Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Úgy néz ki meghalt a modemem. \o/
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #12153 üzenetére
Úgy néz ki mégsem, nem adja magát olyan könnyen.
Az én nevem; Koránsekelt Zoárd - kocsmáros és casus belli.
nickemre; Dimitrov Edömér - káplár és okirathamisító.As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Vigneau
félisten
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
Nagy kezdőbetűkkel írva:
Körülményes Tihamér
bálnavadász és a kacsatalp-betét feltalálójaKis kezdőbetűkkel írva:
Galóca Pongor
csodaváró és túlélőNick nagybetűvel kezdve:
Dante Alvin
cimbalmos és a citerahangú fagott elterjesztőjeNick kisbetűvel kezdve:
Tohonya Ubul
Atlantisz újraelsüllyesztője és kiváltságos szállóvendég[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
robogos10
senior tag
Feladom!
Nem találok semmit erről az alaplapról! HP DC5850 SFF
ezt használom és nem tudom hogy milyen procikat tud kezelni és szeretnék venni 1 7750be-t bele -
embe
nagyúr
válasz Vigneau #12162 üzenetére
Igen tudom, ezt írtam is neki rögtön, linkeltem a cikket, mert ezt "cicergést" egy tápos topicban hallottam, és ott találkoztam ezzel a cikkel.
Mint írta tegnapelőtt este játszott vele, de hangos volt a játék nem hallotta. Tegnap nem játszott. Bár gépközelben volt, mert egy pár üzit váltottunk.. Ma meg töltögetett, nem volt gépközelbe, majd amikor hazament utána észrevette a cicergést.
Nem akarok szarakodni, de azt sem akarom, hogy hülyére vegyenek. Főleg úgy, hogy nem tudom mi történt a vga-val a 2 nap alatt. -
eszakas
senior tag
válasz robogos10 #12164 üzenetére
De nálunk biosban lockolt lapok voltak. Más procival el sem indultak.
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
eszakas
senior tag
Nekem cicergett a HD7950 ezzel a táppal. Kicseréltem a tápomat, nem volt cicergés. Tegye fel a gépet az asztalra és hallgassa meg honnan jön. Sajnos elég macerás de ez van.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
eszakas
senior tag
válasz robogos10 #12170 üzenetére
Az AMD elég széles skálára hagyta a processzor foglalatokba helyezhető CPU-k típusait. AM foglalat egész sok procit fogad. A te problémád ott kezdődik, hogy a gép egyedileg legyártott gép és a gyártó milyen procira készítette fel a BIOS-t. Mert ugye ők nem arról híresek, hogy jótékonysági intézmények. Mi sajnos DELL gépekben nem tudtunk procit cserélni mert nem indult el. A gyártó olyan BIOS-t tett bele hogy mást nem ismert meg. Több fajta procival is próbáltuk.
-
eszakas
senior tag
válasz eszakas #12171 üzenetére
Hát ez már utána találtam neked . Nem lesz egyszerű ment.
-
föccer
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz föccer #12173 üzenetére
Állok elébe. Céges környezetbe kell. Vehetnénk célgépet is a feladatra, de az tizenmillió.
Inkább megcsináljuk a gépet és a programot töredékéért.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
smiti
veterán
Na mi újság, mindenki elment sorba állni a PlayIt-re?
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
emiki6
veterán
válasz Bjørgersson #12183 üzenetére
Elvileg ott helyben öntötték a köveket a piramis mellett, illetve azon. Sőt régen mi is építettünk várat öntött kövekből.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Bjørgersson
félisten
válasz emiki6 #12185 üzenetére
Pics or didn't happen!
-
föccer
nagyúr
-
emiki6
veterán
válasz föccer #12187 üzenetére
Egy kis márványlapot is nehéz megemelni, nem hogy egy több tonnás követ és akkor azt még felviszed több méter megasra gépek nélkül. Erő hiányában maradt az ész. Elég jó a kövek illesztése, sőt még egy papirlapot se tudsz bedugni közé. És mégis hogy vágsz formára több tonna követ?
Megbízható a forrásom. Személyesen beszéltem Poór Miklóssal és sok érdekes dologról mesélt. Kotatásai során rengeteg érdekes dologra bukkant. Föként a magyar történelem, az ősmagyarok szokásai és találmányai után kutatott.
Érdemes utánanézni, esetleg elolvasni a könyveit vagy meghallgatni egy két beszédét a neten.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
föccer
nagyúr
válasz emiki6 #12190 üzenetére
Oké, de mit jelent az öntött kövek? Meg volt olvasztva és önötték?
üdv, föccer
-
-
emiki6
veterán
válasz föccer #12191 üzenetére
Helyben keverték ki, formába öntötték és megszárították.
Főként homok kellett hozzá szerintem, mert azért nem kellett messzire menni.
Kellett a keverékbe egy kevés kefir is vagy hasonló, ha jól emlékszem."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
robogos10
senior tag
válasz emiki6 #12194 üzenetére
Csak az a baj hogy közel sincs olyan tartós mint a viakolor a másik meg a diletáció
hideg-meleg tágul húzódik
Ez olyan mint az M0-ás kiváncsi lennék rá hogyan néz most ki 1-2 használtabb szakaszon
És az a baj a betonnal hogy a só kieszi meg a jég
Dehát ezt azt útfentartók vagy a hasonló emberek akik ebben dolgoznak azok tisztábn vannak vele -
föccer
nagyúr
válasz robogos10 #12196 üzenetére
Ez olyan mint az M0-ás kiváncsi lennék rá hogyan néz most ki 1-2 használtabb szakaszon.
Ahol nem baszták el, ott semmi baja nincs. És nem, kb semmi köze nincs a O-ás betonjához.
És az a baj a betonnal hogy a só kieszi meg a jég
van olyan beton, amit nem eszi meg a só.
Dilatációt meg kell csinálni rendesen, és akkor nincs vele baj. Most fejezünk be egy 36.000 csarnok beton padlóját és elvétve van rajta 1-1 repedés, az is inkább kivitelezési hibák miatt.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz robogos10 #12198 üzenetére
~6500m3 beton. Ha nagyon nekiduráltuk volna magunkat (a kivitelező) akkor 1,5 hónap alatt le lehet húzni. 1000-1100 nm táblákban lehet tolni dilatáció és repedés nélkül
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest