Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    válasz Joshi #24155 üzenetére

    Phanteks oldalán Kellytech-et adják meg mint elérhetőséget, de náluk kb semmi sincs ami az enthoo termékcsaládot illeti.
    Mo-n. kapni, csak várni kell rá picit. Henk is innen vette a Pro-t.
    Arc XL is jó ház, de vannak hiányosságai.
    Szolgáltatásban a Phanteks megelőzi.
    Nem tudom melyik házgyártó gondolt arra, hogy dedikált helyet csináljon a tartálynak. Ha már az ember kiad 30K feletti összeget elvárná, hogy ne úgy vadásszon egy lyukat amire a tartályt felerősítheti
    Melyik háznál lehet közvetlen a HDD rack mögé is tenni ventit mókolás nélkül. Univerzális VGA vízhűtésnél jól jön ez az opció.
    Szétszedni az 5,25-ös helyet fúrás faragás nélkül ha útban van. Ha nincs 5,25-ös meghajtód tehetsz a ház elejébe egy nagyobb radit mint a gyári és ha csak alul 6 csavarral is rögzíted a házhoz elegendő pl egy 360-asnak is a felfogatásához.
    Pro-nak is van hátránya, mégpedig a táp takaró lemez, amit perforálhattak volna az alsó venithely felett, illetve HDD/SSD felfogatásra alkalmassá tehették volna, így tökéletes ház lenne sok esetben (pl hdd elhelyezés megoldott lenne ha a 3,5-ös rekeszeket kiveszed mert előre nagy radit raksz stb....
    Ezek viszont szubjektív vélemények, nem mindenkinek a praktikum az első.... van akinél a külcsíny többet jelent annál mások a szempontok.

Új hozzászólás Aktív témák