Új hozzászólás Aktív témák

  • 4Grider

    nagyúr

    válasz pjen #76820 üzenetére

    A Szolgáltatás hozzáférésekor Ön minden egyes alkalommal vállalja és tudomásul veszi a következőket:
    A Szolgáltatást tartalomszolgáltató partnereinkkel („Tartalomszolgáltatók”) és egyéb harmadik felekkel együttműködésben kínáljuk. A Szolgáltatást „as is” és „as available” módon („úgy, ahogy van/úgy ahogyan elérhető”) alapon nyújtjuk; a szolgáltatásminőségért és rendelkezésre állásért semmilyen esetben nem vállalunk felelősséget/garanciát. A Szolgáltatásra nem alkalmazandók a magyarországi elektronikus hírközlési szabályok és a vezetékes műsorterjesztési szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés egyes rendelkezései.
    A Szolgáltatást kizárólag a UPC Magyarország Kft.-vel kötött digitális kábeltelevíziós termékeink nyújtására érvényes előfizetés birtokában veheti igénybe. E szerződés megszűnésével a Szolgáltatás is automatikusan megszűnik.
    A Szolgáltatást kizárólag a jelen Feltételekben és bármely vonatkozó jogszabályi rendelkezésben megengedett
    célokra lehet használni.
    A Szolgáltatást kizárólag személyes, magáncéllal lehet igénybe venni, szigorúan tilos minden üzleti vagy nyilvános célú felhasználás. A Szolgáltatás használatára kizárólag a digitális kábeltelevízió-szolgáltatás előfizetői szerződésében megjelölt Előfizető, vagy a vele egy háztartásban lakó személyek jogosultak.
    A Szolgáltatáshoz kizárólag a UPC által biztosított vonatkozó honlap vagy alkalmazás útján férhet hozzá, más
    módon nem kísérelheti meg a hozzáférést.

Új hozzászólás Aktív témák