Új hozzászólás Aktív témák

  • Goblin12

    őstag

    Hali,

    felmerült bennem még 1 kérdés, a rendszer leengedésével kapcsolatban:

    Itt egy kép kép össze vágtam úgy ahogy, nem vok ehez profi :B Nagyjából így gondoltam el a felépítést. Alaplapra is jön egy blokk, de csak a mosfet-re.

    Mivel MORA-val tervezem a rendszert, ezért kintről kell behúzni a csöveket, a csöveket a két vga-val majdnem egy vonallal tudom bevinni a házba.

    A kérdés a bekötési sorrend, hogy igazából szépen mutasson, na most ha onnan felhúzok egy csövet a CPU-ba az eléggé hogy is mondjam nem nézne ki szépen.

    A legszebben úgy nézne ki, ha először "a hideg vizet" a vga-ba oldalról tudnám bevinni, de ez már bukta mert nincs ezen a Dual-Linken oldalt csatlakozó 90°-os csatival esetleg utána fel a CPU-ba át az alaplapra, és az alaplapról vissza a pumpába ez egy szép nagy ív lenne, és a pumpából ki a radiba. Az áramlás mérőt nem tudom hova kellene bekötni. :F A leengedésre meg, mindenféle képen a legalacsonyabb pontra lenne szükség, amit egy T alakú csatlakozóval gondoltam, a T lefele néző szárán lenne egy darab cső, és abban egy dugó, vagy csak simán a T és egy elzáróval lezárva.

    Sok helyen olvastam ilyen quick connect megoldásokról, hogy leszedni a radit a rendszerről. Ez mennyire jó megoldás, illetve mennyire megbízható? :F

    Érdemes GPU-X Dual-Link-et használni dual vga-nal? Ha jól nézem még a lap PCI-E kiosztásával is stimmelne.

    Ahogy olvastam, hogy jobb lenne paralelesen bekötni a vga-kat az ellenállás csökkentése miatt, de az itt esztétikai okok miatt nem nézne ki egyáltalán jól. . . vagy tévednék?

    Remélem nagyjából eltudjátok képzelni hogy gondolom én ezt, és tudtok benne segítséget nyújtani. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák