Új hozzászólás Aktív témák

  • Just486

    senior tag

    válasz ztsoft #67596 üzenetére

    Azért sok, mert semmi nem indokolja

    Egy katódsugaras TV-nél érthető, mert be kell melegednie a képcsőnek.
    Még egy CCFL világítású TV-nél és érthető, hasonló okból.
    Viszont LED háttérvilágításnál semmivel nem magyarázható a dolog; Ha a TV nem tud azonnal üzemkész lenni, akkor szarul van megépítve. Erre rájött a Samsung is (meg amúgy biztos más gyártók is, nincs annyi TV-nk) és végre eljutott oda, hogy akkor ha bekapcsolod a TV-t, az ahogy a használt technológiától elvárható, be is kapcsol.

    Erre jön a UPC a felhasználót szivató megoldásaival, és 15-25 másodpercbe telik mire adást tudnak adni a készülékre (ezalatt még egy CCFL is simán elindul). Mert nekik nyilván muszáj egyesével azonosítani minden felhasználót minden áldott alkalommal. (plusz ugye minden ilyen szar dekóder kártya 500 forinttal emeli az előfizetés árát) És a probléma nem is az árral van. Hanem az hogy egy szar szolgáltatást adnak cserébe. A STB-okat meg hagyjuk, még a sima kártyánál is rosszabb vicc, nincs az a pénz hogy olyat használjak.

    Összehasonlításképp a diginél: bejön a koax mintha csak analóg adás jönne. Oda osztod ahova akarod, és ilyen tetű lassú azonosítás se kell hozzá.

    De ez van, elfogadom a helyzetet, köszönöm a válaszokat. Csak reménykedtem, hogy én hibáztam valahol az első beüzemelésnél és ezért futja a véget nem érő azonosítási köröket.

    [ Szerkesztve ]

    That unconquered country we call the future.

Új hozzászólás Aktív témák