymáshoz közel dolgoztok, valamelyikőtök kilő egy ellent, a squadtárs kap némi pluszt
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
CHaooSS
őstag
válasz jimmy74 #4661 üzenetére
"Nèmet szinten a pz4g nèl tartok." 6.0-nál állj is meg mert utána csak agyvérzés jön..
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz jimmy74 #4668 üzenetére
A HEATFS (High Explosive Anti-Tank Fin Stabilized) és az APDS (Armour-Piercing Discarding Sabot) lövedékek.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
SP4C3
veterán
-
donmackó
addikt
válasz jimmy74 #4689 üzenetére
RB/SB-n nem is fogsz zöld jelet látni. Ott a célkeresztet kell használni (nincs segítség).
Megsaccolod a távot-> beállítod a magasságot a kereszten -> rászámolsz egy kicsit az ágyú félrehordásra-> lősz és figyeled a becsapódást -> pontosítod a lövést.
Egy idő után zsigerből fog menni a távsaccolás, csak sokat kell gyakorolni.
[ Szerkesztve ]
Ezt csak így itt hagyom ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest