Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
IreN!CuS
őstag
Visszalehet nézni valahogy a meccset? Mint pl cs go-ban? Vagy külön el kell indítani a /record-ot pl?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
lofagi
addikt
+1
különösen jó ebben a játékban, mert nem kell,hogy folyamatosan menjen ugye a felvétel, 1 kör amúgy is 1:45, én ezért állítom be kicsit tovább. Felvegye az egész kört, meg bele van kalkulálva az,hogy elfelejtem megnyomni időben. Szóval én 3 percre rakom és így nem maradok le semmiről.Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
AMD-nél van Adrenalin. Hasonlóan működik, de nekem sincs AMD kártyám, így csak rákerestem gyors.
Viszont ha minden kötél szakad akkor ott az OBS, ami szintén tud olyat,hogy az utolsó pár percet elmenti. Illetve amennyit beállítasz neki.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
szgy71
csendes tag
Sziasztok,
lehet ezt a játékot máshova telepíteni mint a C meghajtóra? Két részre van particionálva a winchesterem, C és W. A C-re nem igazán telepíteném.. a lementett telepítőt felmásoltam a W-re, de innen indítva is a C-re telepít..
-
jonnyjoker01
veterán
Ritkán látok ilyet developerektől, hogy ilyen gyorsan reagálnak a visszajelzésekre Remélem megjelenés után is ilyen jó patchnote-okat kapunk majd Mondjuk ezelőtt Apex Legends-eztem leginkább, Respawn at egyik legrosszabb példája ennek
@szgy71: Az install now gomb alatt az advanced options-ban be tudod állítani hova mentsen
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
saen
veterán
Lehet, mert én máshová tettem, valahol be lehetett állítani menet közben.
Ma néztem meg a játékot először. Már egy ideje van hozzáférésem, de a streamek alapján nagyon nem tetszett, viszont ma, hogy kipróbáltam, egész jó. Egyelőre csak egy meccsen vagyok túl, még a kifejezetten béna kategóriában Majd alakul ez idővel.
-
IreN!CuS
őstag
"We noticed many players were entering a walking accuracy state during their run-to-stop transition that made it appear as if shots they fired/landed were done at full speed."
kb. rosszabb lett mint volt
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
csurenzoo
aktív tag
Magas pinggel lehet valamit kezdeni ? Elég gyakori jelenség, hogy a pingem a játékban el kezd felkúszni 200-ig. Valamikor segít a játék/router resi, de nem minden esetben. Olyat is észrevettem, hogy ha meghalok felmegy a pingem 400-500-ig ( discordon is ) Ha újraéledek, új kör jön minden visszaáll. Gondolom a vanguard babrál valamit, csak ezzel az a baj, hogy ameddig halott vagyok, addig a discordon nem értik mit mondok a laggtól és én se a csapattársaimat.
-
D4v3
őstag
Gigabites DIGI nettel folyamatosan megjelenik jobbra fent az error üzenet. Pingen ez nem nagyon látszik, nagy ritkán talán teleportálok pár lépést, de nem tudom, hogy most nálam van-e gond vagy ez másoknál is előjön ennyiszer.
-
lofagi
addikt
Milyen a játék patch után? Ki mit mond?
-
Skilly
aktív tag
Na jó lett az új patch. Kb. 20-30-40 fps droppok vannak néha. Ami eddig nem volt, és beesik 100 fps alá, jól megcsinálták! A network problem jel nekem eddig is mutatta.
HyperX
-
lofagi
addikt
Nem tudom,hogy most ez mi, de nekem olyan, mintha visszaugrana egy pillanatra a karakter miközben nyomom az ellenirányt a futás közben. Eléggé zavaró szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
"We're shipping a change that increases penalties for AFKs, which include longer queue restrictions for folks to AFK for multiple rounds. We'll keep an eye on these restrictions when there's service instability, but please commit to the games you queue up for."
Live-Die-Respawn
-
IreN!CuS
őstag
Röviden: szar/abb
Hosszabban: tele vagyok leg hittel pedig idáig elvétve volt ( biztos elfelejtettem célozni ) kedvencem Sage falon sniperrel állok befut az enemy csak a felsőtest és a fej látszódik erre 127 dmg leg hit..
"véres" lesz az enemy aztán kiírja, hogy 0 az az nulla hit / fps drop amit idáig megúsztam / meccs végén a summary rész 2 részletben tölt be és tegnap 7szer dobta be ugyan azt a pályát.
Illetve első meccs platinum diamond -1ben fejeztem be és 12:13 ra buktuk utána egyből silver meccset kaptam. Ki érti ezt?Még pár patch és meglesz a cs go feeling
[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
Megmondanátok, hogy a matchmakeingnél mi az open/closed opció?
Update óta alig fragelek. Win/lose 7-1, de nem bírok lelőni senkit. előtte többször voltam mvp, na ennek most a közelében sem vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Megmondanátok, hogy a matchmakeingnél mi az open/closed opció?"
Elvileg az hogy nem tudnak a party-dba csatlakozni. Aminek mondjuk jelenleg nincs sok értelme, hiszen alapból csak invite-tal lehet behívni bárkit is.
Nekem lassan, de biztosan egyre jobban megy. Iron1-ből indulva már Bronze 3 tetején vagyok.
Live-Die-Respawn
-
jonnyjoker01
veterán
Update óta nem veszítettem meccset, mivel valahogy visszajött a viszonylag stabil 60 fps, már nem 30 alatt/körül szenvedek Nemsokára silver...
Más: veletek szokott olyan lenni, hogy néha training-ben irtózatosan jól megy a célzás, de két perccel később egy lövést nem találtok el, vagy ezzel egyedül vagyok?
Hard botok ellen a maximum pontom folyamatosan fejlődik, de átlagban úgy érzem romlik. Rekordom 19 kill, de van hogy egy "körben" (30 másodperc alatt) csak leszednem
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
válasz jonnyjoker01 #485 üzenetére
Lejárt a szerk... Nem tudom hogy sikerült összehozni az utolsó mondatot.
30 másodperc alatt csak 5-6-ot sikerül leszednem.
Üdv. Johnny
-
lofagi
addikt
Afterburner most már víg fut a Vanguard mellett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hello Silver 1. Ahhoz képest, hogy Iron 1-ben kezdtem.... PErsze mindjárt jobban megy a játék, ha értelmes csapattásakat kap ki az ember.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
csurenzoo
aktív tag
válasz IreN!CuS #482 üzenetére
Akkor ezt a hitboxot nemcsak én tapasztalom. Ömlik a fejéből a vér és 0 hitpoint vagy láb/test hit.
Valakinek esetleg ez a hiba nem jött elő, hogy a meccs elindul és eltűnik a hud ? Kezdek szomorú lenni, hogy az összes bug megtalál. A ping még mindig kúszóbabszerű , elindul 50-60-as pinggel a játék nincs hud, újraindítom utána visszaáll a hud, de a pingem beáll 90-re.... -
oriic
HÁZIGAZDA
Jett boost után itt a Viper boost.
Live-Die-Respawn
-
jonnyjoker01
veterán
válasz csurenzoo #491 üzenetére
Kérlek Riotnak is jelezd ezeket a hibákat, hogy tudjanak róla. A pinges hiba nekem is előjött, Haven attacker oldalon 14-3-ban voltam meccs 7. körében, amikor hirtelen egyszer csak az egész csapatomnak (!) megugrott a pingje 200 fölé, enemynek maradt 30-40 körül. Nekem még az FPS-em is beesett 20-30 köré 60-ról, össze vissza teleportált mindenki, nagyon durva volt. 22-11-ben fejeztem a meccset, tehát szinte semmit nem csináltam a ping esés után, de szerencsére a 6 kör előnyt nem tudták visszahozni és mágikus módon sikerült nyerni.
@oriic: Gratula! Tegnap Bronze 3-ból nem sikerült kijutnom 3 win, 1 lose-al, de valószínűleg én is közel vagyok már
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
pRoject22
őstag
Az 5. körből kiléptünk öten mert aimbotozott az ember, vártunk 10 percet és nem tudtunk játszani mert 40 perces büntetést kaptunk, majd elmentünk CS:GO-ba, ott olyan full orosz csaló csapatot kaptunk ( mivel ugye az egyik társunknak nem volt elsődleges fiókja
)mint a huzat, a végére már csak 2 ellenfél maradt de mindkettő aimbotozott, kiléptünk abból a meccsből is, vissza mentünk valorantozni ahol megint az első meccset lecsalták, még ki is röhögtek közben és nyíltan csaltak, még csak nem is próbálták takargatni.¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
válasz jonnyjoker01 #497 üzenetére
Igen, tényleg kevés van benne de tegnapelőtt pl a társaim mentek nélkülem és ott meg ez történt:
[kép][ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
jansky1
senior tag
Nem értem miért nem csak a leaver kap büntetést, meg -mmrt, mint a dotában. Tegnap az első körben afk volt a társ, ecot is buktuk utána, kilépett emiatt valaki. Maradtunk négyen, elkezdtük nyerni a köröket, de a következő vesztes körnél megint kilépett valaki. Hárman végigtoltuk becsülettel, de loss lett a vége. Kaptam is a visszasorolást. Megoldhatnák, hogy a játékot első véglegesen elhagyó majom után, büntetés nélkül kiléphessenek a többiek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest