Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JJános

    addikt

    válasz Dalai Láma #6110 üzenetére

    Nem téged minősítettelek, hanem amit írtál.

    Mélységesen ellent mond Isten ígéjének. Én nem voltam homo erectus, sem rágcsáló. Ez egy vad elképzelés Istenről, aki a képére, és hasonlatosságára teremtette az embert.

    Ezzel szemben a rágcsálók nem hasonlítanak az emberre. Ismétlem ez egy vad agy szüleménye.
    A bibliát azért értelmezem mindig szó szerint, mert ezért íródott. Ha szó szerint nem tudom, akkor várok, hogy Isten megmutasson olyan igéket, ami az elsőt magyarázza. mert egy bizonyság nem áll meg. Az igében mindig legalább két helyen olvashatod ugyanazt. Egymást erősítik.
    De te természetesen olvasd, ahogy akarod. És játszál a hamis prófétai neveddel, ha ugyan megéri.
    Leírtam, hogy minden dolog mögött áll valaki. Vagy Isten, vagy ördög. Próbáld ezeket ki. Helyezd a dolgok mögé valamely személyt, és gondolkodj. Ha Isten áll a dolog mögött, akkor vedd be. Ha az ördög, akkor menekülj!

    Te beszélsz arról, hogy engem a gyülekezetem tanításai befolyásolnak. Nem tudom hova jász, de a fejedben káosz van. Összemosol dolgokat, míg én mindent Istentől tanultam, és alá tudom támasztani Isten beszédével.

    Maradj a langyosba, hidd azt, hogy Isten olyan, amilyennek gondolod, és majd el fogsz veszni, amit nem szeretnék, de te semmin nem vagy hajlandó elgondolkodni.

    A tudományt nem tagadom, csupán azt kérdőjelezem meg, ami mélységesen ellentmond Isten Ígéjének.
    Mégegyszer leíom. Az evolúció csupán egy gondolat, egy elmélet, amivel a tudósok próbálják magyarázni, a földi dolgokat. Nincs bizonyítva, bár jól körül járták, de ez a tudománynak, a hívők ellen létrehozott válasza.

    2007-05-06 óta itt!

Új hozzászólás Aktív témák