Új hozzászólás Aktív témák

  • netadmin88

    újonc

    válasz lappy #4671 üzenetére

    Sajnos vannak súlyosbodó egészségügyi gondjaim, én biztosan nem tudom megtenni.
    Nem a kettévágás a fő gond egyébként, hanem a mosogató számára kialakítandó hely precíz, sérülésmentes kivágása. Azért az nem egyszerű dolog, nem véletlenül kerestünk szakembert. De miután az egész lakásfelújítást, mint ma megtudtam, egyetlen vállalkozó intézte a maga "szakember" gárdájával - és gyalázatos minőséget produkáltak, már egyre kevésbé csodálkozom. :(
    De hagyjuk, segíteni itt nem nagyon tudunk rajta, majd keresek valami normálisabb céget, akiknek nem okoz gondot, hogy tisztességes munkát adjanak ki a kezükből.

    Megint más, de hasonló sztori: akkus fúró-csavarozó gépet keresek. Nagyjából gyerekkoromban volt fúrógép a kezembern, nagyon megváltozott ez a világ is.
    Három boltban, plusz egy a kiszemelt két eszközt gyártó cég ügyfélszolgálatánál próbáltam telefonon érdeklődni bizonyos paramétereket illetően. Nem volt egyetlen ember, aki képben lett volna. A legtöbb helyen azt nem tudták megmondani, hogy az XXA-999 és az XXB-999 jelölésű, látszólag azonos gép közt mi a különbség. A gyártónál legalább volt valaki aki megmondta: semmi, csak az egyik sima fúró, a másik ütvefúró. Ez utóbbi már nem tudta megmondani, hogy a fúró funkció csak ütvefúrásra van korlátozva vagy megy sima fúróként is. Egy yt videóból derült ki végül, hogy az egyiken két üzemmód van, a másikon meg három az ütvefúrás miatt. Egyébként bútorszereléshez kell, elsősorban a csavarok helyének előfúrása céljából, hogy ne a csavar legyen a fúró is egyben.

Új hozzászólás Aktív témák