Új hozzászólás Aktív témák

  • Kbhont

    senior tag

    válasz jones965 #26467 üzenetére

    Persze a számok nem hazudnak...!
    Voltak már ehhez hasonló tesztek?
    Szerintem simán ki lehet számolni.
    Hozzá teszem! -Én azt soha nem állítottam, hogy ez így jó!
    Vagy Te ezt olvastad valahol tőlem?
    Fogalmam sincs, hogy van-e értelme! Lövésem sincs!
    Megmondom őszintén, hogy most előttem Te egy kicsit kettős személyiség kezdesz lenni!
    Azt is megmondom, hogy miért!
    A blogod lenyűgöző! Mondhatni, hogy ha valaki, akkor Te letettél itt valamit az asztalra! Azt gondolom, ezt itt bárki elismeri! Végig olvastam az össze bejegyzést az elmúlt hetekben Veled kapcsolatban! (ill próbáltam az összest) Azok az elképzelések, megoldások, stílus, kreativitás, borzasztóan irigylésre méltó! (az "irigylésre" a szó jó értelmében)
    Még is, mikor valaki (bárki) aki ide betéved, vagy rendszeresen itt tölti az idejét, fel dob egy témát, akkor Te vagy nem szólsz hozzá, vagy egyszerűen a fekete/fehér verzióval leosztod. Persze nem mondom, azt, hogy nincs igazad! Már csak azért sem, mert nem tudom, hogy mi az igazság! Amit mondasz, azt szent írásnak vesszük! Azonban mikor elindul a saját fantáziánk és azt itt közzé tesszük, na ahhoz a Te tapasztalatod alapján kicsit több tolerancia és kevesebb irónia ill intrika kellene! Lassan már én is 50 felé közeledek és azt gondolom hogy láttam már ezt azt életemben.
    Vissza térve a kérdéshez!
    Amennyiben segítesz én hajlandó lennék rászánni az időt és talán eredményekkel lehetne bizonyítani, hogy mennyivel rosszabb, vagy jobb a soros ill párhuzamos verzió...
    Még egyszer nem okoskodni akarok!!! Csak érdekel!
    (tudom sok a felkiáltójel :D )

Új hozzászólás Aktív témák