Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz radi8tor #11300 üzenetére
Szerintem ez csak idézet, a forrás nincs megjelölve - vagyis hogy kitől származik. Illetve ez egy helyi blog vagy mi a bánat. Szerintem itt ki lehet dumálni ezt.
Jujjjj! Vitázok egy modival...... Tudom ezt sem lehet...de ez egy olyan kis baráti (??) társaság itt, és megdumálhatunk dolgokat.... vagy nem. (??)..[ Szerkesztve ]
-
-
robogos10
senior tag
Valaki segítsenmár léci mert szét bax az ideg!
Tegnap bekötötték az UPC-netet és próbálok leszedni akármit PL nod32 avast bármit és 99% nál meg áll!
gondoltam a rendszer halott most újra tettem és ugyan az!
5letek? -
robogos10
senior tag
sikerült megoldanom!
Nem tudom mi volt még 1X újra raktam meg piszkáltam mindent a gépben és jó lett -
radi8tor
MODERÁTOR
Kép is készült az űr szétrobbanó Ferrarijáról: a Falkland-szigeteken kapta le helyi idő szerint 21:20 perckor egy Bill Chater nevű férfi. Chater a képet feltöltötte a Twitterre:
⭐ Stella
-
embe
nagyúr
Segítsetek már légyszíves!
Az Aida-ban hol lehet beállítani azt, hogy lementse - mondjuk egy txt. fájlba - az érzékelő értékeit? Nem találom..
Köszi előre is! -
eszakas
senior tag
Erre gondolsz? Beteszed a pipát ahhoz a szenzorhoz amit naplóztatni akarsz.
Csak figyel arra hogy ki is kapcsold, mert egy idő után sok helyet foglal.
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
embe
nagyúr
Egy kérdés azok felé akik moduláris tápot használnak.
Mennyire vagytok elégedettek a tápotok moduláris mivoltával? Gondolok itt arra, hogy ha egy moduláris táphoz több kábelt is csatlakoztatunk, szélsőséges esetben akár mindet, akkor esetleg csúnyábban is nézhet ki mint mondjuk a nem moduláris.pl:
modulárisvs. fix bekötésű:
A fenti esetben szerintem csúnyább a moduláris....
Véleményetek????[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Relatív a csúnyaság..vannak igényesebb kivitelezésűek is, bár ez ízlés kérdése ugye. Nyilván telecsatolva kvázi nincs értelme a modularitásnak..végig kell gondolni, mire van szükség, mert ha mindenre, akkor lehet "normál" tápot venni olcsóbban. Nagy előnye a full modularitásnak, hogy a teljesen bekábelezett, lerögzítőzött rendszerből kiszedhető a táp takaritásra könnyedén.
-
embe
nagyúr
Igen a csúnyaság relatív - ebben az esetben is. De ahogy elnézem a képeket lehet szebb a kivezetése a nem modulárisnak... Az alaplap mögött meg elfér. Egyébként a képeken ugyanaz a Seasonic táp látható modulásris, és hagyományos kivitelben.
-
embe
nagyúr
Viszont szemezgetek ezzel a házzal, ide meg ugye jobb a moduláris megoldás...
-
Cheesy
őstag
"Még" Ugyanígy vagyok vele én is, szeretnék egy még cserélni egy kábelmenedzsmentes, még csendesebb házikóra Csak nem ilyen egérodú mini-micro-nano, hanem normál ATX méretben.
De még nem taáltam meg az igazit. Az tuti, hogy minél kevésbé lyuggatottat szeretnék.[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz radi8tor #11332 üzenetére
Ezt meg minden indításnál nyitogatni kell :/ Csak egy power gomb kéne kívülre.
Sőt, szerintem akkor tápot is kellene cserélnem, mert az alaplapi ATX tápkábel nem ér el ilyen formában a proci melletti foglalatig, még úgy is alig, hogy nem az alaplap mögött vezetem... Vagy létezik a 4pin-eshez hosszabító? :Sszerk:
Vakvagyok, az előlepi panel nincs eltakarva, visszavonom![ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
embe
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
-
emiki6
veterán
válasz radi8tor #11326 üzenetére
Én voltam. Ha minden igaz ma hozza a futár. Nem tudom mennyire érdemli meg a silent-et. Lehet csak jól hangzik hogy dead silence
Majd rakok képeket."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Ááááááááá! Felhívtam őket és minden nap csak dél előtt járnak erre, amikor meg suliban vagyok... Persze azt írták a csomag kiszállításra kerül 8 és 17 óra között írtam nekik, hogy legkorábban 14 óra, de nem válaszoltak hogy max délig tudják kihozni. Szóval max holnap kapom meg, megkérem a szomszéd nénit, hogy vegye át.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
smiti
veterán
Vigi bácsinak is megérkezett a csomagja. smitiné most hozza el a postáról.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest