Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz Balion #5119 üzenetére

    Valszeg maga az hogy a készülékek be vannak dugva a hosszabbítóba gyakorlatilag azt jelenti hogy van bennük olyan transzformátor, ami már zárja az áramkört. Abban igazad van hogy minimális terheléssel jelenik meg, de az már elég az elfáradt kismegszakítónak.
    Előtte még annyit tegyél meg hogy máshova, pl konyhába bedugod ugyanezzel a hosszabbítóval, ugyanezeket a készülékeket, mert lehet a hosszabbító is hibás, nehogy a végén derüljön ki aztán beégsz.

    Nem tudom hogyan van szövegezve a bérleti szerződésed (ha van) de hivatalosan albérlet esetén minden ilyen hibáért a tulajdonos felel mind anyagi mind életbiztonsági felelősséggel. Tehát ezt a fotót mi most nem láttuk, visszaszereled a dugaljat, majd hívd fel a tulajt hogy folyton levágódik a kismegszakító és hogy villanyszerelők az elosztótábláról küldött fotód alapján teljes elosztó cserét javasolnak. Tehát ki kell hívni egy szakit, aki az elosztót mindenképp teljesen kicseréli, aztán ha még mindig fenn áll a hiba végig csinálja a hibakeresést.

    Persze jó pénzért Te is elvállalhatod, de mindig az a biztos ha tulajdonos hív szakit, érezze a költségét annak hogy nyerészkedik. :D
    Najó valójában nem az anyagi része, hanem a felelősség része miatt. A költséget Ő az adójából(már ha adózik a bérlet után) elvileg el tudja számolni ha kiszámlázza a szaki.

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák