Új hozzászólás Aktív témák

  • Jenne

    senior tag

    Sziasztok!

    Ezzel a hűségidő lejárta előtti új csomag ajánlatokkal kapcsolatban még pár gondolat.
    Azon kívül, hogy (és a saját példámat hozom most) nekem még volt vissza az 1 év hűségből 8 hónap, idén szeptember 09-ig van hűségem, tehát még a hűségidőm fele sem ketyegett le, de már kerestek az újabb ajánlattal. Nem is értettem először a dolgot. Az új csomag számomra alapvetően nem is lett volna igazán több a mostaninál, talán a NET de az nem igen érdekel, hogy 150 vagy 300. Ez a mostani Gold csomagom is bőven sok majdnem, de a mostani havi díjam helyett, ami jelenleg 6840 Ft/hó, fizethettem volna rögtön már másnaptól egy magasabb díjat, a még egyébként visszalévő 8 hónapomra is, potom 8670 Ft-ot. Csak azt nem értem, hogy ezzel én miért jártam volna nagyon jól, az ügyfélszolgálatos hölgy szerint.
    Szerencsére van más lehetőség is nálunk, kettő is. Az egyik a Telekom és a lakásajtóig kiépített optikai hálózata van, vagy a DiGi akinek szintén kiépített hálózata van az ajtónkig, csak a lakásba kell bevezetni. Felkészülten várom, hogy ha újra hívnak akkor érdemben és adatokkal alátámasztva is tudjak majd - ha kell - alkudni, vagy akár végleg fel is mondani ha nem jutunk közös nevezőre.
    A Telekomos választás az : IPTV Szuper Családi HD díjcsomag, TV csatorna 108 + 32 HD (ezt most fogják majd bővíteni hamarosan de a csomag ára az marad), 150 Net, 30 Ft-os telefon percdíj bármely hálózatba, mobilra is, a TV csatornák meg teljesen azonosak szinte a mostani Gold csomagoméval, ami jelenleg is bőven elég nekem, és akár 3 mediabox lehet egy előfizetéshez, és mind a három felvételi lehetőséggel, és ezért mind összesen plusz 1100 Ft havi díjért. (ha 1, ha 2, ha 3 box, akkor is 1100 Ft csak a havi plusz) valamint szintén van visszanézhető opció is a TV-nél.
    És ráadásul a felvétel közben nézhetek bármelyik másik csatornát is, nem csak azt amelyiket éppen veszi a mediabox.

    [ Szerkesztve ]

    A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Új hozzászólás Aktív témák