Új hozzászólás Aktív témák

  • Chrystall

    senior tag

    válasz pibácsi #1598 üzenetére

    Na, hál istennek, az jó hír, mert csak kell ez azért, nem igazán elfogadhatóak a mezei 30 - 25 fps konvertálások, így csak jó. Nem tudom te mennyire tudod ezt a scriptet variálni, de én rákérdezek még majd a p-s változatra is, mert lehet kénytelen leszek egy ideig abban venni, ugyanis kiderült azzal jobban megbírkózik a HDTV-m is. Majd beírom azt a scriptváltozatot is ide, bár ha tudod enélkül is, akkor mindegy, de én még nem értem.

    Valamint figyelj még arra, hogy van az az AssumeFPS(30000,1001) a kódban. Nem tudom itt ez pontosan mit takar. Az én filejaimmal van egy olyan gond, hogy 60fps van a fejlécükben, de igazából 30 fps a tartalmuk, és lehet ehhez illeszkedik ez a sor is, nem tudom?. Nem tudom, hogy más kamerák mp4-énél is jól fog-e működni ezzel a kódrészlettel a konvertálás. De ezt is majd megkérdezem.

    Mikor én próbáltam az FFMS2-t, nekem a végeredmény m2v file folyamatos időközönként szaggatott. Már nincsen meg az a file, de ha nálad megy, akkor gondolom ez a Windows Media player miatt is lehetett akár? Lehet ha DVD-re kiírtam volna mpeg-be konvertálva, jó lett volna. Sajnos hozzá vagyok szokva, hogy sima Media Playert használok, mert a többi program rá se hederít a videókártyaszoftverem képmegjelenítési módosításaira, bármit csinálok, felülbírálják. De majd nekiesek már ezt is kiküszöbölni, mert elég már a bosszuságból, hogy emiatt is gond van.

Új hozzászólás Aktív témák