Új hozzászólás Aktív témák

  • Tutti-amigo

    tag

    Hy!

    Remélem jó helyen kérdem és semmiféle virtuális lecsavarásnak sem leszek áldozata ha mégsem. No szóval egyszer csak elkezdett fagyogatni a gépem. Idővel kiderült, hogy vagy vga vagy mem vagy maga a lap vga slot-ja a ludas. Vga ment szépen más lapban hál istennek jó! 2x512Mb-ből viszont elpusztált egy. Semmi külsérelmi nyom nem volt látható. Mindegy mondom van ilyen megadta magát. Aztán egy ideig jó volt a gép. Semmi furit nem észleltem. Nemrég azonban nagyon sűrűn kezdett fagyogatni és kockázott csíkozta a képet. Na mondom megmarom magam ha meghalt a vga-m. Be megint másik lapba ment. Ajjaj akkor a lap slot-ja. Elöször azt hittem csak kontaktos a slot és állítgattam és így kis időre meg is oldódott a problem. Aztán megint kezdte a hülyeséget. Na mondom lap is elpatkolt. No és, hogy ezek után hol kapcsolódik a dolog a táphoz? Nohát lássuk. Egy másik gépbe talán keves a 300w-os chifi táp ami érdekes mert (nf7 v2,1800+ palomino, g4 mx440, 2hdd, odd). Proci csere után nem ad ki képet. Lecseréltem a lapot mert a régin nem volt 12v-nak helye a lapon. No helyzet változatlan. Proc jó, lap valszeg jó marad a táp bár érdekes. (Ja 3x raktam rá a hűtőt de csak jó mááá, de még ez lehet). No tehát mondom a másik gép ami érdekeseket csinál abból kiszedem a tápot (Sirtec chifi 420-212 + stol álltal készenléti kör erősítve). No leszedem a tápcsatit és :Y :Y :Y :Y No én nem értek hozzá szóval csak nagyon alpárian tudom mondani, de 2 narancssárga zsinnyeg :DDD némileg elfeketedet!!!!! :Y :Y Na bakker. És most a kérdések.

    1. Ha kimondottan a táp a hibás akkor valszeg be lehet-e határolni, hogy mi okozta illetve mit kezdjek most
    2. Konnektoraim nem igazán jók sok nem földelt dehát szülőket nem zavarja hiába mondom nekik, hogy csináltassuk meg. Szerintük amíg jön belőle áram addig nincs baja (LOL). Viszont még soha semmit nem nyírtak ki! Pedig arról a földeletlenről sok minden megy. Ergo mást is ki kellett volna nyírnia nem?
    3. Na most gondolom ez kinyírta az agp portomat. Javítás lehetséges-e valahogy? Vagy temető? Ránézésre a lapnak semmi baja se kondi púpozódás se kifeketedést nem látok rajta sehol.

    Teendők? (Szeretném ésszerű határok között menteni a konfigot mert nem állok most túl jól anyagilag)

    Előre is THX minden tudornak! :R

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák