Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
Sziasztok!
Lehet kicsit untatni fog már titeket ez a kérdés, mert biztos vagyok benne hogy már sokan kérdezték, de tudnátok ajánlani valami jó kis videószerkesztő/vágó programot? Olyan kéne, ami bármilyen formátumot tud importálni, és elfut egy P4-es gépen, 32bites WinXP-vel.
A lényeg hogy tudjak vágni, videót és hangot egyaránt, pár átfedés effektet használni, meg esetleg fekete-fehér, szépia, vagy egyéb hatásokat rátenni.
Vegast használtam már, csak az a baj, hogy nem nyit meg minden formátumot, muszály voltam divx-es avi-ba kódolni, és volt hogy még annak is csak a hangsávját érzékelte :/ Ráadásul a renderelés után észre lehet venni, hogy a színek nem olyan élénkek, mint a forrásfájlé.:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
Hát ilyenkor meg lehet próbálkozni egy beágyazható videólejátszóval, pl.: JW Player, hogyha tényleg minőségben akarod az anyagot. Ez nem rontja ugyan a minőséget, de szükség van egy tárhelyre ahol a videót tárolod, meg ez nem YouTube, tehát nem lesz akkora nézettség
:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
Nem tudnátok küldeni egy tutorial videót, ami bemutatja, hogy hogyan lehet trükközni after effects-ben a lassítással? Már ramped slow mo-t tudok csinálni. Vannak videók, amin látok olyat, hogy lassít, hirtelen gyorsít, megint lassít. Vagy egy kis lassítás, visszatekerés, majd megint normál lejátszás, vagyis azzal az idő görbével való manipulálást szeretném megtanulni.
:D Semmi :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5500,15.6",FHD,i5-8265U,16GB,256GB SSD,WIN10
- Beats Studio Pro Wireless Navy fejhallgató
- Gamer PC// Nvidia RTX 3080-Ti//Intel Core i7-11700//
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 1hónapos iPhone 15 Black 128GB (+Spigen tok+Spigen üvegfólia) ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest