Új hozzászólás Aktív témák

  • v.tom

    őstag

    válasz kabelmania27 #77192 üzenetére

    Szia, köszönöm szépen a választ!

    Fotót éppen nem tudok csinálni, de a sztori nagyjából annyi, hogy a lakás bejáratánál van a doboz, ahol bejön a UPC-s koaxkábel, és rajta van egy kétutas splitter, amit a UPC-s technikus szerelt be.

    A két kábel két külön helyiségbe megy, ahol van F csatlakozós fali csatlakozó, onnan megy a kábel modembe, és a tévékbe.

    Mivel a fent említett koax bekötéstől van behúzva mindenhova UTP kábel is, ezért a modemet szeretném kiköltöztetni routerestől, NAS-ostól oda, ahol bejön a külső kábel, viszont erre a helyre kell a modem miatt egy plusz csatlakozó, a többi helyre már csak a TV miatt kell a koax kábel.

    Ezért lenne ideális egy olyan splitter, mint amit jóval korábban egy hozzászólásban itt találtam, és dicséreteket kapott.

    Ha jól látom ennek van megfelelő kimenete két TV felé, és egy a modemnek. Viszont ha ilyen minőségű splitter nem kapható boltban, és a jelenleg bekötött kétutas splitternek is megvan a kétfajta szükséges kimenete, akkor a 7es kimentet a Te leírásod alapján tovább tudom osztani.

    A 7-es kimenet alkalmas arra is, hogy ha kitalálom, hogy CI+ kártyákat akarok a TV-khez a digitális vétel érdekében, vagy akkor oda is a 3,5-ös kimeneteket kell elvinnem?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák