Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz Csaki97 #74615 üzenetére

    Én is utánanéztem és valójában csak cat5 a kábel. Ajánlani nem nagyon szeretnék, mert ilyen hosszúságban minőségi kábelt szinte lehetetlen kapni, általában magának szokta az ember elkészíteni méretre, ha jó a tervezés, csak egyszer kell megcsinálni, de gondolom egy 305 méteres dobbal nem sok mindent tudnál kezdeni + kell hozzá krimpelő + csatlakozók és a kollégák által fentebb leírt színsorrendben bekötni.
    Én a helyedben kerülném a cat5e-t mert már a kínaiak mindent ráírnak, amit a vevő kér, ezért lett neked is cat5, 5e helyett a valóságban, röviden kispórolják belőle a minőségi anyagot, olcsó gyártani.

    Próbálkozhatsz másik márkával még 1-2 ezer forintért, de vagy bejön vagy nem, egy 30 méteres ránézésre minőségibb kábelt pedig az ára miatt nem javasolnék, mert szerintem nem ér egy Manhattan 733328 [link] 6000-ret, persze ha nincsen a fentebb leírt felszerelésed és hajlandó vagy ennyit áldozni rá, akkor ok, egyébként nem éri meg az árát és ez sem 100% hogy működni fog, mert konkrétan ilyet nem használtam még pont az ára miatt.

    Annyi biztos, hogy amire CCA felirat van írva vagy nagyon olcsó az ára kerüld messziről, mert hosszabb távon csak szívás van vele és akár pár hónap- max egy-két éven belül cserélni kell oxidálódás-törés miatt. Itt befejeztem az offot.

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák