Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz MadMancs #87332 üzenetére
+ (#87333) Intruder2k5
Igen, ezeket értem. Pont a napokban beszéltünk a csomagokról, azokkal simán meg lehetne oldani ezeket a dolgokat is, akár tényleg szoftveres oldalról is, mint ahogy ez elvárható lenne 2020-ban, mert évtizedek óta létező technológiákról van szó. Viszont ezek a dolgok máshol működnek külön infrastruktúra nélkül, de ugye az nem számít, mert mi kis ország vagyunk és egyébként is...
De nekem nem lenne nagy igényem (na jó, most hagyjuk a HD meg DD igényt ) csak működjön. De eddig nem igazán működött, legalábbis a Horizon meg a VTV csoda sem megy rendesen, már pedig az utóbbi években csak ezeket lehet kapni. A Cisco dobozom sem volt egy leányálom, de kitartottam mellette, amíg tudtam.
Nem az a bajom, hogy nem tesznek a kedvemre, mert nagyobb az igényem, hanem az a bajom, hogy még az ígért minimumot sem tudják tartani, a weboldal meg tele van fals infóval és a prémium csomag igazából egy egyes alá minőségre és tartalomra.
Vannak sztenderdek, amiket nem az egyén vagy cég határoz meg, űgy tűnik itt saját rendszer van, ahol minden sikersztori.(#87335) LouiS22
Hát, ha minden jól megy, én ezt megoldom havi 12e-ből hamarosan.+szerintem csak kicsit optimalizálni kellene a csomagokat, kellene egy teljes revízió.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Adobe Photoshop
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest